Yaawn!


Gäsp, vaknade tröttare än jag när jag la mig med tjut och lock i öronen, sandbank i ögonen och muskler mer mörbultade än gud vet vad. Kombinationen med slutprov i matte och alldeles för mycket jobb tar ut sin lilla rätt, så nu gäller kaffe, mina favoritpepplåtar på i-tunes och get up on the horse för en ny dag på jobbet och sen får det bli en lördagskväll med plugg. Känns förvånansvärt skönt, vill bara sitta ner. Har dock sjukt mkt att se framemot efter de här hysteriska veckorna, min kusins student, resan..Grekland i sinnet, Grekland i sinnet. Åh, Grekland. Makes me better, stronger, faster.

Atmosphere






Jag gillar det här rummet, får mig att vilja gå runt i siden nattlinne, stryka händerna över gardinerna och se över Paris gator. Kanske ligger Marc Jacobs mittemot över gatan, bredvid en butik med pastellfärgade maccarons och utanför rosor och pioner. Kanske.


The Leader of the Pack




Jag föll pladask när pressen släppte bilderna på Gwen Harajuku Lovers parfymer. Inte bara att jag älskar parfymer utan söta små saker i form av sagofigurer, men ingen butik i Sverige köpte in kollektionen. Ledande Sephora fattade ju grejen såklart ( jag b e h ö v e r Sephora i Sverige nu ).  Ett samtal senare fick jag reda på att den ska bli min då man kan beställa den på flyget till Grekland, I am so freaking excited. Man kan välja på fem flickor men jag vill såklart ha Gwen och inte nog med det så doftar den mina absoluta favoritnoter till sommaren. Mandarin, kokosnöt , äpple, Jasmine  Freesia, Magnolia och bomull. Tropical. Sunny. Distinctive. So me.


Sommardröm!

Click on image to close this popup window



Hos wakeupfrankie.com hittade jag superfin inspiration. Check it out!

Shopping Girls!!




Hey Ladies!! Nu på torsdag bjuder vi på Topshop ( Lund ) in på vipshopping efter stängning. Massa bra musik, goda drinkar och sjukt fina kläder. Bäst klädda gäst vinner ett pris, so put on your cute skirts, nice heels och kom och ha kul med oss! Imorgon kväll alltså, 20.00 till 22.00! Ni kommer väll? :)

Greece!



Grekland, here we come! Nu har vi bokat vår semester och den 11 juni, alltså om två veckor åker jag och min pojkvän till finfina Grekland. Åh vad underbart! Jag vill bada i turkost vatten, ha brun hy, rosa naglar och dofta kokosnöt och pussas massa. Me so happy! Ska ni resa någonstans :)?


Wedges



Tough Girl


Looking Brighter



Erase & Rewind, been changing my mind.  Jag älskar färgen, det är glansigt, mjukt och får min hud att se brunare ut.
Me like.

Ponys!



Har boxar fulla med gamla teckningar, foton, hårband och brev från min uppväxt från liten hanny till större hanny som påminner mig om vem man är och var man varit i livet, påminner om känslorna som var alldeles för stora i proportion till tonårskroppen och allt annat som gjorde min vardag suddigt rosa. Den här teckningen gav jag till min kompis som älskade red hot chilipeppers och var lite hårdare i kontrast till min 60-tals älskande själ som bar kinaskor i sammet trots flertal minusgrader och i håret bar jag klämmor i form av moln eller hellokitty och alldeles för mkt glitterspray. Jag kallades kitty-yo och hon jesuscancer, sådärför står det så. Visst är vi söta som my little ponys:)?

I see red







Ja, det var faktiskt som menat att den här klänningen skulle bo hos mig. Ibland tror jag nästan att topshop guden skapar kläder just för att det ska knipa i mitt hjärta. Anledningen till att jag inte visat håret än är att det inte blev någon större skillnad, färgen är snygg och chokladglansig men det var inte vad jag var ute efter, ska ringa och höra om jag kan få mer ljusa slingor i håret nu i veckan.Vad tycker ni?


