Untzz Untzz








Min fredag var så himla rolig, träffade kompisar jag inte träffar på länge som jag alltid var med i tonåren.
Vi var på T-bar och jag var nog längst på hela stället med mina nya älsklingar från Din Sko. Det var snäppet stekigare än vad jag är van vid, men det var nästan bara mer underhållande just för det . Alla killar hade samma frisyr och sjöng Untzzz Untzz och dansade med champagneflaskan i handen. Entertaining indeed!

Mohamud lyckades få världens största bula i huvudet och vi vände upp och ner på ett kebab ställe där dom spelade suck on my lollipop och andra helgalna trance 90-tals låtar. Hur snitsigt som helst!


Snowprincess




Krispigt, vitt och pudrigt. H&M har allt du kan önska dig om du vill överleva vintern som en isprinsessa.
Jag älskar kombinationen grått, vitt och rosa i havet av allt svart. I dessa kläder vill jag snurra runt på isen med fransk musik i bakgrunden och pussa en kall nos som jag tycker mycket om.
<3


S on my chest!





Idag har jag kört halk och jag var så rädd att skakade mig igenom hela dagen. Nu är jag helt slut.
Läraren tyckte jag borde flytta till ett varmt land och dricka cocosnötsdrinkar och simma med delfiner som transportmedel. Jag höll med. Dessvärre så behöver jag verkligen ett körtkort för utbildningen jag går nu.
Och jag kan inte ta delfinen till jobbet här i Sverige. Det blir konstigt.

Känns himla skönt att ha det avklarat för jag har varit så nervös, sen fick jag VG på första tentan med. Feels good, I kinda rock sometimes. Det firade jag med skor, visst är dom hur fina som helst?
 Makes me feel like a supercool superfierce gladiator.

Och det är ju bra!




First Lady



First Lady of Fashion! Michelle är utan tvekan våran nya Jackie O, hon har frontat Vogue och glamour, och vet ni vad som finns mer? Jo, en blogg som enbart handlat om hennes stil och karaktär. Här får ni veta vad hon haft på sig dom senaste dagarna, vad hon bar i olika tv-shower och hur ni kan få hennes stil.
President Chic! www.mrs-o.org


Rabbit


Bokmärken.



När jag var liten så älskade jag bokmärken, speciellt de glittriga som lämnade efter sig ett hav av strössel i hela rummet och längst nere i plastfickorna som man förvarade bokmärkena i. Kan inte hitta några amerikanska eller utländska bokmärken på nätet, är detta bara ett svensk fenomen, om annars, vad heter det egentligen på engelska?

<3


Wonderworld



Fikade på ett dunderfint cafée idag, det var som en hel sagovärld och inuti kakelugnen hade det satt en skärm som visade professorer och trollkarlar, precis som i Harry Potter och så serverade dom såna gröna marzipan grodor med tungan ur mungipan.  Hur fint?
Jag smälter.


Saturday/night





I like stripes criss cross and frills!


Hearts all over my world tonight



Magnus och jag firade igår att vi varit tillsammans ett år<3 ! Det blev en helt perfekt kväll med supergod mat, jag åt Entrecoute med rotfrukter och plommon creme brulee till efterrätt som var det godaste jag någonsin ätit nästan.


ÅH! Sen fick jag också en helt underbar present; Lola! Allt som Marc rör vid tycker jag blir till guld och detta har Magnus snappat upp. Lola är en blommig fruktig doft. Toppnoterna är rose peppar, päron och grapefrukt, hjärtnoten pion, geranium och ros; Basnoten vanilj, mysk och Tonka Bean. YUMMI!


Carve my name into a tree
forever you and me baby
we are meant to be.
<3


Georgia on my mind



Georgia May Jagger, so freaking pretty. Älskar gluggen mellan hennes tänder<3


Happy Birthday



Happy Birthday, my little angel <3
Love you forever and beyond!


Costumes



Snart är det Halloween och er som ska gå på fest kanske kan inspireras av kändisarnas outfits? Eller avskräckas!
Här är finfina paret Mariah Carey och Nick Cannon utklädda till Cookies and Milk. Kinda sweet.



Christina och hennes man utklädda till Corpes bride och hennes brudgum. Gotta love it!



Heidi Klum är är inte för att vara "ful" och här är hon en indisk gud ( rätta mig om jag har fel ) med lite kannibalinstinkter. Skönis!



Här är Heidi och hennes man Seal utklädda till bibliska figurer. Det här blir vinnaren i kategorin!

Ska ni på halloween fest? Isåfall, vad ska ni vara :)?


