Wish you were

USE2

Vad gör ni här? Vi har 50% sommarrea på Topshop!Dress me up
Just nu ser modet ut som det skulle komma i miniatyr form till vintage barbiedockor. Jag gillar det, färgstarkt och väldigt glatt. Allt ovan är från Topshop.


KörkortI dagarna har jag fått fantastiska nyheter, jag har klarat min uppkörning och idag klarade jag även teorin. Jag har äntligen fått resultatet av allt mitt kämpande. I tre år har jag övningskört vid sidan om jobb och studier vilket inte har varit lätt. Många tårar och kronor senare har jag äntligen beviset på att man aldrig ska ge upp vilket jag erkänner jag ibland nästan gjort när det gäller körkortet. Efter många olika lärare hittade jag tillslut äntligen en som fungerade för mig och trodde på att jag skulle klara det.

Nu är även examensarbetet godkänt och om en vecka så tar jag examen. För er som undrar var jag tagit vägen på bloggen så är körkortet och examensarbetet anledningarna.


 <3


<3
Mermaids


Disney satsar verkligen på att sminksamarbete för Pirates of the Carribean filmen, On Stranger Tides, förutom samarbetet med nagellack för OPI så har det även samarbetet med Duwop för att en sminkkollektion!

Kollektionen kallas Isla Sirena och innehåller The Treausure Map - en palett med läppglans, ögonskuggor och eyeliners; Antique Golden Shells - för ögon, läppar och kinder, Mermaid Mist -  en skimrande ansiktskräm som kan bäras under foundation samt Iced Teas som är läppglans i karibiska färger.
Isla Sirena Coming Soon


RSS 2.0