Stella Strikes Back



Stella McCartney satsar på krocken mellan ljuvt och rockigt i höst. Så med Stella blir man en svart fluffig nallebjörn, eller rent bildligt, mästerkatten i de lårhöga stövlarna. C'est Geniale!


Sweet Couture!



Yummi! Nya Viva La Juicy har en ljuvlig flaska och verkar dofta underbart varmt och karamelligt. Om man vill dofta couture får man däremot punga ut över 1000-lappen för 50 ml..


Budouir!





Jag är helt förälskad i den här romantiska budoir stilen, bleka pasteller, kristallkronor och parfym med puff puff bollar. Jag vill så gärna få till det såhär här hemma men med tanke på att jag har en etta är det svårt för att då har jag automatiskt hela den stilen i lägenheten och inte bara i sovrummet. Igår var jag och pappa på Ikea och jag fick en ny stor säng, det var mycket svängrum inatt men ett problem är att jag inte har dubbelset i några lakan och kuddarna räcker inte till på ett snyggt sätt. Miss Dior planschen kom inte heller i fas med sängen så den fick hänga i hallen, så nu ska jag komma på ett sätt att dekorera väggen ovanför sängen. Jag köpte walldecorations i form av fjärilar men de trillade av då det är stuktur på väggen. Några tips? Helst vill jag ha en stor solformad Laura Ashley spegel men eftersom det är lite out of questions så :)


Rainbows!


Brownie Burger Cupcakes & Cookie Fries by Bakerella.


Nopes, det är inte en Happy Meal du skådar, det är Bakerella som varit i bakfarten. Det här är alltså cupcakes, brownies och cookies hon har byggt upp det här snabbmålet av. ( Pommes Frites = kakor, hamburgaren : brownie och muffin ) Hur fint? Hur duktigt? Människor med fantasi som denna gör mig otroligt peppad på livet.
Åh så vackert.

Snart är veckan över och det har varit en aning (..) intensivt den här första veckan och en väldig omställning att gå upp klockan sex. Men det är så himla roligt, alla nya vänner och de roliga föreläsarna som kommer från olika företag. Idag slutade vi tidigare vilket var otroligt skönt och när jag kom hem var det Cupcake tema på Martha Stewart. Me so happy! Har tipsat om Bakerella förr men ni har väll inte glömt kolla in hennes verk? Det är utom denna jord. Nu vill jag ha cupcake kalas med maskeradtema. Sen lite champagne till det. Åh! Tinny, födelsedagkalas tips? HIHI.



Yesterday






Hittat de perfekta ankelbootsen på Skopunkten av alla ställen. Bra va?


Fint som smör!


Pluuums!






Birds



Av Marc. Såklart. <3


Ett hål i mitt hjärta

Så kallt, så korrekt.

Allt du säger smakar bara klibbigt.

Som mjölkchoklad som smält

Om du bara visste hur jag hatar när du tystnar.

 

Viska till mig, prata med mig.

Skrik, skrik rösten hes.

Du har väll någonting att säga?

 

Vi kan väl skratta åt det här?

Eller åtminstone gråta?

Håna mig, gör vad som helst.

Snälla, visa att du till min existens inte är likgiltig.


Gorgeooous!


Från Asos. Åh Holy Maccaroni.



Wear this weekend!







Jag sparar alltid Asos nyhetsbrev för att jag tycker det är så himla fint stylade. Perfekt att ha i en mapp på datorn när man känner sig tom på inspiration!


Sweet 80's


Det verkar som dom kikar tillbaka i tiden i den nya Satc filmen. Miranda är så söt att jag tuppar av! Mushroom attack. Hjälp!


Höst!






Igår var jag i skolan för förberedande matematik och företagsekonomi. Det var väldigt mycket information på en och samma gång och där var inte så många som skulle börja i min klass utan mest ekonomer. Men det är så himla kul, jag är så glad över att jag kom in och inte behöver genomgå ett ostimulerande år till, det här är så kul och det är skönt att vara i Malmö om dagarna. Nu ligger ligger löven varmoranga på marken, så jag passar på att ta på mig mina bruna stövlar som fått törnrosa sig på vinden genom två höstar. Jag färgade dom mörkbruna istället för mellanbruna med skokräm och det blev himla bra. Nu ska jag skutta iväg med min sockervaddsdoftande hud, tack vare mammi som jag fick bodylotion med godissmak av. :) IIEK!


I'm looking for love









Well, Maybe it’s time to be clear about who I am. I am someone who is looking for love.

