Bikini Mani

Juicy Couture Bandeau Underwire Ruffle Bikini TopJuicy Couture Bandeau Underwire Ruffle Bikini Top

Denna sommar vill jag verkligen ha en ny, riktigt fin bikini. Jag och Nathalie ska till Ayia Napa och innan dess ska jag hänga i franska idyllen därför skulle inte den här från Juicy Couture sitta fel. Men tusen spänn för bara överdelen. Njae. Därför får det bli den här från Asos istället, båda delarna för 300, much better. Mix And Match Skirted PantMix And Match Padded Tie Front Halter


Spring times

image231
Igår kom äntligen lönen, för första gången någonsin har jag vänt på mynten den sista veckan pågrund av flytt och antal Ikea-besök. Så igår blev jag lite loco men lova stoppade mig och det blev dessa smala jeans från toppan och modellen heter Pippa. ( Hihi) Blev informerad att det är en förkortning på Filippa och inte ha sex som vi i Sverige syftar på, those crazy swedes. Även en liten anchor tee fick följa med hem , rosörhängen och lite mojs från H&M. Klänning och lite så. Hihi. Btw, I've got a crush & I want that kiss kiss, that loviedovie. I wanna his lover, I think we make a perfect couple, but he think I'm trouble. =(
Well before I head home I'll stop by you house and blow the horn, if you come outside , you know it's on!




Sundreams

image230

Sorry about my sucky update, ni vet själv hur solen lockar hela kroppen med sin magnetism. Så underbart när den värmer ända ner i ryggmärgen. Luellas ljuvliga dröm påminner om solen.. detaljerna är så fina och tyget är säkert så frasigt som det ser ut. Prislappen ligger på 9900 kr, då är solen mer överkomlig.
:)

In my world

image229

In paris

image228
Med vårkänslor i hjärtar och Anna www.jumelle.devote.se i tankarna kom det här kollaget till,
dekadent 20-tal när det är som bäst: In Paris.
Amor!

Plåtniklas goes thes chic


Colour me so we can blend


They see the world in white and black, jesus please colour them back.
Colour them so we can blend..

beautiful


Vilken färgstark helg, helt plötsligt är världen som målad i vattenfärg. Påskliljor, maskrosor, människor med leenden. Tänk vad solen kan göra, vår största energikälla. Fredagens sista timmar spenderades på felicias balkong på 7:e våningen med tända ljus och vin, fullmåne och utsikt över hela lund. Lördagen satt jag i solsken på en uteservering på möllan med tinny och nathalie och drack öl och senare på kvällen drack jag drinkar och åt galet god jordnötsgryta på caribe creole med Tinny och Alina.  Idag är jag hemma hos föräldrarna i Lomma och har suttit med filt i solen och läst inredningstidningar, tagit en promenad och nu ska pappa grilla. I love this.


Carrie

image227

What more can I say? Carrie kommer alltid vara en stilikon, såsom Jackie O, Audrey och Coco.
Hennes karaktär är fantastisk och speglar vad vi alla känner inombords.. och hon gör det i stil.
Idag skuttar hon ner i Miu Miu corset dress ( net a porter ) , manolo blahniks, miu miu väska och diadem, och runt halsen bär hon ett halsband från danska Day. Ringen drömmer hon om att Big ska ge henne..
Jag hoppas.


Picknick-time

image226
Luften är sådär kvalmigt varm men ändå så frisk att den ger livsglädje ända ner i ryggraden,
jag och Maja är på picknick i parken och solen lyser varmt i våra nackar. Vi har en picknick korg fylld med godsaker, cupcakes, cookies och lemonad, vi sitter på en rosa filt för gräset sticks och de blå fåglarna gillar också den.
Jag har en klänning från Miu Miu som skimrar i ljuset och maja har en gräddfärgad bomullsklänning från fashionaddicts.com, den har stora fickor så hon kan gömma kakor där och ta hem till sin soldat.
Vi har ballerinor med blommor från prettyballerinas.com för att underjorden vill alltid glupskt sluka upp och borra ner klackar i underjorden, det blir säkrare så, med ballerinor. En grammofon spelar fransk musik från 40-talet och vi har ingenting annat för oss än att bara ligga där, och fika, läsa vogue, fika cookies, prata och bara.. bara vara.
En perfekt dag, till maja från hanna.
Puss.