Topshop NY














Topshop har ju slagit upp portarna i USA och här är butiken i New York, dom har tagit en knock off av marc jacobs butiken och hängt blommor i taket men annars är det så tjusigt att det inte är klokt. Jag vill kroka fast min syster, min bästis och mina kusiner under armen och bara raida den butiken, och resten av stan för den delen. ÅH!


Pale dreams





Vita franska drömmar med kontrast av mörk trä, och porslinsdiskhon är så snygg ( och opraktisk ) att jad dör lite.


PEPP!



Helt galet snygg kvinna hittade jag på en nyfunnen blogg http://www.showmeyourwardrobe.blogspot.com/.
Åh vad jag längtar till frisören imorgon! Efter det kommer kusinvitamin emma www.emmarr.blogg.se och så ska jag öva frisyser och smink till hennes bal. Awesum! Ikväll Ugly Betty, PEPP PEPP! Solen lyser, allting luktar syren och jag är så himla glad, därför just PEPP PEPP PEPP!


Psst!



Pssst, det är hiphop som är kvällens tema på Project Runway och LL COOL J gästar juryn. Guess who's happy?

Frills!



Frills, Frills, Frills, volangerna fortsätter att komma, säsong efter säsong. What can I say, Im so frilled about it.
Love it Love it Love it!

Diva




She fly as the planes in the air. Lucky Jay Z. <3

Hello Gorgeous!


Versitale!



Jag älskar svarta klänningar, speciellt de med en axel. Den här hittade jag på H&M och slog pågrund av dess möjlighet att förändras. Vill jag vara mer mjuk och romantiskt fäster jag blombrosher på ena axeln och håller tonerna beiga och rosa, om jag vill gå ut och klubba tar jag silver och svart runt midjan och ett par statement heels. Awsumm!.

Casual Day



Idag ska jag gå till min frisör och fråga om hon vill göra mig Jessica Parker, Jennifer Aniston, Beyonce ljus i håret.
Varför envisar frisörer med att lägga in varma toner? Jag vill ha kalla guldslingor, inga kopparslingor. Nejnej.
Vi får väll se, update later my little alligators.

A pirates treasure




Örhängen från topshop som ser ut att komma från en skattkista i ett Hanny Neverland någonstans. Åh, sjöhästar.. Om jag fick välja ett djur jag skulle vara förutom delfin så verkar det himla mysigt att vara en sjöhäst, kroka fast i sin pojkvän och bara guppa runt och gapa när man blir hungrig, så vips, kommer där en smaskig plankton. Mm, that's life.


Teatime!



Jag älskar indiska teglas i fina färger och den här bilden ger mig nya visioner om hur de kan användas.
Super chic!

Shine On Me



Värmen som sken på mina ben kan gärna få komma tillbaka och tona min hud till en mörkare ton igen.

Olivia



Jag älskar Olivia från The City's kyla. Hon är perfektion ut i fingertopparna, hel och ren och blottar aldrig sitt hjärta.
Hon kan lika gärna vara en robot innanför sitt putsade skal, men hennes ögonbryn är galet snygga, håret har den där kalla guldiga nyansen som få frisörer får till och hennes korkskruvar är helt ljuvliga.  The devil goes to a very good hairstylist alltså.

Ops!



Rihanna & Beyonce

Jag älskar byxdresser, det är så himla,himla sött. Fast jag orkar inte med mecket att ett toalett besök betyder att man måste ta av sig spritt språngande naken, att kissa i buskarna blir def. inget alternativ..

Herviiiemyman






Alla tighta fodral har bara exploderat, helst ska tyget vara lite tjockare så att materialet formar istället för att visa det man inte vill visa. Stilen är känd som bodycon från engelskans bodyconscious som betyder kroppsmedveten som man verkligen måste vara i dessa plagg, synd bara att de är så korta så om man är i 1,75 cm ligan så kryper de gärna upp för rumpan vilket man verkligen känner sig bekväm eller snygg i. Herve Ledger skapar sina klänningar av tjocka "bindor" med tät fiber vilker ger en svarvad kropp, H&Ms och liknande innehåller så mycker bomull att det bara släpper och gör kroppen mer en björntjänst än en tjänst. Fina och i bra material finns blandannat på Oasis och Topshop, såklart.
För lite mer blygsamma 1000-lappen jämfört med Herve Ledgers där du får lägga på en nolla eller tillochmed två.
Woha! That's being wallet unconscious!