Real Love. Ridiculos, inconvenient.. consuming, “cant live without eachother” love.

And I don’t think.. that love is here.. in this expensive suite, in this lovely hotel, in Paris.


Kanske ett av världens finaste citat.


Anna Sui



Anna Sui gör vet hur man skapar en drömvärld som får mitt hjärta att ticka extra hårt. Se så fint.
Bonjour L'amour!




Wang!

Alexander Wang

Alexander Wang visade smoking hot tomboys på sin Spring 2010 visning. Jag älskar håret, så himla fint.
Nästan klonad blekgrå jeansjacka finns på H&M.
Alexander Wang
Alexander Wang
Alexander Wang

Alexander Wang

Alexander Wang


MAMI!





Mamma kom hem från Birmingham igår, och vet ni vad? Med sig hade hon Love, en av de fem Harajuku tjejerna. Så nu har jag, Love, Baby och G. I'm so happy! På Sephoras hemsida beskriver dom henne som såhär:

Sweet, caring, and free-spirited, Love is always off in her own little world. Stepping out in a cute, striped mini-dress and fashionable red kicks, Love wears her heart on her sleeve, or rather, in her hair! Her scent is reminiscent of a floral bouquet, with notes of pink pomelo, rose, and creamy vanilla orchid.



Smells yummi!







I Birmingham har dom ett mega köpcenter med ett superstort Topshop. Här på Debenhamns köpte mamma kanske världens sötaste äggtimer till mig i form av en cupcake! It's so cute I die. Se själva:



Mamma själv köpte Lola.. Åh.


Illisar!






Jon fixade Illustrator till mig som jag velat ha så länge att Gud vet vad. Har trixat med en animation idag som inte ens gick att få upp :( Men här är en av bilderna i bildspelet.




Och här är en annan bild jag gjort, wiie vad kul det är men oj vad timmarna poffar iväg.
Har lärt mig rätt mkt på två dagar :) Inte lika mycket i körkortsboken för det andra, ska nog dyka ner i den nu.
Puss!


Sunny Day!













Idag har jag fikat med jon och ätit smarrig glass. What a super sunny day!


Nails!

Essie Autumn Winter Collection Mini 4 Pack
Essie Autumn Winter Collection Mini 4 Pack

Naglarna blir riktigt höst smarriga med detta höstkit från Essie. Jag hade valt den översta, älskar den mörkblå och den superrosa. Glöm inte överlacket, då slipper ni måla dom flera gånger i veckan! :) Har ni inspirationstorka? http://polishaddict.com/ Visit and no more trista naglar!



My day!



Min morgon började med körlektion, mysig frukost framför Martha Stewart och storstädning. Sen gick jag iväg till stan för att träffa magnus, men på vägen hittade jag lite höst i hörnorna.



Träden hade varit hos frisören och fått slingor. Fab!




Mina nya indianboots ville vara med bland löven.





Sen träffade jag Magnus som bjöd på lunch på Cafe Finn.



Jag tog en laxbiff med potatismos och ärtor. Otroligt gott! YUMMIE IN MY TUMMIE!



Magnus blev kinkig för att hans mat inte fick vara med på bloggen, så den fick också vara med: Chili Con Carne!


Sen cyklade jag hemåt. Hej Hej!



Nu är jag sömnig av alla äventyr. Ska städa och sortera garderoben efter en liten nap i soffan. Det här var min dag so far:)
Puss.



Mjau


Carrriiiee





Godmorgon alla muffinsar out there! SATC hemsidan uppdateras ständigt med nya bilder på Carrie och gänget. Den här gången rockar Carrie bar mage, limegrönt svettband och ljusa jeans (?). IIEEEK. At least her hair looks amazing.


Take a bow



Kalasglada rosetter hos Louis Vuitton och Moschino. I like that boom boom bow!


Underneath!



Åh, finaste bustierna har börjat blomma ut i butikerna nu. Pudriga, svarta, ljuva, farliga, av alla dess sorter. Jag är total kär i den ljusrosa till vänster som kommer från H&M. Förutom H&M visar Lindex de tveklöst bästa underkläderna just nu. Trist är att det är ett undantag att det finns spännande saker i handeln. I mina drömmar finns Victorias Secrets här, i de drömmarna badar jag i ett fluffigt moln av skimrande krämer, sidenmorgonrockar, läppglans med vaniljdofter, spray puff puffar och finurliga små strumpebandshållare.
Tills dess håller H&M mig i luften, men till himmeln, dit kommer jag bara med Agent Provocatuer eller Victorias Secret.



