UFFI!

Idag har jag kört på körskolan, varit på promenix, prövat ögonskuggor, räknat matte, skrivit ansökningsbrev, lagat pestolax med spenat, varit och handlat, tvättat fönsterna, postat brev, varit på promenix två, städat, sorterat, målat naglarna, varit och handlat, gjort fruktsallad, kollat på tyra banks show och den rätta för rosing. Läst ungefär 6 stycken cosmopolitan och fyra Marie Claire, färgsorterat mina toppar. Jag är fortfarande pigg. HJÄLP.

ÅH!




Okej, allesammans nu, ett två tre : ÅÅÅÅHH!!

Ew.



Kids, don't go this way. Plastikoperationer, botox plus självsvält och mycket möjligt, droger är varken för sig eller kombinerat en bra idé. Donatella Versace är ett skrämmande exempel..

Tut Tut!



Nu trippar jag och marcisarna iväg till körskolan! Vrawroom.

Miami!







Såhär underbart hade jag det i Miami för några år sedan, vårt hotell låg på självaste South Beach och på gatorna fanns det Victorias Secret och massa annat underbart. Åh, vill dit igen, med dessa underbaringar i resväskan. Wanna go so bad. LIKE NOOOOW!!

Lolita!









Today I've been playing Lolita!

Dolly Girl!



Kanske finaste parfym flaskan som någonsin skapats. Anna Sui´s Dolly Girl.

Margherita Missoni



Margherita Missoni är så galet snygg!

Holla at your girl!



Holla at your girls!
Ladies, jag måste bara tipsa er om en helt oumbärlig sak! Känner ni någonsin att eran inspiration gällande frisyrer och smink tar slut? Jag säger bara Youtube! Här finns så många sminktutorials och hårtutorials så det inte är klokt, om du inte vill ha från privatpersoner vilket jag gillar, så finns där från Mac, Cover Girl you name it!
Här finns allt du behöver veta, hur du lockar håret, hur du får till en rosett av ditt eget hår, hur du får till smokey eye, rihannas smink. 40'tals pinuppa, all of it. Steg för steg och otroligt inspirerande, vad skulle jag göra utan detta till varje utgång? LOVE IT!

Ri-hi-hanna!



Världens finaste Rihanna står för dagens happy bild.

Beautiful





Kim Kardashian är en skådespelerska slash modell, slash whatever you want som jag iallafall tycker är helt galet snygg.
Mest känd är hon för sin rumpa som dom flesta säger är plast, men de tror jag inte. Jag tycker iallafall hon är freaking gorgeous och bikinin hon har är superduperfin.  Våra kroppsideal är så himla olika, det här är vad som är vackert och kvinnligt för mig. Vad tycker ni?


Why ladies?


Den där känslan


Jag kysste dig mot mina väggar som för att märka mitt revir med din doft
Istället blev min lägenhet en potpurri av saknad.


So cute

Full Size Image



Bikini från Chloe, hur fin som helst. Som en sommarhimmel.

Baby


Underneath your clothes

Mimi Holliday by Damaris Tulum silk balcony bra
Mimi Holliday by Damaris Tulum silk briefs

Ljuvliga underkläder från Mimi Holiday

Housewife



Pärlörhängen, jumper, blommig blus och ett hem med rosor och kristallkronor.
I'm such an housewife. Can I make you some cookies, Dear?


Recognize me from when and who?




Himla mycket folk igår på ELLE-kvällen, supertrevligt, superproppat och massa shoppingglada girls!
Folk säger ofta att de känner igen mig, jag har ju en dubbelgångare som jag blir förväxlad med ofta, annars är det en och annan kändis men igår var det en tjej som var säker på att jag var en designer. Well, my alteregos sounds to have alot of fun.


ELLE



Ikväll har vi mingel på topshop, mellan 20-22 får du 20% på hela sortimentet och dessutom får du massa skoj!
Vi i personalen kör på 80-tals tema ikväll vilket verkligen inte my cup of tea, men jag gör det bästa av saken och satsar stenhård på sminket, Rihanna står för inspirationen för kvällen.
See ya 2night my ladies ( and gents if u wanna )!

Kiss Kiss



How about to little lovebirds
on your little head?
So cute.