All those pretty things..



Här är mina favvoheels på Topshop just nu. De längst nere till höger landar hos oss imorgon, och de svarta finns i vita. Himla snyggt till jeans och större topp eller varför inte till en liten denimplaysuit? Roaw sa tigern, eller var det grrrreat?
Hursom, rooooaw!


Rihanna








Rihanna är alltid superfly från hips to toes, from toes to face. Vissa dagar är hennes naglar ledsna smileys och nästa är de happy pink, även om det inte riktigt är min stil med naglar som dessa så älskar jag att pyssla med det och det är otroligt inspirerande att se på.Om ni själv vill göra naglar som dessa finns världens bästa videos här:  http://www.youtube.com/profile?user=julieg713&view=videos&sort=v 
Annars har de öppnat en salong på triangeln i malmö i riktig amerikansk stil där det nu kostar 250:- att göra vilka naglar som. Skulle lätt valt superrosa halvlånga naglar, Barbie? Who cares!


Flying Higher



Vill inte step on someones toes, men gissa vem som får Miss Cherie postern nästa vecka?
Me, Me, Me! Jag är så lycklig, den ska ramas in med en vit ram och hänga i min lägenhet. Lycka.



My home is my fluffy heaven



Visst är min Hello Kitty mugg himla fin? Inser nu att jag fått det mesta i mitt hem, mugg från farmor, tavla, skålar och leila bok från mamma, sidenfågel från min kusin och buren från min kusins fina mormor. Muffinsarna fick jag ioförsig av mig själv:)



Teburk från pojkvännen och kökshanduk av hans fina mammi!



Carrie planschen har pojkvännen ordnat och guldfjädern har jag fått av min kusin.


Kaninlampan är min käraste ägodel och den har jag fått av pojkbästisen Jon. Ljuset som luktar ros har jag fått av en annan vän.


I fönsterkarmen står i princip bara gåvor som jag fått av min älskade mammi.


Så, nu har rundturen av mitt hem nått sitt slut och själva slutsatsen är väll att jag har himla fin familj och vänner som känner min stil utomordentligt bra.


African Princess




Världens finaste Afrika inspirerar designers år efter år, i år är det malene birger och louis vuítton som kör stenhårt på mönster och färger. I stilen kör jag helst på en ljusbeige byxdress med höga klackar,mängder av armband och stora örhängen. Jlo meets Africa, that's how I go.


Klänningar: Anna Sui, Malene Birger, skor Topshop, Louis Vuitton, Net a Porter.




Yummi by Marc



De flesta parfymhus släpper sommardofter då de inte innehåller alkohol vilket gör dom skonsamma i solen men förlorar sin doft väldigt snabbt, vilket namnet kommer ifrån splash, stora mängder, mindre doft, de mer koncentrerade parfymerna ger mer doft vid mindre mängder. Ja ni förstår. Hursom, förra året släppte Marc dessa underbaringar: Pear, Grape och Basil och i år kommer mindre söta och mer rena Rain, Grass och Cotton. Vilken hade ni valt?
600 pix för 300 ml.

Dreamlife Illustrated






Danny Roberts lite gotiska stil med fågelliknande kroppar sväljer mig med hull och hår. Inte nog med att han lever mitt drömliv och går i fashion school och illustrerar som yrke.  Jag är lite besviken för på mig själv att jag inte hållt upp illustrerandet, men på något sätt var det mycket lättare att rita då man var tonåring, det var så mycket inombords som ville ta form av bilder och texter. Nu försvinner vardagen utan djupare funderingar över varken livet eller annat. Jag saknar inte direkt att vara tonåring men det var en större kreativ tidsera. Jag hoppas innerligt att jag kommer in på IHM som även ger utländska poäng, jag vill ju läsa fashion marketing eller något skönhetspressinriktat. Snälla, håll era tummar.
 Här är modellen Gemma Ward avritad av finfina Danny Robert, 23 år gammal från sunny california.