Kawaii Nails





Kawaii naglar har smygit sig in i Sverige, helt galna utsmyckade lösnaglar som kan gå i tusentals teman och regnbågens alla färger. Jag förstår inte riktigt hur det fungerar med alla utstående detaljer, man borde fungera som en mänsklig kardborre. I kinda wanna eat them up!


Cath Kidson




Why YSL?




 
Yves Saint Laurent



Yves Saint Laurents nya doft Parisienne är en utveckling av deras mycket populära Paris. Parisienne doftar rosor och viol vilker låter som en underbar kombination men jag tycker att formgivningen av flaskan är farligt lik Victor & Rolf:s flowerbomb. Don't you think?


Victor & Rolf


Romance!


Hello my new beautiful dress, can we meet everyday? Drink tea, read novels about unconditional love and talk about everything and beyond?  Please, say you will?


Friday





Prom Queen


















Feminine



Jag gillar inte varma kläder, har aldrig förstått mig på ordet sportig eller tuff när det gäller kläder. Min prinsessklädrevolt sen jag var liten har nog aldrig riktigt gott över. Jag tittar hellre på små ballerinaskor med stora sammetsrosetter än på boots, om så än vargavintern härjar. Men jag har nog gett upp tanken på att jag ska hitta en sagojacka eller sagoskor till vintern.  Det går inte riktigt. Det finns inget utbud. Topshop har fattat, som vanligt, men här går alltid beauty before comfort, as we like it. I teorin.


Just those things





It's just those things that keeps my eyes shining.


Maccaroniiiies















Åhhhh..
Ladurée är ett lyx konditori företag som kommer från Paris. Ladurée uppfann den dubbla maccoronen som de säljer 15000 av varje dag. De ni. Det är one though cookie.



Yum Yum Yum Yum





Now and then får jag en enorm lust att göra pannkakor. Jag älskar pannkakor, deras form, deras smak och doft, hela grejen känns så idylliskt härlig. Jag önskar vi var mer frukostiga i Sverige generellt, jag gick med Magnus på pannkaks brunch här i Lund och jag vet inte om jag kom en dålig dag men bären var frusna, det fanns ingen lönnsirap , inga bananer eller russin och pannkakorna var inget att hurra för. Jag är sugen på en riktig god brunch med fluffiga pannkakor, nybryggt kaffe och apelsinjuice.  Ovan har ni receptet och här nedan kommer kök jag gärna skulle vilja äta pannkakorna i:









Princess Wedding



Disney driver utöver resten av imperiet även en enorm bröllopsbranch. Disney Weddings Believe in your happy ending. Du kan hyra Cinderellas slott på Orlando Disney Land, du kan hyra hela disney karaktärs teamet, du kan få allt du någonsin kan drömma om helt enkelt.
















Så, så så amerikanskt! Jag antar att flera av er nästan kräks fast för mig som aldrig riktigt kommer växa upp från sagor och allt som är sött så är det freaking fabolous. A dream come true.



Håruppsättningar, kostymer, klänningar och tårtor, allt i sann Disney anda finner du här http://disneyfairytales.com/


Days floating








Tinny!



Idag fyller min bästis sen mina sexåriga dar, 22 år. Första gången jag såg henne visste jag att vi var meant to be, hon är min Mr Big. Fast utan tårarna. Sista i världen jag någonsin skulle höja rösten till eller såra och vi har aldrig bråkat eller tjurat med varandra. Det tycker jag är underbart. Hon är universums bästa, Im a lucky girl!



Om det hade gått hade jag velat ge henne allt det fina i världen i en liten ask, alla Malene Birger kläder som någonsin skapats..





Eller kanske en apa.


Sparkle!




Den här jackan har vi på Topshop, och den är så underbar, dock köpte jag en svart draperad paljettväst från H&M istället. Den är sisådär en tusing billigare..


Kiss me you fool


Disney!





Stella McCartney kampanj. Jag smälter.


Down Down The Rabbit Hole












I'm not attached to material




Fierce




Nails Inc!



Nails Inc har tagit fram en kollektion för tv-serien The Hills, färgerna är inspirerade av karaktärerna i serien och har fått namn efter LA:s olika stadsdelar: Hollywood, Melrose Avenue, Rodeo Drive och Beverly Hills.
Fint! Finns bland anant att köpa på Asos.com!


Hallway!



Min hall har blivit delen av lägenheten som inte fått någon kärlek alls. Har inte riktigt hittat inspiration eller en bra förvaringslösning men bilden till vänster ger mig massor med ideér. Älskar färgschemat. Hmm!


RSS 2.0