Live Through This











Glastonbury Festival Style.com

Bada i gyttja och ångorna från bakfyllor, rockmusik och solvarm öl. Ingen dush på flera dagar. Är nog den sista människan i världen som skulle åka ( betala ) för att vara på festival. I år spelar Kanye på Roskilde, skulle kunna vara värt det, skulle kunna. This chicks looks pretty fly though.


Here comes a big scoop of dreams!







Här kommer det drömmar i pixlarformat. Jag älskar färgerna aubergine, rosa och solgult tillsammans med grått och vitt. Det är så galet snyggt.

Finish Line!



You're the one that I want, the one that I need, hu-hu.
Oh, yes Indeed.


Lola!



För nästan två år sen lanserades Marc Jacobs doft Daisy som har gjort minst sagt succé världen över. I höst släpper han en ny doft som heter Lola, lite vampigare och mörkare än lätta Daisy. Rent estetiskt är Daisy mycket mer tilltalande och jag är inte så mycket för tunga mysk dofter, men allt Marc rör vid blir till guld så man vet ju aldrig.

Fruuuiti!






Mina nya korall klackar från topshop matchar himla fint med fruktfatet hos mina föräldrar. Igår var en himla bra dag, jag fick reda på att jag kommit in på business skolan jag sökt till. Med oro i kroppen och magen då mattetesterna och intervjun jag gjorde inte kändes hundra spreds en otrolig lycka i kroppen då jag fick antagningsbrevet igår, äntligen medvind i livet, halleluja, jag och magnus cyklade till lomma strand där det blåste alldeles för mycket så vi placerade istället oss i mina föräldraras mysiga trädgård och jag sträckläste twilight och drack flädersaft. På kvällen grillade vi, jag, magnus, mams and dads, och mormor och morfar och drack vin och champagne för att fira mammas födelsedag och min antagning och kvällen var ljummen och underbar. Idag är jag lite vinsnurrig men ska ikväll äta thai med storasyster ika på möllan för att senare dansa loss på babel. Vacation is my cup of tea indeed!


Sneek In




Olivia's garderob är ju helt fantastisk. Vill ha kuddarna i soffan med, och hermes brickan.. och de beiga skorna i garderoben och.. åh.

Congrats mammi!





Massa grattis till min mammi idag som fyller år, love you forever and ever, and ever :)

My home is my castle








Vilken årstid som än härjar utanför mina fönster är det viktigt för mig att alltid ha sommar här inne, såhär ser det ut just nu. Harajuku parfymerna, gwen köpte jag på vägen till kreta och baby fick jag av magnus på vägen tillbaka, i skåpet står koppar, också från magnus, och små porslinsfigrurer som jag haft som flicka. Dom underbara ryska dockorna har mamma köpt på några av sina många resor runt jordklotet, kuddarna i sängen är från Sia och på väggen hänger drömmen om ett franskt liv som doftar ros.


Dreams



Dom flesta har väll mer eller mindre drömt om hur sitt bröllop ska se ut och såklart har är jag en av dom som drömmer.
Inbjudningskorten skulle vara samma färger som bröllopet, ljunglila, ljusrosa, pärlemo och ljusgrått. Jag hade velat gifta mig kyrkligt och sen ha bröllopsfesten på österlen där jag var uppväxt, vi skulle ha bröllopsfesten någonstans på ängarna i haväng. Sensommar solen skulle lysa, svalorna sjunga och havet klucka bortom kullarna. Där är det finast på hela jorden. Borden skulle vara klädda i vita dukar och pioner skulle så i glasvaser och vi skulle dricka champagne och äta jordgubbstårta. .



A Cut Above!





Favoriter ur streetstyle fotografier just nu är dessa underbaringar. Jag som inte ens gillar ljusblått har stort begär efter en ljusblå Ralph Lauren skjorta.. 

CHOO!

Artikelbild


Jimmy Choo gör nästa samarbete med H&M och kommer finnas i 200 utvalda HM butiker runt om världen. Jimmy Choo gör premiär i att designa damkläder och förlorar denna oskuld till vår svenska jätte. Även herrarna får sin del av kakan, herrkollektionen kommer innefatta väskor, skor och accessoarer. Karva in den 14 November i sten. This is history.

"Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män. Jimmy Choo kommer att ge H&M en sofistikerad, glamorös och trendriktig kollektion - enkel att matcha och lättburen för både dag och kväll", säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo.

