TGIFIgår var jag med Topshop-gänget och åt på TGIF, min hamburgare var delish!Och min oreo pudding var minst lika smarrig!Malin beställde en drink som visade sig vara gjord på blått sockervadd.. hon var föga imponerad. I was blown away.


party partyDet bästa med hösten är alla vänner och otroligt mysiga fester.

<3


GenderJag är inte särskilt passionerad i frågan om könsroller efter som jag inte förstår varför olikheter ska framställas som någonting negativt. Men eftersom jag läser marknadsföring så tycker jag reklamvärlden är spännande och i Coca-Colas reklam så är det ganska glasklart vilket kön dom vänder sig till i de olika kategorierna.


Party

H&M satsar på fest i vinter och jag gillar byxdressen till vänster riktigt mycket.


GagaolalaOm jag hade fått äran att gå på en Halloweenfest i år så hade jag lätt velat vara Lady Gaga! Annars är kläderna här ovan perfekta för att fira mörkrets inkomst. Ska ni på Halloween fest och har ni något att klä ut er till?


Alla kläder i kollaget är från Net-a-Porter.


Strawberries


Jag älskar allt med pinupgirls och har ännu mer kärlek till krämer som doftar godis. Igår hittade jag Body America's Strawberry Cheesecake linje i butik. Body America är till 72 % organisk, fri från paraben och inte testade på djur. Så alla rätt med den här serien! I like!


MacLäppglans som ser ut som en milkshake från My little Pony programmet. I love.


HollywoodDen här fina affischen fann jag i en butik i Malmö som säljer amerikanska matvaror och ikonsaker. Hur mycket ångrar jag mig att jag inte köpte den? Mycket.


Clouds
Kläder från Net-a-Porter.
I love this song. Ni måste lyssna. <3


Marry Me!

Lanvin har släppt en ny parfym som heter "Marry Me!" som ska ge känslan av den stunden man blir så tagen av att man utropar "Marry Me!" men egentligen inte menar det bokstavligt. Doftnoterna är apelsin, vit persika och fresia och noterna är komponerade av Antoine Maisondieu . Pris 30 ml EdP 425:-, 50 ml EdP 635:- och kommer att finnas i butik from v 34-35 hos Åhlens, KICKS och NK.


 

 


A new beginning

"Sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve."

When times get hard I tend to buy beautiful things. Som dom här fina bokstäverna från Åhlens. Tänkte att det skulle vara som i SATC filmen, men istället för på en nyckelring så finns orden i mitt fönster och påminner mig om att kärlek fortfarande existerar och är det finaste som finns.


VIP


 
Hej ladies, på torsdag har vi VIP-kväll på Topshop i Lund, 8-11, hope to see you there.


RSS 2.0