Chinomania




Gillar verkligen chinos men passar dessvärre sämre i de flesta modeller, hoppas jag hittar ett par snygga i vår. Finast är de riktigt dressade till höga klackar, som balmain inspirerat till vänster med fönat hår och stora solglasögon, eller lite mer urban djungle som till höger med fransar, färger och härligt mjuk kofta..fantasin sätter gränser.




Real women



My favvs<3

You go girl!



Vogue har gjort nummer om kvinnliga former ( beyonce klär såklart utsidan! ) och varje "form" och storlek har fått ett uppslag, här är kroppformen "atletisk" personifierad av modellen Doutzen Kroes. Älskar att hon har muskler på låren som dom flesta kvinnor har, thank god, hur ska man annars work em heels? Kan vi säga hejdå till nerknarkade kroppar med senor och venor nu tack? 
 She looks fabolous, och heja vogue!( Fastän det egentligen vore självklart .. )

Marcisarna



Mina två söta husdjur från Marc Jacobs söker ny och mer kärleksfull ägare. Jag ger dom inte den tid och ömhet som de behöver och har endast använt dom 2 ggr och dom är alldeles för fina för att inte få se världen. Jag köpte dom för 2200 danska och säljer dom för 1800 eller högstbjudande. Är någon intresserad? Mejla mig på : [email protected]
Superfin päls och insidan är helt i skinn, storleken är 39 och liten i storleken.

Ocean Lounge



Varje sommar brukar jag köpa Escadas sommarparfym och förra årets Moon Sparkle var den bästa någonsin och jag hann köpa tre flaskor innan hösten kom. Nu är det dags igen ( sommar wiiie ) och i år heter parfymen Ocean Lounge. Med en blandning av exotiska frukter, söt jordgubbsmaräng, mimosa och lychée så doftar den mums! Ca 400 kr för 50 ml.

Kanye gets lucky





Kanye got a new girlfriend and she's kinda fly.

Sunny day



Nu cyklar jag , marc och min sailortröja iväg till skolan, sen till jobbet och kvällen avslutas med skönt barhäng.
Nice!

<3!

 

I need to see you and feel you next to me
I provide everything you need and I
Like your smile I don't wanna see you cry

I love you like a fat kid loves cake
You know my style I say anything to make you smile



What up gangsta?






Bonnie and Clyde var a damn stylish couple, trenchcoat, höga klackar och scarfs..
Trench och heels: topshop, scarf Missoni.

This, Madame, is Versailles



Cupcakes med kristyrrosor och klänningar lika puffiga som maränger, wera wangs fickparfym som doftar kungarike ( kanske ), en liten fågel som är fast i sin bur likt prinsessan i tornet och armband från chanel med kungliga citat.


"I was a queen, and you took away my crown; a wife, and you killed my husband; a mother, and you deprived me of my children. My blood alone remains: take it, but do not make me suffer long." Marie Aintonette

Calm




Marcmania



Jag har aldrig varit fattigare och har aldrig längtat så mycket efter vackra saker som gör mig lycklig(are).
Se på väskan med hjärtapplikationer, den rosa med kedjan, marc banglesen, Daisy i vårversion, öronhängena med miss marc och pandorna..skorna.. Oh dear,,
<3

Cupcakes for my lovies





Hoppas alla får en supermysig söndag!

Easy breasy



Nu saknas bara plusgrader på termometern och en cocosglass på stortorget!


Oh Diane!



Diane von furstenberg är min största kvinnliga förebild. Hon har ett otroligt driv, inte rätt för att bejaka sin kvinnlighet eller att uppfattas som en diva på ett negativ sätt. Hon är otroligt vacker, proffessionel och framför allt bevisar hon att man inte behöver vara 23 för att vara vacker. Hennes design är för kvinnliga former, hon visar att klänning är ett plagg som med fördel kan användas till vardags, sen har hon ju ett helt fantastiskt hår..
You go girl ( woman ) I freakin love you.


What frightens you most?
DIANE: Fear is not an option.

What is the biggest lesson you have learned?
DIANE: Don't be afraid of your own strength

A rule to live by


Spring








Denna morgonen lyser det in sol från min balkong, jag hör tågen på spåren och drömmer hur dom tar mig till Paris, Milano eller andra främmande städer. I köket finns det rosa rosor som jag fått av bobo och allt det här får mig att känna mig lyckligast i världen. Just this moment.

