A girl named Robin
Finaste Rihanna för Vogues April nummer. Photographer Annie Leibovitz


Walk the lineAs sure as night is dark and day is light, I keep you on my mind both day and night.
Because you are mine, I walk the line.


Hello thereMin uppdatering är väldigt ojämn men ibland vet jag inte vem ni är och vad ni gillar att läsa. Blir lite mer post när jag är hemma och är sjuk som idag, tog ju den här bilden i vintras för att visa de finfina strumbyxorna vi har på Topshop. Finns fortfarande i lite olika versioner! I like!


MusicFörra veckan flyttade Music in hos mig. Nu är min Harajuku Dolls kollektion komplett och jag har alla de fem originaldockorna.  Happiness.


The end

Elizabeth Taylor har lämnar jorden 79 år gammal. Det är en märklig känsla av sorg fast man inte känner personen när en idol dör. Jag gråter varje gång jag ser en bild på Alexander McQueen för hans schackspels modevisning var min första riktiga magiska upplevelse av mode och han har alltid varit en ikon för mig.

Rest in peace finaste.


No matter the size


Mermaids tears
Jag älskar OPI's kreativa och roliga samarbeten. I sommar släpps ett samarbete med Disney: Pirates of the Carribean. När man tänker sig filmernas tema så hade jag trott att färgerna skulle vara mörka metaller, djupa vinröda och mörkblå toner men faktum är att färgerna är helt, helt underbara. Kollektionen heter On Stranger Tides och innehåller färgerna:

  • Skull Glossbones: Best light gray ever, no bones about it.
  • Mermaid’s Tears: Few have seen this magical green.
  • Steady as She Rose: This gorgeous pink is your final destination.
  • Planks a Lot: Dive into style with this lustworthy purple!
  • Sparrow Me the Drama: This cool, collected pink means business!
  • Stranger Tides: Explore this uncharted sea of sage.
  • Silver Shatter: A shimmering sea of silver with a two-texture finish.

pretty


beautiful living

Här vill jag flytta in på direkten <3


B the homemaker
Meow

 

Dina naglar växer ca 1mm per vecka så om du tar hand om dina naglar kan du på cirka en månad få vackra och långa naglar. Regelbunden vård av dina naglar och nagelband förebygger problem med pruckna naglar som skivar sig.

Till naglarna behöver du en olja, det fungerar ungefär som balsam gör för ditt hår och hjälper din nagel bli flexibel och hållbar.

Peta inte naglarna med en skarp metallfil utan rengör under naglarna med en nagelborste, detta stimulerar även naglarna och hjälper dom växa fortare.

En handkräm med bra kvalité gör underverk. Sen vi var små och min mamma jobbade på Unilever så har jag använt Vaseline Handcare som stärker naglarna, ser stora resultat efter kontunerlig användning av den här handkrämen. Den kostar cirka 40:- på Ica eller liknande.

Klipp och riv inte dina naglar, det skapar infektioner och irritation som för det första gör väldigt ont och för det andra skadar din nagel.

Ha gärna nagellack, det skyddar naglarna men försök och inte byta oftare än två gånger per vecka så du inte torkar ut naglarna.


 


Luminix
I feel these butterflies inside and their wings whisper words I should tell you that will make you smile.


BerrysJag har köpt sommarens sötaste bikini och kalender. Jag gillar pinup-stuket på bikinis, volanger, frukter, blommor, halterneck, prickar. You name it :) Den här jagade efter på H&M och fann sista storleken på H&M Triangeln. Fanns en otroligt söt korallfärgad rutig om någon skulle ha samma smak som mig! 240:- för båda delarna, och det vill man ju ha, annars går man med rumpan bar. Nu vill jag ha Frankrike!My little ponyOch plötsligt är det "the it-thing" att ha My Little Pony färgat hår, det är det jag gillar med mode. Totalt oförutsägbara krafter som kan ta över hela världen på några sekunder. Ända folks uppfattning om vad skönhet är över en eftermiddag. Jag tror jag anar vindar som viskar att hårmascaran är på väg tillbaka. Kan nästan minnas doften av den totala lyckan som fanns i blått,grönt och rosa och doftade starkt och lämnade håret i regnbågens alla färger men dessvärre som stela stripor..


M


Run the world

Men maybe run the world, but the women keep the tempo


Smile


Visst borde varje regniga dag botas med färgglada ballonger och klänningar? Det tycker jag.


"Om du vill få vackra läppar så säg vackra saker, om du vill få vackra ögon se det goda i andra människor"

Audrey Hepburn


I'm on a boatJag har lite kval över den här klänningen, jag är väldigt förtjust i den samtidigt som jag tycker båtarna är lite för stora. Hälften på jobbet tycker den är ursöt och hälften gillar den inte alls. Skulle ni vilja hjälpa mig ta ett beslut? Köpa eller inte köpa? Tänk med vita keds och en jeansjacka, kanske korallfärgade naglar.

Help me out ladies!


Hey Brow!Blekta ögonbryn på Topshops Unique's visning, sista omgångarna av Topmodel har Tyra fått lite fnatt på detta och blekt de flesta modellers ögonbryn. Personligen älskar jag markerade ögonbryn.


Confidence is not about being an assholeSjälvförtroende behöver inte betyda att du är i festens centrum eller att du är högjludd och bossig. Det handlar om att älska dig själv och våga visa din fantastiska personlighet och dina talanger.

                Bär starka starka färger! Det får dig att känna dig fylld av energi.
      Sträck på dig! Du är en fantastisk person, bete dig som det!
             Le! När du ler så frisläpps endorfiner i kroppen som ger dig energi.