Pip Pip



Alltså, den där Marc! Bara beundra den här underbara långklänningen som är täckt med det finurliga mönstret: möss som i neon. Nej, alltså, mitt hjärta stannar. Dunka dunka piiip.

Rippin & trippin

image225
Idag fick vi in de slitna jeansen som alla frågat om, om jag skulle bära trasiga jeans skulle det vara som om det kom in en stor rosa elefant i rummet. Så jag skippar det, it's not me. Hel och ren ska det va.
Jeansen passar dock flera stilar och man kan klä upp och ner dom lite som man vill,
här är två förslag på hur jag skulle bära dom om jag nu, skulle bära dom.
Don't get me wrong I find them rippin trippin nice,
on you guys.

Pretto

image224

And rapper T-pain is singin'
She had 'em applebottom jeans, boots with the furrr.
Gosh, somebody call the fashionpolice.
I rather wear Miu Miu.

Fine as hell

image223

Det här kollaget är tillägnat min älskade kusin Emma. Hon har hela mitt hjärta i sina händer.
Hennes ögon är så blå att det är galet och hon har världens finaste ögonfransar och älskar klackar, elvis presley, vintage klänningar och rocknroll. Och shopping såklart. Vi blir mer och mer lika dag för dag and I love her to death.
My little angel. She's fine as hell, fly as Chanel.

Shorts: Mina från toppan
Satin Jacka : H&M

Dress

image222

Oerhört tjusig klänning från Topshop som jag gått och drömt om i år och dagar som aldrig kommer.
Snyfti. I love rabbits also.


Lejonet

Jag vet inte hur kul ni tycker det är med mina texter som viker sig från den sköna modevärlden men jag testar er, för jag älskar att skriva.




Han knyter armarna i kors för han är rebell, det har han alltid varit. På dagis skar hans gröna ögon likt rakblad genom självförtroenden, genom pojkarnas kartong mod och flickornas papperstunna. Han är oåtkomlig, han står utanför universums regler och hans hjärta ligger i en glasform, isolerad med det kalla skalet utåt. Det var inte meningen att någon skulle komma in dit, det hade ödet bestämt.

Han hatade, hatade fröken för hennes feta vader, för flickans flaskbottnar eller pojkens handikapp.

Fan, vad han hatade dom, för dom var varmhjärtade och älskade, ingen glasform separerade deras pumpande kärleksmuskel från resten av kroppen.  De var deras eget fel då hans kniv forcerade köttet, det var deras fel att det inte lärt sig att skära loss känslornas dimma från verklighetens klarhet.

De var menade att bli sårade, jävla invalid, fuck you, svartskalle, hora, det skrek han och det brände inte ens lite i samvetet. Inte för stunden i alla fall. Egentligen förstod han inte ordens betydelse, att veta språkets innebörd är en konst då man inte ens kan skilja rätt från fel.

 Rörelsen kunde han, den med långfingret och salivet som fräser genom tänderna när han mimerar att de ska dö, dödens dö. Han kunde faktiskt ännu fler finurligheter, han visste att slagen gjorde mer ont om han spände knogarna lite hårdare. Så hårt att hans naglar bildade klarröda månskivor i hans handflator.


Han springer, revbenen nyper lungorna med sina vassa små knipor, Salivet smakar järn och det rinner över hakan ner på det tunna bomullstyget, han vågar inte se efter om färgen är röd. Smärta, smaken ger adrenalin, hjärtat studsar frenetiskt i bröstkorgen, först små tunna sedan tyngre och starkare. Han är ett lejon och manen dansar runt hans krympande pupiller, klorna river djupa skåror i asfalten.

Han är salt, blod och svett. Antilopen springer med klappande hjärta och blanka knappnåls ögon.