Carries hood








Jag minns inte om jag har visat Carries lägenhet efter renoveringen, men den är så himla inspirerande. Förutom väggarna som är min hatlingsfärg så är det himla fint, sittbänken under tv:n och de Josef Frank inspirerade sofforna.
Himla fint är det att över sängen bygga upp en stor vägg av fotografier, reflekterar henne mycket finare än den gamla bruna lägenheten. Eller vad säger ni?
 

Beautiful



Jag älskar glasburkar och små boxar av alla dess slag. Speciellt glasburkar som man kan ha bomull i och små fina indiska teglas där man förvarar sina sminkpenslar och såvidare. Om ni bor i Lund är Lavender Fields en guldgruva för all romantisk inredning, annars har de himla fina glasburkar på Indiska nu för endast 39:- kronor. Även superfina i köket med skorpor i eller varför inte fina gelehallon.

Difficult doesnt mean impossible






Im sorry, I wont attend your pity party.

I rather go and have calamari, and maybe a drink.

And yes I think, yuo should come with me.


Life isnt lost, there will be pain but life goes on

With everyday a brand new song

But If you rather stay at home

Let me do you a favor

Ill ask the sun to shine away from you today

So you can cry.

I'll ask the clouds to bring the rain for you today

So you can cry

If that's what you want alright.


Upside down




Damn, I wanna go up and not down.

Regnet faller utanför mina fönster och jag dricker varm choklad och mackor med prickig korv, så himla fint och mysigt.
Är nyss hemkommen från intervjun på skolan jag vill gå och jag vet faktiskt inte om det gick så himla bra, damp precis ner ett brev i hallen om att jag inte blir kallad till intervju till hudterapeut utbildningen, himla trist. 2009 har varit oflytets år.
Jag hoppas innerligt att jag kommer in på den här utbildningen. Det enda man kan tänka är att allt händer för en orsak.
Eller äsh. Jag förtjänar en möjlighet nu, universum, ett ljus i tunneln, en liten medvind istället för motvind. Jag förstår inte varför allt jobbar mot mig istället för med mig, release me.



Du har lärt mig allt jag kan om att hålla ryggen fri

Om jag var ett papper
och du var blyerts
kunde man sudda ut dig, ignorera

eller bara renskriva mig.
Men du är bläck som smittar,
hittar kryphål, läcker
rakt igenom blocket, fläckar bordet


Så nära får ingen gå



Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig.
Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

Lägg dig ner i gräset nu, du är så varm här.
Jag vill ha din tunga där du är, så nära så att du blir våt.

Men så nära får ingen gå.


Klänning : Temperly Folk, Skor Dolce Vita, Halsband: Hannah zakari.



Saturday







Floating and beautiful



Rosa, tunn, svävande med svart kontrast. How I love this look. Höga klackar, bruna ben, pärlemonaglar och knut i håret och stora svarta örhängen. <3 Kanske med dessa skor som är så damn pretty it causes me hot flashes! 1299:- på topshop.



Valborg



Babyears i grilltagen


Magnus och mina grillspett.:)


Hade världens härligaste varlborg, på dagen så var jag själv , läste tidningar och solade på innergården. Sen åkte vi till malmö där tinny och robin hade fixat världens finaste grilling, efter det gick vi hem till tinny och drack vin och drinkar. Hade det väldigt trevligt, och igår så grillade jag och magnus supergoda grillspett och satt ute med filtar och åt i vårkvällssolen. Fick samtal från skolan i torsdags med att jag gått vidare till intervju, så på tisdag ska jag dit. Wiie.
Idag ska jag worki, so I see u later little monkis.


RSS 2.0