Ha ett mantra, en låt eller ett citat som stärker dig. Jag tänker alltid på ett avsnitt där en av tjejerna bär en namnskylt på ett event där det står " Hello my name is fabolous". Bara sådär för att påminna världen, om någon vore så blind att dom missat det liksom.

Har ni några tips?


H&M InclusiveH&M Inclusive Collection

H&M Inclusive Collection

Igår släpptes H&Ms Inclusive Collection på HM.com, kollektionen är en serie med brett storleksutbud så att alla ska kunna njuta av modet. Kläderna finns i stolekarna 32-54 och är 50'tals inspirerade.

Vad tycker ni om detta?
Är det underbart eller tycker ni att det alltid borde finnas ett större utbud än upp till storlek 42? På Topshop har vi endast upp till 40-42 det har vi fått lite kritik över genom åren. Tyvärr är det ju så att utbudet matchar efterfrågaN. Om folk inte handlar eller om kunderna inte finns tar butikerna inte in det.

Det borde vara ett faktum mer än ett undantag. Vi är tyvärr inte där ännu.


Heja alla starka kvinnor
Älska din finaste drag: Istället för att fokusera den kroppsdel du hatar, varför inte framhäva det som du älskar? Om du hatar din näsa men älskar dina läppar, varför inte experimentera med ljusa och djärva läppfärger att visa dem? Samma med din kropp - om du älskar en kroppsdel mer än resten, betona dem och klä upp dem.

Förbjud allt negativt kroppsprat: Kom överens med dina vänner och dig själv att bannlysa allt negativt kroppsprat - vare sig det är att klaga över din vikt eller skvallra om någon annans. Båda delarna är hemska och jag rekommenderar att sluta med var och en av dem! När någon börjar skvallra eller prata ner om någon annan. Säg ifrån. 

Acceptera att människor kommer i olika former.

Sluta jämföra dig med andra:
Du kommer alltid hitta någon annan som har finare kurvor än dig, som är smalare, längre... sluta med det. Den här besatta jämförelsen är samma sak som oro, det ger dig något att göra men inget bra kommer ut av det. Det är totalt meningslöst. Det kommer aldrig att få ett slut om du väl börjar.

Behandla dig själv med respekt: Du skulle aldrig gå upp till någon annan och anklaga dom för att vara feta, värdelösa, för spinkiga etc. Varför vill du då säga det till dig själv? Respekt till den egna kroppen är jätteviktig, framförallt för att skydda sig från farliga bantningar, överdriven träning, dieter etc. Lyssna på kroppen och tänk at det är fantastiskt att den funkar.

After all, varför klaga på dina "feta" armar när det finns folk i världen som inte ens har armar, utan fått armarna bortsprängda i krig och konflikter. Då hamnar allt i perspektiv.

Jag älskar skönhet, visst, men utifrån ens egna förutsättningar. Du kan aldrig bli någon annan, hur mycket du än försöker, så varför inte bestämma det för att börja tycka om din kropp nu. Du kommer alltid leva i den, och kärlek ger så mycket mer energi än vad oro och självhat ger.Bat those lashesMascara industrin är enorm - vilket man kan förstå. Vem har inte drömt om långa vippiga ögonfransar?

En oumbärlig genväg till långa fransar är ögonfransböjaren, probemet är att själva "böjet" inte håller så länge.
Ett tips är därför att värma ögonfransböjaren en liten stund under hårfönen.
Dock inte för länge, för du vill inte bränna bort fransarna..
5 sekunder ungefär är alldeles lagom.


To thin?Jane ( till vänster ) är min absoluta favorit i cycle 15 av Topmodel. Hon är den enda som jag tycker är värdig Italian Vogue rent utseendemässigt. Kan inte förstå hur dom kunde låta Ann bli antagen med den smala kroppen när hon är minst lika utmärglad som AnaMaria som blev uttröstad pågrund av hennes allt för smala kropp.


Ana Maria
Ann och hennes smala midja..
Min fråga är hur i hela friden detta kan uppfattas som åtråvärt eller vackert?
It gives me the creeps.


Mine at last <3


Beautiful

Två galet snygga kvinnor: Sara Carbonero och Camila Alves!


beigefeverJag har lite fnatt på allt som är beige, puderrosa eller camel.


Meoaw miumiu


Bara en underbar väska serverad på ett fat av drömmar såhär en torsdags förmiddag..


You'll always be my hero, even though you lost your mindMaybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, they get you so highCatch me if I fallWhen you're young, your whole life is about the pursuit of fun. Then, you grow up and learn to be cautious. You could break a bone or a heart. You look before you leap and sometimes you don't leap at all because there's not always someone there to catch you. And in life, there's no safety net. When did it stop being fun and start being scary?Say Gaga!


Älskar.


John Galliano sparkad från Dior

Bye Bye A-hole!


John Galliano har blivit sparkad från sin tjänst som huvuddesigner på Dior. John Galliano satt mycket berusad på en bar i Paris och blev filmad från en mobiltelefon av ett par tjejer som han startade en konversation med. Han gapade att han älskar Hitler och att tjejerna borde bli "fucking gased". “People like you would be dead. Your mothers, your forefathers, would all be f—ing gassed.” 

Sidney Toledano, Dior’s VD och chief executive officer, refererade till Galliano's beteende som totalt vansinne och att det är den totala motsatsen till att som Dior står för. Vad ska man säga mer än att de största konstnärerna ofta visat sig vara de största galenpannorna? Kate Moss brudklänning var tänkt att designas av just Galliano men nu återstår att se hur hon tar ställning till saken.
Play dress up!En annan doft som fått en ny klädsel inför våren är Chloé och den tidigare beiga rosetten har blivit rosa. Doften är fortfarande pudrig men nu med lite mer inslag av ros. Doften kommer att säljas i begränsad upplaga under våren och sommaren.


Harajuku Lovers


RSS 2.0