Make an archSomedays my eyebrows have a very nice day! Jag vet inte om det är ricinoljan som jag vårdat dom med under nätterna som fått dem att växa men någonting har gjort det, kan lika gärna vara den underbara solen som får allt att knaka och växa till liv!

Visste ni att naglar och hår växer fortfare under sommaren när det är varmt? Och att naglarna på den hand du använder i fråga om du är höger/vänsterhänt växer fortare än den andra?


YummiliciousPåskharen kom till mig med två underbara dofter i år! Svärmor gav mig Escadas Taj Sunset och min mamma gav mig Clinique Happy och jag älskar båda två. Taj Sunset är lite krämigare och karibisk medans Clinique är en svensk sommaräng på flaska! Det bästa av två världar, bokstavligt talat.

Tack finaste ni <3


Keep strong
Judging other women are bad for the soul


Sometimes I wish I had a little bird to whisper words of wisdom in to my heart.
Topshoppa!Hej babycakes! På torsdag har vi en härlig shopping kväll på Topshop. Handla för hela 25% rabatt och fira vårens intåg med underbara kläder! Ni är välkomna från 19.30! Några tips är dessa två kjolar som jag köpte i helgen! Perfekt passform och somriga till tusen!

See u there? :)


The K's


In the deep seaG of The Sea Harajuku Lovers for women

G of The Sea by Harajuku Lovers is a Floral Woody Musk fragrance for women. This is a new fragrance, G of The Sea was launched in 2011. Top notes are red apple, wild berries and water lily; middle notes are jasmine, freesia and peony; base notes are woodsy notes, amber and musk.


Ni vet ju att jag är fullständigt tokig i dessa parfymer. Baby G har till sommaren uppdateras till en sjöjungfru! Det gillar vi även om originalet är tusen gånger finare!


Beautiful

carolinaengman_randominspration009

carolinaengman-randominspo008


This pictures makes my heart smile <3


LIKE
Nu har jag testat Lee Stafford's hairgrowth treatment och jag kan bara säga: 5 of 5 cupcakes får den! Håret blir superlent och verkligen återfuktat! Har bara använt den två gånger så jag kan inte säga något om längden på håret ännu, men jag använder ju även ricinolja till håret samt att jag håller mig till Aussies Shampoo och balsam.
Hairgrowth treatment mask kostar ca 95,00 kronor och finns på bla Åhlens.Sugar
endless

" It's better to look at the sky than live there. Such an empty place; so vague. Just a country where the thunder goes and things disappear"

Holly Golightly (1961)


FruityFruktiga färger dominerar i år. Jag älskar det! Allt ovan finns att köpa på Asos.com!


HealingJag älskar klänningen till vänster, och läppstiftet och halsbandet. Fast jag älskar allt på Topshop. Och solen, men den får vänta lite med att möta mitt ansikte till all den här galna tiden är över.


Dreams


Brows
 Vet inte riktigt vem Victoria Justice är eller vad hon gör, men en sak är säkert att hon har fantastiska ögonbryn.


Japanse beauty products
Japans skönhetsprodukter skiljer sig lite från våra. Vad sägs om kakor som gör dina bröst större?
Eller en kräm för ansiktet gjort av fågelbajs?


Shine on mePalm Trees, We Heart It
I need some sunshine!


BieberThat Justin Bieber got some A-game!


TangledGrow it out

Slitage, värme, styling eller helt enkelt ditt DNA påverkar hur långt ditt hår kan bli. Det har kommit fler produkter på marknaden som säger sig snabba upp hårväxten. RevitaLash, Neulash och liknande märke som hjälper ögonfransar och ögonbryn att växa snabbare säljer stort. Men hur gör vi med håret på huvudet då?

Förutom Silica, hårkontroll och b-vitamin som man kan köpa i hälsokostbutiker så har Ricinolja fått stor uppmärksamhet. Ricinolja är egentligen ett laxerande medel som säljs på Apotek och hälsokost butiker. Ricinolja sägs hjälpa håret bli starkare och växa fortare och det finns massor med forum med tjejer som tror starkt på detta och visar före och efter bilder, sen kan man tro vad man vill. Ricinolja kostar 40 kronor på apoteket och är en tjock och seg olja som du smörjer in håret med innan läggdags eller låter verka 30 minuter innan du tvättar håret. Man använder detta två gånger i veckan och håret sägs växa upp till flera centimeter i månaden men det är väldigt individuellt. Mitt hår kändes väldigt lent och glansigt efter en behandling men det är absolut inget för människor som inte gillar kladd.

Förutom ricinolja finns det väldigt bra håroljor i butiker som säljer indiska eller afrikanska skönhetsprodukter. I Malmö kan du köpa hårolja på Instyle och Dark & Bright. I lund finns det en butik som säljer indiska matvaror på Mårtenstorget men de har även indiska håroljor och underbara inpackningar för torrt hår.

Lee Stafford har en produkt som heter Hair Growth Treatment som finns på Åhlens. Den säljer som smör och ingridiens som heter Anelgine, ett protein som effektivt stimulerar hårets metabolism. Applicera krämen mellan shampoo och balsam och låt verka. Kostar cirka 70 kr.


Utöver detta så hjälper det att massera hårbotten vilket ökar blodcirkulationen och hjälper håret att växa. Dessutom försvinner det avlagringar och fett från hårbotten som hindrar håret från att växa fritt. Precis som att borsta naglarna med nagelborste så hjälper detta att snabba upp växten.


Lovely Long Locks, Here we come!


RSS 2.0