Back!




Arriba everybody!! Trött och glad efter en strålande start på morgonen hos frisören som färgade och klippte mig, min frisör avslutade med att säga " Ja, det blev ju en korsning mellan Sarah Jessica Parker och Beyonce", she totally gets me, jag undrar hur ofta jag säger beyonce varje dag. Anyhow, såhär blev det. Bilden ser ut som en ryamatta eller en pudel men det är en sektion av mitt stora fluff : D. Köpte även en ny kappa, ett par skor och en tröja i malmö med Tinny. Visst är den sweet?


sweet like cream







Dreggel. Im in lipmojs heaven.

( bara för att jag har världens bästa bästis så har jag haft två burkar ben and jerry's läppmojs, now THAT'S something )



Carrriiie!



Good morning cupcakes! Om en timme ska jag till frisören och färga om mitt hår, jag kommer fortsätta göra det ljusare, lite som Carrie här på bilden. En kolafärgad Carrie Bradshaw, eller som en ljus ekorre med slingor med min beskrivning, men jag tror Carrie blir målbild! Efter det åker jag till Malmö och träffar Tinny i fortsatt jakt på höstskor jag känner mig någotsådär glamorous i. Något tips? Later honeys!


Girlymirly!






Åh, ibland önskar jag var med i någon amerikansk film där verkligheten kretsade runt vilken quarterback som var snyggast och vem som var ute och inne i sociatygruppen. Mitt rum vore sådär klyshigt rosa med sidenlakan, ett stort spegelsminkbord och telefonen skulle vara antingen formad som en högklackad skor eller som ett par röda läppar. Jag skulle dofta hubba bubba, prata med bästisen i telefon medans jag lockade håret och puffade parfym. Bara för en dag eller så. Sådär härligt jättetjejig som man inte riktigt får vara här i Sverige.

 So take it off like your home alone
You know dance in front your mirror while your on the phone
Checkin your reflection and tellin your best friend,
like "girl I think my butt gettin big"


Awsome.


Vampires in your home




Twilight-mania, you got it! Jag hittade ett och annat i heminredningsväg av Twilight serien. Vad sägs om kylskåpspoesi, filt, påslakan eller hängare ? Sist men inte minst, vem vill inte ha ett Edward draperi? Jag gissar att vissa här inte hade tvekat att ta en dusch med Edward Cullen, am I right?

Är det här något du skulle kunna tänka dig ha i hemmet och isåfall vad?


Dress for girls or boys?




 

Jag läste roligaste saken i amerikanska ELLE. Att veta precis vad man ska ha på sig när man ska träffa sina tjejkompisar men när man träffar pojkvännen i samma kläder så tittar han på dig och ljudet " Eeehh.." kommer ur hans mun. För han fattar kanske inte hårda mc boots till en romantiskt klänning, 12 centimeters klackar som gör ont att gå i men som är så snygga , eller den där Christopher Kane tröjan med en stor gorilla på. Han gillar hellre jeansen, med den där tröjan som som ligger närmst, ja , men du ser så avslappnat snygg ut i det och du bara : Va?! Jag vill inte se av(slapp)nad ut. Fattar du inte att det här är skitsnyggt?! , och svaret är att nej han fattar inte alls det, men det spelar ingen roll. För dina vänner fattar. Här kommer artikeln:


Fashion Girl: OMG, I’m freaking out. I’ve got nothing to wear tomorrow, and it’s my first date with this guy.

JZ: What’s wrong with what you’re wearing?


FG: This??? I can’t wear Marni on a first date. It has to be something sexy…but chill…easy…but hot!


JZ: You work in fashion—you should look the part.


FG: I work in fashion. I don’t want him to think I’m obsessed with fashion.


JZ: What does that mean?


FG: He won’t understand that it’s all about my new draped devore velvet Balenciaga dress right now. He’ll only think I’m wearing curtains. No, I’ll just wear my little black dress again.



Then my aha moment: I have come to realize that all women basically have two wardrobes—one to wear for other women (and themselves!) and one to wear for men. What works at brunch with girlfriends might not yield you that second date. It’s a simple fact: He’s Just Not That Into Your Skirt.


Sweet Dream ( or a beautiful nightmare )



You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you




Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes I'm going out of my head
Lost in a fairytale, can you hold my hands and be my guide?



Somebody pinch me, your love's too good to be true



Autumn!

 




Väska: Proenza Schouler
Jacka: Twenty8Twelve
Mössa: Gap


RSS 2.0