Bytets steg blir tyngre, kroppen är slagen av panik och skräck. Synen får adrenalinet i Albins kropp att pumpa ännu hetsigare och nu är han ifatt, antilopens ben rycker förskräckt medan Albin borrar tänderna djupare ner i halsen. Stoltheten flyter ut över asfalten, det röda signalerar änglarna att ett liv behövs transporteras. Efteråt ligger Albin kvar vid trottoarkanten utmattad men hungrig för mer. Hans hjärta är en sil och ut rinner allt samvete, omättlig och törstig behöver nytt vatten på kvarnen. Själalös, och varken Gud eller satan ville ta emot honom den kvällen.  Och vidare springer han i natten, två glödande ögon som dansar runt i mörkret. Två dansande ögon som aldrig hittar hem..


Beau

image221

Jag har en ny scarf, jag känner mig som tiger lilja.
Il est-vous beau, ne pensez-vous pas ?

J'aime la vie

image220

Jag vet inte, jag bara älskar när solstrålarna får de små håren på min nacke att resa sig av vällust.
Jag bara älskar de krokiga gatorna och de ojämna gatustenarna som påminner om hur kantig och vinglig världen kan vara. Jag älskar rosorna på väggarna och liven inuti husen som alla berättar en liten saga.
J'aime la vie

It's love

image219



Sunny day

image218
Gosh, solen förvandlades till storm när jag cyklade hem från jobbet. Idag blir det mys, jag har lagat god mat till mig själv, pasta med broccoli med tomat och fetaostkräm med basilika, och köttbullar. Jag har bakat också, en chokladkaka. Och nu orkar jag inte med mer för den här fredagen, imorgonbitti är det worki och kanske utgång imorgon kväll. Då måste man ladda hannybatterierna, så det blir ett varmt bad, film och sen buenas noches per la principessa.  Om jag varit ute ikväll hade jag mer än gärna tagit på mig den här puderrosa draperade toppen tillsammans med svart kjol och miu miu väska så len att man hellre klappar på den än på en pojke.
Arrividerci tutti amici.
(K)

Åh..

image217
Zac Pozen står för den vackraste klänningen just nu, han får mina pupiller till att bli snurrande rosetter.
Hypnotic.

Come Alive

image216
 - Sorry Mr Stambag, no party for you tonight
- But Miu Miu got inside..
- Balenciaga coming through, move over!




My kind of wonderland

image213image214
image215

<3

image212
Jag har en ny kjol som kom med världens finaste leverans,
den funkar med allt och står ut precis som en perfekt kjol ska göra.
Åh.

Welcome to the zoo

image211

Det här är min nya rumskamrat, han tycker om att blåsa på mina naglar så mitt nagellack torkar,
han är en i gänget liksom, sen är det Piff som är en jordekorre, tiger som är en.. tiger. Toulouse som är en katt och spargris, och sen är det api. Vi är en liten familj här inne
Hanny unit.
:)


Everything

image210

But if I'm a star, she is the sky.


Så vackert..




Tystnad och krispig luft..
Doften av dagg och vått gräs..




Can I have a bite?

image209

Can I have a bite suddenly takes an whole other meaning..

Vampyrer är ett riktigt åttiotals fenomen men är så in style just nu, ett flertal sångare har just vampyrer som tema i sina musikvideos, Omarion med sin Midnight, Chris Brown med sin Wall to Wall och Enrique med sin Tired of being sorry. Det okända och farliga har alltid uppfattas som sexuellt, och om jag skulle ut och yla inatt skulle jag absolut brra denna klänning från Sass & Bide och skor från Steve Madden.
Ouoowl.


Oh My!

image208
Den galet omsusade kjolen från Topshop, aka knockoffen från Miu Miu
har vi fått så många efterfrågningar om att det snurrar blå och röda ränder i mitt huvud.
Visst är den lovely men jag vill köpa den riktiga, jag måste göra köpenhamn snart.
Mysig kofta från Oscar de la renta, skor från Gud ( Marc Jacobs) och doften likaså.
Och visst ja, klockan med. Hoppsan som det kan gå.
Tjollavips!


Pop Pop!