Blouse



Har en ny supersöt och kort knytblus från Gina Tricot (!).

Alexander



Few American designers over the past few years have made as sincere an impression on young women as Alexander Wang. The ladies love him. They can't help it. To them, he is more than just a clothing designer-he is a kindred spirit.

When you hang out with Wang's designs, you get the sense they already belong to someone-a street-smart ingénue who's part modernist, part vagabond.

CItatet "I love to play with contrasts, the idea that something is so bad, it's good!" sammanfattar väldigt bra Wangs design.
Tacky, but yet so sexy and cool.


Make up the world



H&M inspirerar till mer vågade färger, jag skulle vilja se mer liv och färg i sminkningar. Turkost till brunbränd hy och korallfärgade naglar, som en liten paradisfågel i nattmörkret. Som NY klubbar då bara det som verkligen ansträngt sig får komma in, varför är folk så rädda för att verkligen göra sig ordning? Man mår himla bra när man bär klänning och högklackat, och det är inte jobbigt alls. Många tjejer verkar fängslade i sina leggings och stora t-shirts, förr la man upp håret i spolar och verkligen tog hand om sig själva. Nu är det stress, mjukiskläder och vad som är bekvämt. Jag vill ha fickur, vattenkammat hår och härliga klänningar, men vad som varit har varit, i just wish we could make more effort och investera i oss själva och göra världen lite vackrare.

Ysl



Ysl boots som tagit inspiration från Eiffeltornet, gorgeous? Nah..

So cute!



Chanel Iman <3

Broken



BROKEN

"You can have my broken heart"

One day





Jag drömmer om en sekelskiftslägenhet i någon härlig stad, uppför en knarrande snigeltrappa och stora dubbeldörrar som bjuder in till en lägenhet med högt i tak och kanske ett kylskåp fyllt med bilder som gör mig glad..


Cleaning out my closet



Idag vårstädar jag medans regnet faller utanför mina fönster, sen ska jag träffa en fin vän för en fika och ikväll baka blåbärspaj med min fina man. Tjoho!

Pretty as a picture



Träffade världens finaste kusin vitamin emma igår & hon är verkligen som just c-vitamin för mitt sinne.
Vi är har båda lika mkt kärlek för 40-tals modet så igår snurrade jag upp snurror i emmas hår och sen blev hon supertjusig! Is she not crazy pretty?

I know we're cool



Gwen Stefanies video "Cool" ger mig mer stilinspiration än något annat.
Prickiga klänningar, vågigt 40-tals hår och knytblusar. Det kan inte bli mycket bättre.



Sweet!



Jag har tjatat om dessa Marc Jacobs boots sen förra sommaren nu, men jag kan inte släppa dom.
Tusan vad fina om är, allt marc rör till verkar bli till guld. Jag vill vara hans musa så jag kan bada i skönheter som dessa.
ÅH.

Getting crafty with hanny



Att måla ett gammalt vitrinskåp förändrar hela dess karaktär. Min favorit är när man tapetserar insidan med finfina tapeter, kanske med rosor eller annat tjusigt. Hyllkanterna klär man med spetsband som man hittar i de flesta syaffärer.




Personliga tavlor lyfter verkligen ett hem, och om man inte kan rita kan man rama in vintage scarfes, fina servetter, lösögonfransar.. you name it. Finast är det när det går i samma färgskala och ramarna håller samma stil.



Vintagefågelburar eller glaskupor gör sig fina med både ljusarrangemang och blommor i..
I glaskupor kan man sätta en madonna tillsammans med en liten ros tillexempel. Speciellt fint till julen.



Jag kör på kuddarna från indiska, helt oslagbara och du känner dig som prinsessan jasmine.

Moderna stolar dessa passar utmärkt i den romantiska miljön,
böcker som inte passar in klär man i fint omslagspapper.





Svart, silver, vitt ( massor med vitt )och rosa är mina favoritinredningsfärger, dessa blandat med svartvita fotografier och speglar gör inredningen feminin och ljus.

Lilimania



Från att vara anti-lilly har jag verkligen fått upp ögonen för henne, älskar rött och grått och klänning med liten kofta och långt halsband är ju jag i ett nötskal. Hon har skippat den fula knuten och gått över till mörkbrunt och glänsande, yummi.

