Guess what?

Jag älskar Guess reklamkampanjer, det här en är gammal men golden reklam med Anna Nicole Smith som återskapar det kända fotografiet där en förskräckt Sophia Loren blir chockad av Jayne Mansfields byst.


Click FlashSofie Farhman har blivit fotograferad för Café med några riktigt fina bilder som resultat. Finns på Café.se


Sommarlov!

Pretty!Gina Tricot bjuder bland bomullshaven ibland på väldigt fina klänningar i "chiffong" ( polyester ). Jag har verkligen fastnad för dessa två, den till vänster är öppen i ryggen och vore superfin med rätt smycken till, precis som den här c-vitamin kicken till höger. Skulle älska att bära den med turkosa örhängen och brun hy på mammas 50 års kalas. Klänningarna kostar 249:- och 299:-.


Popmeup!
Försöker peppa mig igenom dom sista veckorna i skolan nu trots att alla andra har fått sommarlov redan och vi har både Keyaccount Managing, Projektledning och Praktisk försäljning på full rulle..


She makes me tingle
It's so easy to see, she's the reason that God made a girl. Yes, indeed.


Naaaiils

Genom Lady Gagas framgångsvåg kommer många trender som inte varit så rena i modevärlden förr. Lady Gagas kortspels inspirerade naglar i Poker Face skapade en värld av möjligheter för företagen. Det största som jag känner till är Minx Nails som gör "klistermärken" för nageln och finns i alla möjliga former och färger.
Väldigt ghettofabolous, but I love it!


RSS 2.0