 

ASOS Leather Zip Front Suede Ruched Sandals


Dom är galet snygga skorna har tinny klickat hem från Asos. De är onekligen det snyggaste jag sett på väldigt länge. But of course the best is only good enough for the best woman alive. They make me wanna chew gum.
Pop Pop!

alle män på däck!

image207
Skepp A Hoj!

Childish

image206

tee : Topshop
Skater skirt : Miss selfridge
Skor: Moonson

Tjohi

image205
I can't help fallin ( in love with you )

Peace out

image203

image204



Hej darlings, jag har fått förfrågan om jag inte kan visa mer bilder på mina outfits irl och om hur mina 70's pantsypants sitter på. I love you guys, so here they are.
Peace out :)

En eutopi

Om jag bara kunde få honom att förstå
Jag håller inte alls med honom
Jag förstår inte hur en värld
som skapat sådana underbara ting
Kan vara ond


Räknar man ting, tror man nog lätt
Att det jag har måste vara komplett
Ser du en flicka i mig,
med allt hon kan önska sig
Hon kan få pärlor och guld,
letar hon lite är skattgömman full
Se dig omkring en gång till (visst) hon har allt hon vill
Jag har saker som får dig att undra,
om jag någonsin kan drömma om fler
(Vill du ha en manick? Jag har hundra)
Men vadå, jag vill ha något mer
Jag vill va med mitt bland människorna,
och jag vill se, jag vill se de dansa
Och vandra runt på två (Vad de nu heter, jo, ben)
Fenor och stjärt tar dig inte långt,
ben är ett måste om man vill dansa
och räcka upp till en (vad e ordet nu) gren




Långt ovanför, finns det ett land,
där man kan gå i sol på en strand,
där man är fri, det kunde bli hela din värld
Ge mig ett liv, ge mig en tid, ovanför ytan
Låt mig en dag, bara ett tag få pröva på
Döttrar på land stöttar varann och jag vill
väldigt gärna byta
Slippa simma, bli en kvinna, redo att stå
Försöka förstå det de andra vet,
be att de svarar på mina frågor,
vad är lågor och hur blir det glöd?

Vem ger mig stöd,
när jag är svag,
ska jag få gå i solen en dag?
En utopi, som kunde bli hela min värld

Brilliante

image201

Brilliante
Just Brilliante


 


Once upon a time

image200

 

 

Sweet

image199
So sweet, jag hittade den här på facehunter och fastnade direkt.
Så galet gulligt. Alla outfitar som får världen att bli mindre vass i kanterna är
bra outfitar..

Freedom

image198

 What's a sunny day without you?

Endless nights

image197
Nu har jag vaknat, ätit frukost, lite godis och känner mig lite mer som en människa. Gårkvällen var toppen, maten på caribe creole var väldigt god fast servicen var lite väl långsam, det tog en och halv timme för oss att få maten men det var en väldigt skön atmosfär och tre stora sällskap som var ute och svirade. En födelsedagstjej hade en långklänning på sig som jag tycker är så himla vackert. Jag har en från Indiska som jag älskar men tillfällen känns få för att använda den.. Det blir så jätte uppklätt.
Vi drack supergoda mojitos och jag en med kanel och cocos som var gudagod, sen gick vi vidare till volym som väldigt mysigt och där blev det en rabarber drink och en öl för mig och lova kept going with her pirate dark rom drinks. Errr.
:)
Sen blev det promenad i ösregnet till Debaser där vi dansade loss till dolly parton och andra godingar, här drack vi hallonmojitos som var det smaskigaste vi någonsin smakat. På vägen hem i ösregnet cyklade jag vilse flera gånger hur jag nu lyckades med det, men men, 4.35 var jag i säng och det var en fantastiskt rolig kväll.
Thanks babes.
<3 

me and my girls are so fly we have our own airline

image196


Ikväll är kvällen jag och lova har väntat på i år ( kanske veckor men ni förstår desperationen ), kvällen då vi och tjejerna på jobbet ska äta gott och dricka många mojitos, och många öl och bara dansa, dansa, dansa och ha superduperfun. Den klassiska partylooken är the little black dress med sotade ögon men this time kör jag på, hujeda, en svart klänning med blå fjärilar, jag som inte gillar blått och grönt och nästan bara gillar violett.  Efter en desperat jakt på en ny klänning på stan hjälpte älskade monk som jobbar på H&M, divided i lund mig att välja den
Den är superfin:) Thanks monk <3
Nu ska jag äta gröt och läsa Marie Claire sen vila en timme för jag är tired idag, och det får jag inte vara, jag ska starta kvällen med ett tigersprång. Tjoho!
See u on möllan folks<3