Alice in trouble



The Queen:
Off with her head!


Mermaid off water



Känner mig som en strandad sjöjungru med mitt linne från H&M Trend. Pågrund av kjolen ni vet.

Welcome to the dollhouse




Hur fint är inte det här dollhuset i riktig storlek? Konstären heter Heather Benning och har låtit rusta upp ett gammal övergivet hus på en äng till ett dockhus. Baksidan är klädd i plexiglas så man kan se in på det klassiska dockhus-sättet. Väggarna är målade i typiskt skära färger och möblerna är igenkännligt klumpiga och överdimisionerade men rummen ändån tomma och kalla. Mer om projektet finns att läsa i säsongens Lula, för den har ni väll köpt? Ett dockhus har för alltid känns så himla himla ensamt, och var jag än satt mina dockor så såg dom ledsna ut..
Men jag älskar detta projektet, I was blown away. ( resten av lula håller samma underbara stil bara så ni vet)

En helt ny värld







Du är mitt fönster till en annan värld
En annan än min svartvita där den enda fågeln som finns att se är naken och har frusit fast i grenen.
Du ger fågeln vingar, trädet nya löv och färgar himmeln med akvarell.
Suddar ut det som är skarpt i kanterna
får mig att kisa i ljuset.




Garden Party












Ett drömkalas i en ljummen trädgård med knotiga grenar och rosor, då vill jag äta gott,  dricka vin med mina vänner och tända färglada ljuslyktor i träden då kvällen kommer..

Sweet dude




Fina som smör, 298:- på världens ( näst efter topshop ) bästa kedja, H&M.
Dom översta är mina i tankarna.

It's my dreamworld

[umbrellas.jpg]

I min fantastivärd är världen suddig, mjuk och människor transporteras på rosa och lila cyklar och det bjuds på sockervadd i varje hörn. Små melodier kommer från speldosor och alla klänningar är blommiga och skira. Kanske som min kollega sa det " Du lever i din egen värld hanna, där allt luktar gott, är rosa och mjukt och ingenting är skitigt." Maybe it is a dreamworld, but it's still my world, och den är väldans fin att leva i.

That's how I feel about you



But he was looking at her all funny in the eye
she said c'mon boy tell me what your thinking now don't be shy
he said alright ill try, ill try.

All the stars in the sky and the leaves in the trees. all broken bits that make you trip up and grassy bits inbetween all the matter in the world, is how much i like you.

she said what?

he said let me try and explain again.

right birds can fly so high or they can shit on your head
they can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful thats how i feel about you. Thats how i feel about you.

she said, 'what?'
he said, 'you.'

Dreamdress

Photobucket

It's like, we can't live without eachother, det är klänningen och jag, min bruna hud, min blekta jeansjacka och vita snörskor eller höga klackar..

Roses!



Jag älskar rosdofter. Paul Smith Rose lanserades 2007 och är inspirerad av hans egen ros. Hans fru som är en odlare, odlade fram en ny ros till hans födelsedag och döpte den efter honom, Sir Paul Smith Rose. Det är efter denna rosen han har skapat parfymen men den har också toppnoter av grönt te, hjärtnoter av viol och magnolia och basnot av ceder och mysk. Toppnoten är det man känner först när man doftar på en parfym, efter ett tag känner man hjärtnoten och till sist sitter basnoten kvar som brukar vara den mest träiga och tyngsta doften.


Berries and milk




Som färgen på mjölken då man ätit blåbär om sommaren och man dricker det där sista direkt ur skålen..
Allting från Stella McCartney. Titta på guldkörsbären på skorna..
:)

Light again












Idag är min kropp väldigt trött, men bilderna här speglar hur jag känner mig i själen.



Champagne and girls!



Marina, Louise, Tinny, Jennica värdinnan och mästerkocken and me!

Var på en otroligt härlig tjejmiddag i helgen där det bjöds på champange med jordgubbar, MUMS, och massa annan supergod mat. Det borde man alltid dricka istället för vin eller andra drinkar, det är ju det bästa som finns.

Doll Parts


As days goes by






Make me brighter!



Nu ska jag till frisören, härligt tycker jag.

Heartless



Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless.

RSS 2.0