Perfect Shade



Honey Im home!



Nu är jag tillbaka från Kreta, en underbar semester med en konstant molnfri himmel och luft på 35 grader. Vi solade, badade och dansade den grekiska dansen zorba. Med mig hem fick jag bara skönhetsprodukter, ögonskuggor, fina nagellack, läppglans och såklart min Harajuku parfym som var utöver förväntan. Mer av en solsemester hade jag inte kunnat önska mig.

Wiie!



Imorgonbitti åker vi, så hejdå regnet, nästa gång vatten stryks över mina kinder möts vi i en salt våg i medelhavet.
Jag kommer tillbaka natten innan midsommar.
:)


Kusinens student!





Trots regn och kyla hade jag en väldigt fin dag då min finaste kusin tog studenten, stort grattis emma! , min kamera fick inte följa med på så mycket äventyr så jag lägger upp storasysters bilder så småningom. I övermorgon åker jag till Grekland och känner plötsligt att jag fick väldigt mycket att ordna med innan avfärd. Hjälp, vad härligt det ska bli dock!

Hair Perfect


Sunday Dress




Sista jobbdagen innan tre veckors semester, åh så underbart. Blev en rosa och grå sminkning idag som turn out to be really pretty, okej, blabla, naglar, hår, smink smink smink. Men det är faktiskt det bloggen handlar om.  Det vackra i livet.:)



Alli-gat-orrrr



Skopunkten imponerar med dessa topshop-lookalikes för 349:-, passformen får dessvärre ta smällen av priset men visst är de nice ändån? Love 'em.

Make 'em pop!





Riktigt coolt är det med neonfärgade naglar men kräver sin sommar outfit och ett par vällskötta naglar utan skavda kanter på nagellacket. Finast blir det om man målar på ett par neutrala lösnaglar så får man en jämn färg och fin form på naglarna. Min favorit är lätt starkt rosa eller ljuslila, fina färger finns på Kicks från märket China Glaze!
Make 'em pop!


Make me up!



Och så här blev min turkos och guldiga sminkning idag. :)

Princess Dreams






Oh. My. Gosh. Det här rummet är det vackraste jag sett. Som att bo i en dröm.


Play a little!




Min favoritlook för sommaren är absolut paradisfågel ögon till brun hy, det är så himla fint med färg och turkost passar tro det eller ej de flesta i. Så börja att lägga jämn foundation och bronza huden där solens egna strålar når, näsben, kinder, hårfäste och käke. Sen är det supefint med en persikofärgad highlighter som du lägger där ljuset lägger sig på ditt ansikte, under ögonbrynen, längst upp på kindbenen och lite vid amorbågen på läppen, på ögonlocken blir det fint med en skimrande beigeguldig bas som du lägger ända upp till ögonbrynen, ett litet pärlemo v i ögonvrån, vit penna på inre fransraden och den även pärlemoögonskugga längst upp innan ögonbrynet. Sen lägger du en turkosögonskugga med skimmer längst intill din fransrad och upp över locket och suddar ut mot ögonbrynet, sen är det fint med lite guld på själva ögonlockets inre del, finast blir det med naturliga läppar med lite glans till. Voila!


Pretty as a picture







Transform





Heidi Montag från The Hills har transformerats till en annan person under sin väg från anonym till kändiskap.
Brösten, näsan, allt! Craaazy!

Dress up



Jag och Sanja dök upp i samma klänning på jobbet häromdagen. Första barbenta dagen, så himla härligt.

Prom Queen






Nu har jag precis släppt av Emma vid Grand Hotell där hon blev hämtad för att mingla hos vänner innan dom åker till balen. Det var lite kort om tid att sminka och göra håret och i den här värmen blev det lite mer hets, men det funkade utmärkt ändån. Jag la smink i silver och rosa från Lancomes Angel kollektion och lösögonfransarna är från Ardell. Visst är hon söt?



South Beach




Opi! Jag älskar den här montern för nagellacken som illustrerar strandhusen på South Beach i Miami.
So cute!

Bikiniwinie!








De här bilderna gör mig så lycklig att det kittlas i hjärtat. Jag längtar efter havet och värmen runt min kropp och åh vad jag vill ha dessa bikinis. Alla från Victorias Secret. Like Duuh.


RSS 2.0