Åh

image195

I helgen ska vi på toppan ut och svira, har bokat bord på Caribe Creol i Malmö sen blir det barrunda
och massa drinkar och dans hela natten lång.
Åh, vill ha fin fluffig klänning att snurra i då.
Vi får se.


Hungry for more



image193
Ibland blir jag galen på min konsumtion, men varför finns det så vackra saker runt mig hela tiden?
För att glömma den grå vardagen och ondskan där ute så behöver jag vackra ting för att må så bra.
Det är jobbigt att arbeta på topshop för man blir addicted till allt man får hem, det är som små husdjur och kärlekar man måste få ta hem till sig för annars blir det bortillade och hamnar kanske i sämre händer.
Oh
I'm
addicted

Smaski



Det är så underbart att komma hem till en lugn, fin och fridfull lägenhet. Det första jag gör är att tvätta av mig sminket och byta om till pjamas och sätta på laptopen och börja laga mat.. Idag har jag stekt cassler med skåne mejeriets cremefraiche som är smaksatt med fetaost och soltorkade tomater, till det kokade jag färskpasta och rörde ner pesto. Jag äter det framför några ännu smaskigare avsnitt av sex and the city. Oh I love being a single girl.
And behind a strong girl always stands an strong and beautiful woman, min mammas blogg hittar ni här:
http://www.helenecatharina.blogspot.com/

Hey lover

Large Zip Top Bow Clutch

Well hello lover!


yeah dude



image191
Jag premiärköpte 70-tals jeans förra veckan och bar dom i helgen till riktigt höga chunks och vit t-shirt.
Jag är kanske arbetskadad men jag kände mig damn fly. Vad tycker ni? Lova tycker hon får rolig rumpa.
Jag gillar att benen blir jättelånga med heels man känner sig som en 70'tals giraff, på ett bra sätt.
Yeah dude
:)

it's tough



I år ska jag söka till Lunds konst och designskola, det kräver arbetsprov som innebär tio verk i valfri teknik. Vilket är jättesvårt, menar dom tio teckningar eller är det bäst att variera sig och ta fyra teckningar, en stol som man designat, några installationer eller hur funkar det? Om någon vet sig ha något tips så får ni jättegärna dela med er kunskap. :) Sen får man komma på intervju och provdag om dom gillar ens verk vill säga.
Min största inspiration gällandes installationerna är Liselotte Watkins alster som hon började göra för The Concrets som hon senare utvecklat. Visst är dom smashing?

Please, share ur brilliant ideas.
=)

Forever

image187
Favoritsminket går alltid i rosa toner
och Anna sui är forever bäst på parfymer.
puss.

Weekend

image186
Det har varit en bra helg, i fredags föll jag utmattad i soffan och åt ben and jerrys och såg man on fire,
jag älskar att vara själv och bara mysa. . På lördagen jobbade jag och sen kom tinny och vi lagade lax i ugn med pesto och fetaost, och färskpasta såklart. :) Lemone är min favorit på färskpasta, det finns alltid i min kyl. Sen kom två tjejer över och vi drack vin och gjorde fruktdrinkar i min rosa blender, sen blev det min första nationvisit ever.
Vi hade väldigt kul och spriten var billig men jag föredrar nog det classy and clean på klubb.
Jag hade på mig min favvotop, den blommiga från toppan, svart pennkjol och gula klackar från toppan dom med. På söndagen gjorde vi mysig frukost och sen gick vi runt i solen och fikade på mondo.
Sweet weekend.
=)

RSS 2.0