Colour me so we can blend



Dina händer är som penslar

Färgar min sepiafärgade värld

Till akvarell


Roses









Idag är jag så trött i själen och kroppen att jag fann gurkan guppandes i diskhon och diskborsten på bordet. Skulle vilja gå barfota i en trädgård och stryka händerna över fluffiga rosor och känna dofterna och bara..vara.

Förresten blir jag otroligt glad när ni kommenterar. <3


Love Spell




Visste ni att en del Victorias Secret's underbara produkter säljs på Nordicfeel.se? Jag älskar dessa bodysplashes som säljs på sidan för 139 kr, det är perfekta att spraya över kropp, kläder och hår. 


Luscious



Det är inte allt för ofta man ser verkliga resultat av skönhetsprodukter men I'll give it up for Aussie. Efter två månaders användning av deras produkter har mitt hår fått en helt annan kvalité. Kan inte tänka mig någonsin byta tillbaka till något annat märke. Jag använder Luscious Long som fungerar antifrizzigt vilket gör att mina lockar blir mjuka och separerade. Än så länge har jag köpt mina på Rusta där man får betala 59:- flaskan istället för 99:- som de kostar på Kicks.

Har ni något tips på en riktigt bra skönhetsprodukt ni testat?


Tangled







Fick hoppa över party med Topshop för att inte riskera min hälsa som är ute på hal is. Pojkvännen är och ska åka vasaloppet så då får jag passa på att se härliga filmer och läsa tonvis med modemagasin, det är precis vad jag gjort och jag såg underbara Tangled (Trassel). Älskade den, värd varenda minut.


Bow Nails



Igår hade jag fredagsnaglar på praktiken. Små rosetter som jag målade på fri hand så det var inte jätteperfekta, men det blev rätt sött! :)


Eau so fresh!




Underbar att titta på är Daisy i ny vårkostym. Den här våruppdaterade versionen av Daisy är fruktigare och bubbligare än originalet. Fylld av noter från viol, äppleblom och vilda rosor. Det här kan nog vara den finaste parfymflaskan som någonsin skapats enligt mig.


Wonder Woman





Mac senaste samarbete är kollektionen Wonderwoman och är en superkeeper enligt mig. Har alltid älskat Wonderwoman och det faktum att hennes accessarer är hennes vapen, like that. Wonderwoman är kanske lite före vår (min) tid men genom det här samarbetet får man ta del av superhjältinnan!


Dress me up



Hej mina finaste bloggläsare, just nu är min fokus på min praktik som är fem dagar i veckan och sen Topshop-jobb på helgerna. Jag har inte riktigt hunnit med att leta efter vackra saker som gör mig och er glada. Förutom den här klänningen som jag sprang över på Zara. Den är helt fantastisk i verkligheten.


Escada




Taj Sunset är den nya ljuvliga sommardoften från Escada. En söt och mjuk doft med tropisk mangonot och kokosgrädde. Jag som många andra älskar Escadas sommardofter och den här är inget undantag. Finns på Kicks för lite över 500 lappen. ( 50 ml )

Yummi!


Smells like choo



Skodesignern Jimmy Choo har lanserat en parfym som till flaskan är slående lik Viktor & Rolfs flowerbomb. Parfymen, med doftnoter av bland annat päron, apelsin, tigerorkidé, toffee och patchouli, har tagits fram i samarbete med Inter Parfums, som även jobbar med Burberry, Lanvin och Paul Smith. På Jimmy Choo's hemsida beskrivs parfymen såhär:

Jimmy Choo Eau de Parfum expresses an aura of strength and beauty. Glamourous in attitude, confident, intelligent and with a sense of fashion and fun, the fragrance is a modern Fruity Chypre with warm, rich, woody depths. It’s a fragrance inspired by modern women.



more or less flawless


Cupcake


Dunderfina cykeln Cupcake från Crescent går på cirka 5000 kr men är ljuv som en dröm.


Dreamplace

Ikea hangers and holder - Maison du Monde mirror

Urban Outfitters perfume bottle - Zara home candy bottle - Sonia Rykiel broach - Chloé perfume

Ikea hangers - left Rachel Gilbert - middle Asos - right Chloé


Castorama fllorlamp - Maison du Monde chair - Ikea hangers & boxes

Tjejen från Cherry Blossom Girl har flyttat in till en ny lägenhet och det ser ut såhär.
Gudars vad fint.


Longing for spring





Can't figure out how you stole my heart.



 


Happy Valentines






Miss Dior







Miss Diors ansikte utåt är detta året Natalie Portman.


Beautiful!


