Let the sunshine in!!Nu är det valborgstime, om bara det där tusans regnet slutar falla..
WEIII! Catch u later!


Oh No!En sak jag verkligen inte förstår, hur kan man lägga ut tusentals kronor på att förolämpa sig själv med dessa operationer? I kändisvärlden är människorna ALLTID snyggare före operationerna.


Raindrops!Tänk så kunde det regna ner bikinis likt konfetti. Då hade jag önskat att dessa regnade ner i min sommarbag.

Bikinis från Net-a-porter & Topshop


Banana Family
Min apfamilj i köket har utökats från banana boat till en hel paradisö med tre finfina apor på.
I love.


See by Chloe
Make Up StoreJag har nog aldrig sett någonting så fint som Make Up Stores 50's tals kollektion. Lite ledsen nu att jag inte gick och blev sminkad i kollektionen när den pågick, men den är otroligt vårig.
Och så galet fin.


PatternsSoaked in your loveI wanna run, smash into you.


Wait, let me fix my hair..

Nu ska jag iväg och luncha med Djane. Den första bilden är på mig och djane på balen i gymnasiet.
Visst är den superfin?


Before the beauty industry doesTalk to your daughter before the beauty industry does.
Coca Cola!

Blivit otroligt mycket bikinibilder nu, men jag längtar så tills sommaren och behöver pepp till med min träning som jag kommit igång med på riktigt FINALLY. Christina Milian har den där perfekta Coca Cola-bottle formen som jag älskar.
Fy bubblan vad fin hon är!


In the djungle, the mighty djungle

Tropiskt, fuktigt djungeltema i Agent Provocateur senaste kampanj. Rätt obehagliga bilder måste jag säga, får gåshud av bara tanken på den där flodbottnen, karparna och gud vet vad, å modellernas vägnar hoppas jag att det mesta är photoshopat..


Highschool dreamPrecis såhär, känslan fångad i två bilder, vill jag leva och klä mig.
Som en femtiotals dröm med svängande musik, goda milkshakes, movenights och fina nagellack.


Monoi thaioilMin sommarfavorit är Monoi olja, det är en olja från Thaiti som är utvunnen ur gardenier och cocosnöt olja.
Förutom att den doftar vansinnigt gott och ersätter vilken parfym som helst på sommaren, vilket även är ett bra alternativ för att skador på huden av en vanlig parfyms alkoholhalt så fungerar den otroligt bra som både återfuktare för huden och för håret, som badolja eller massage olja.

Finns på Yves Rocher och Body Shop för cirka 70 kronor.


Into the blueUnderbara photosession med sjöjungfru känsla i säsongens Top Model.

Och lite bakom "scenen". Verkar som en otroligt fysiskt tuff plåtning, hade aldrig klarat av det här då jag avskyr att ha vatten ovanför huvudet trots att jag är väldigt fascinerad av vad som finns där under ytan..


Fruity Fruity

Marine Groove är den nya lockande sommardoften i begränsad upplaga från Escada, en söt och pikant doft med tropiska frukter i perfekt harmoni med röda vinbär. Detta är nummer 18 i ordningen av framgångsrika och uppskattade sommardofter från modehuset Escada.


 Tipsar om att alltid beställa parfym från nordicfeel.se eller parfym.nu då du får parfymen sisådär 40% billigare än i vanliga handeln.


When you left me, my body broke.
Jag är den sortens tjej som egentligen tänker alldeles för mycket på kärlek, jag skriver dagbok, analyserar, skrattar gråter och läser väldigt mycket dikter och små finurliga historier om just kärlek. Så bloggen http://leloveimage.blogspot.com ligger mig varmt om hjärtat, dit skickar personer sina egna funderingar och upplevelser om kärlek.  Jag har en favorit som jag inte kan sluta läsa.

When you left me, my body broke. It wasn't just a heartbreak, it was almost 6 years together, gone. And you found her. Two days after we broke up, you were on a date. My world was broken. I wish I could say that I went into 'girl power' mode, but that didn't happen. I dropped weight, I dropped classes, I dropped self-respect. You gained friends, you gained freedom, you gained her. Compare or contrast, I lost the battle either way.

Then I moved.
I'm a storybook character. I dropped out of school & I moved 2000 miles away. I deleted you from my phone, from my facebook, from my life. I moved on.

You found me.
In my dreams, in my nightmares, in my morning runs, you were there. You are embedded in my soul forever, the first love I ever felt. It rocked me. A storm had come, eroded away my being, and left me a ghost town of the past.
Up and awayUp and away!
Up and away heter China Glaze sommarkollektion och färgerna är inspirerade av ljusa och glada ballongfärger. Jag gillar det ljusrosa och det korallfärgade bäst!


Tutti Frutti!Världens finaste Sophia firade födelsedag och inflyttning i ett färgglatt kalas igår kväll. Vi lekte och tävlade "feel the beat" och Picturonary och åt god mat och gigantiska chokladsmaskiga muffins!


SummercampHarajuku parfymerna har fått byta till en somriga outfit. Så fint att det är vansinnigt!
Finns på Sephora.com


Brush it up!På sommaren känns det som kroppen blommor ut på något sätt, håret och naglarna blir både starkare och längre och huden blir jämn och får lyster. Något som jag älskar att köpa är bikinis men känns aldrig kul dom första dagarna när huden är matt och ojämn. Jag tror alla gör en panik storstädning av kroppen den dagen värmen kommer på riktigt. Förutom träning, peeling, inpackning är och fotvård så läser man i magasin om torrborstning, men jag tror inte det är många som har koll på vad det verkligen är.

Genom att torrborsta huden så hjälper man kroppen att ta bort gifter och slaggprodukter ur kroppens lymfsystem.
Genom att borsta huden så tar man bort stagnerade gamla hudrester (bl.a. sura avfallsprodukter) från huden samt stimulerar hela lymfsystemet. Huden är i sig ett stort avgiftningsorgan. Ca 1/2 kilo av restprodukter lämnar huden varje dygn (ca en tredje del av kroppens totala slaggprodukter). Därför så hjälper torrborstningen åt att hålla hudporerna öppna och rena och avlastar därmed även såväl levern och njurarna i sitt reningsarbete.
Borstningen balanserar även underhudsfettet och hjälper ta bort muskelspänningar som är vanligt hos oss tjejer, viktigt är att borsten inte är av syntet hård och varken är för hård eller mjuk.

  • All borstning ska gå i riktning mot hjärtat. Din hud ska vara torr (dvs. borsta innan du duschar på morgonen)  
  • Börja med fötterna och benen, borsta 4 - 10 gånger nerifrån och upp. Fram- och baksida, samt in- och yttersida av benet.
  • Fortsätt med händerna och armarna på liknande sätt. 4 - 10 gånger på varje del.
  • Borsta midjan och ryggen, 4 - 10 gånger. All borstning sker mot hjärtat.
  • Upprepa detta borstschema varje morgon i 3 månader.Sorry, I can not answer!


It's not that I don't like you I'm just tied up all day.

Anledning till att Hanny bloggen legat nere ett flertal månader är att jag känner att d
en inte får visa sin rätta sida under vinterns mörka månader. Min blogg ska handla om glädje, ljumna dagar som doftar blommor och fina klänningar som inte tyngs ner av dunjackor eller regn.

Våren är här igen och jag tänkte blogga om det som gör livet fint.
Hoppas ni hittar tillbaka till bloggen.

Love // Hanny


RSS 2.0