Birthday






För precis 23 år sen så kom jag till världen, that means it's my birthday. Den där killande känslan i kroppen och sömnlösheten man hade till sin födelsedag har på något sätt bleknat med tiden och sen man flyttade hemifrån och inte längre får frukost och puss på sängen. Om jag hade fått göra några vilda önskningar hade jag velat: Få gå Victorias Secret Fashion Show,  uppleva Carries dag med ryssen då hon får Oscar De la Renta klänningen och dansar vid en fontän. Åka till något soligt land och få se delfiner och fiskar eller få bo en stor sekelskiftlägenhet med kristallkronor där man kan springa och snurra fram genom rummen. Bosätta min familj, kusiner och vänner i på en tropisk ö med lots of fun. Ja, det var allt jag kunde komma på 07.16 på morgonen. <3 Puss!


Hello Kitty





Kosmetikkedjan Sephora har nyligen lanserat en kollektion med kosmetik i Hello Kitty-anda. Den stora kollektionen kommer innehålla allt från ögonskuggspaletter till parfymer och läppglans. Alltid är superflickigt precis som Hello Kitty själv och kommer kosta mellan 5 dollar till 55 dollar.

Det har väckt skriverier och uppmärksamhet speciellt i reklamfilmen där the salesgirl säger att linjen passar alla från fyra år och uppåt. Kollektionen känns väldigt tonårsaktig och har därav fått kritik, men det är ju det som Hello Kitty står för, så jag förstår inte varför folk har förväntat sig en vuxnare kollektion, det är inte det hennes fans är ute efter.


Weak






"I dont forgive people because Im weak, I forgive people because I'm strong enough to know that people make mistakes."


Tulips



Hur glad blir man inte när man kommer hem och finner ett fång med tulpaner och kärleksté på sitt köksbord? Jätteglad. <3


Breathtaking



Miu Miu:s film får mina knän att darra.


Pour honey over my skin



Mariah Carey har tillsammans med Elisabeth Arden släppt en ny doftserie som heter Lollipop Bling. Serien består av tre stycken godisdoftande parfymer som alla har namn efter titlar på Mariahs låtar. När Nick Cannon friade till Mariah så gav han först henne en godisring på skoj och det är det här som gav henne inspirationen till dofterna.

Röd flaska doftar chokladdoppade hallon och magnolia.
Blå flaska doftar hallon och blommor
Gul flaska doftar ananas och honung, det är den här jag verkligen vill ha.


Feminint, kul och underbart. Älskar det!


More than words







There's a name for it
There's a phrase that fits
But whatever the reason
You do it for me


Beautiful



Hattifnattarna vände sina runda bleka ögon mot mumintrollets pappa. Han tog av sig hatten och började förklara. Medan han talade viftade hatifnattarnas tassar i takt, det gjorde pappan förvirrad och han trasslade in sig i en lång mening om horisonter och verandor och frihet och att dricka te när man inte har lust att dricka

Jasså, jag är räddad, sa mumintrollet och var snopen. Det är bra synd att det spännande alltid ska ta slut när man inte är rädd längre utan äntligen kunde ha roligt.

♥Om vågorna blir för stora seglar vi mellan dem


I am not my hair

 
En ämne som är otroligt laddat i flera kulturer är hår. Chris Rock spenderade två år med att göra filmen "Good Hair" efter hans dotter kommit fram till honom och frågat - Daddy how come I dont have good hair? Framförallt i den afroamerikanska kulturen så framställs mjukt och ljusare hår som det optimala och det säljs starka kemikaler för att släta ut lockarna, och inte för att tala om det enorma utbudet av "weeds" som är peruker, löshår och slingor som sys eller fäst in i håret.

Det man framförallt vill få fram är en rörelse i håret, ett väldigt lockigt hår som mitt rör sig inte när man rör på huvudet, när jag sätter det i en tofs och tar ut själva hårbandet så fastnar håret ändå i samma form. Lockigt hår delas in i olika kategorier A, B eller C efter hur tighta lockarna är. När det gäller löshår så sägs remy hår som är indiskt hår vara det "bästa", detta är ett såkallat virginhår dvs inte är behandlat av kemikalier eller färg. Detta hår skänks till tempel av indiska kvinnor och innan företag börja köpa håret så slängdes de i floderna i indien.

Visst finns det stunder då jag tycker det skulle vara enormt skönt att kunna borsta eller röra sitt hår på dagarna utan att det blir förstört, och kunna borsta håret utan att först duscha. Men jag älskar mitt lockiga hår <3


Riva






Svala, glamourösa 70-tals vindar väntas sommaren 2011. Topshop har satsat stort på 70-tals inspirationen men även Chanel som gjort sommarens lack: Riva. Chanels show hölls i Saint Tropez där modellernas tånaglar matchades med guldsandaler.


YSL









Beauty



Camila Alves. So freaking beautiful!


Time flies

She is much more than a hairstyle
Defining geek to chic


Frosting on top

Philosophy Fairy Godmother ® Sweetly Magical Bath & Body Set

Strawberry milkshake, raspberry sorbet and coconut frosting. That's my melody. Finns att köpa på www.eleven.se

<3


Åh.


Dreaming





Kan vi inte byta snötyngda gator mot sol och lätta känslor nu?


RSS 2.0