Sister abroad




Jag ligger ute på gården och läser engelska cosmopolitan och fastnar vid en tjej som påminner om någon, och ju mer jag tittar ju mer inser jag att det lika gärna kunde varit jag på bilden. Hennes ögon, ansiktsform och ögonbryn. Gissa vad hon heter ? Hanna. Spooky.

Ocean Lounge



Gissa vad jag fick av Magnus? Oh-oh-ocean lounge. Me so happy.

French Girl



Bonjour!


Woho!








Såhär kuligt kan man bara ha det med sin andra halva. 24 grader, sol, espresso house, glass och cider på lilla torg.
Behöver jag ens säga " det är nice price på burger king" vilket betyder att det är helt freakin fabolous på hanny-språket.
AWESOME!

Blossom Girl



Jag tror inte det kan bli bättre än såhär. Luften är ljummen och doftar körsbärsblommor, jag är påväg till västra hamnen med min stora syster. So lovely.

& im off



Så nu sticker jag för att käka indiskt med min älskling.
Later babes!

Tigerlilja goes glossy




Äntligen är det sommar ( well almost ), det känns alltid väldigt konstigt att visa bara ben i början men jag smörjer in dom med body gloss, det bästa är från Palmers som doftar choklad och har massa pärlemoskimmer i sig. And we all love chocolate right? FInns på blandannat Instyle på Möllevångsgatan 27 i Malmö för cirka 80 kronor.

6 months with you



Boy you, fill me wit' so much joy.
You give whatever it is I need.
My love, here to stay won't ever leave.
So glad that you fell in love wit' me.

Black Berries and Cream



Jag älskar krämfärgat, rosa, silver och svart tillsammans. Volanger och kedjor och fluff med blanka ytor.

Väska Zac Posen, tshirt  Alexander Wang, skor Alexander McQueen, Halsband Yves Saint Laurent och örhänger från forever 21.

Rihanna rocks jeans





She just looks so damn fly.

Balmain-fever


Twins




Den här bilden på mig och min kusin får mig att inse hur fint det är att kunna se själv i någon annan människa.
Hur vissa skratt och rörelser är precis likadana, som min och systers röst som lika gärna skulle kunna komma från samma strupe, att jag ser min pappa i spegeln när jag ser mig själv ibland. Det är knasigt.
Men väldans fint.



Sunny Sunday



Åh vilken underbart skön dag, åt frukost och läste tidningen ( faktiskt inte vogue utan sydvenskan ) på balkongen imorse, sen har jag jobbat men träffade my man efter jobbet och åt god macka på espresso house och kisade i kvällsolen som värmde så himla skönt, nu ska jag till jonis med Ben n Jerrys, Oreos och två gigantiska cookies och så ska vi se Monsters and Aliens. :) Himla kul!
Hoppas ni har en fin söndag!



Bright Light




Underbaringar från Topshop, jag älskar ljusa skor till sommaren, till färger som ljung, plommon, mink och ljusgrått. Så himla fint. Makes me go mjau.


A Royal Shower

Kings & Queens Shower Gel (Nordstrom Exclusive)





Det grekiska märket Kings & Queens inspireras av den medeltida kunglighetens passion för dofter och örter. Kings & Queens har kroppssmör, duschgel och bodylotion alla med otroligt härliga och intensiva dofter. I linjen finns Mango, Jasmine, Vanilj, Honung och Lime. Produkterna är fria från mineraloljer och parabener. De säljs oftast över nätet men också på Åhlens där jag idag köpte Mango duschen som av bara doften får en att känna smaken av färsk mango juice. Helt otroligt härlig, nu vill jag duscha!



Rachel Zoe Project


Rachel Zoe har jobbat med de flesta kvinnliga kändisarna som finns i USA, jag gillade inte hennes stil till än början men har verkligen börjat förstå. 2007 släppe hon stilguiden Style A to Zoe och från förra året har hon även haft sin egen tv show The Rachel Zoe projekt som jag undrar om det kommer till Sverige över huvudtaget. Annars får man väll se det över nätet..  Klänning Net a Porter, Skor Guess, armband Topshop.


Provocateur!









Maggie Gyllenhaal för Agent Provocateur.
Really pretty pictures, fotograferade av Alice Hawkins.


Prinsessor på vift













Helt fantastiskt kul har jag haft det idag på fotograferingen med Nadja och Emma. Nadja är superduktig på att fotografera och jag och Emma på att fnissa och tappa kontrollen över våra röstlägen. Det är bara att hon gör mig exalterad över att få leva, och att få ha en sån fin kusin.  Tack till Nadja för idag, <3.
Vad tycker ni?
 

Stränder




Jag vill ha dig under duntäcket igen, aldrig har händer fått mina nervtrådar att darra som dina .

Mina hjärtslag som tunga vingslag mot ditt starka bröst, det är ett under att vi inte lyfte från marken.
Jag vill trycka min kropp emot din igen, håll om mig, jag vill göra fler minnen inatt.

Tänk minimalt, älska mig maximalt, kyss långsamt. Utan dig ligger jag ensam och frusen på vår strand.

Sanden piskar i ögonen och saltvattnen rullar iskallt över min kropp.


Med dig flyger jag med drakar medan tiden flyter iland.
Men det var då, och tiden går aldrig att dra tillbaka.

- I min dagbok någongång under 2007

Just fabolous




Bikini wini!



Jag tror jag har hittat mina drömbikinis i år. <3 I love polka dots!

Broken Prom Queen



They loved her fancy underwear
every boyfriend every year
she tried to keep em entertained
when they can hardly remember her name

She did everything she could just to
to make him love and treat her good
she found herself alone
askin herself where did she go wrong

She didnt realize
she chased the type of guys
that dont believe in ties
tryin to apologize


But now the prom queen the prom queen
is crying sittin outside of my door
she never know how
how everything could turn around

SO beautiful



 Bild :The city

Väggar klädda i drömmar



 

Heminredningsinspiration: Vitt, lyxigt och skirt. Pasteller, speglar och snittblommor.
Första hemmet är Sofia Coppolas, sista är Olivias från The City. Hjälp vad fint.

Princesses of Botaniska Trädgården






Imorgon ska duktig Nadja fotografera mig och kusinen Emma. Inspirationen ska vara prinsessa, frasigt, drömskt och massor med pasteller. Lite Marie Aintonette. Fotograferar gör vi i botaniska trädgården imorgonbitti. Wiie.


Luella!



Jag gillar fortfarande blommorna, Karl Lagerfeldts kända uttalande " Floral prints are for middle aged, overweight women" håller jag alltså verkligen inte med om. Heja Luella!

Monday


Rihanna is cute!



Rihanna matchar frisyren med sina skor. Hihi.

Sasha Fierce!







"The duality between being a woman and a warrior."
Theirry Muglers beskrivning av Beyonces scenkläder.


Beyonce är nu ute med sin turne I am Sasha Fierce och i maj kommer hon till Sverige
. Hennes band kommer bara bestå av kvinnor och hennes garderob består av hela 71 kreationer av designern Thierry Mugler. Det hela började med att hon blev hon gick på utställningen Metropolitan Museum of Art's Superheroes exhibition och blev så fäst vid Thierry's kreationer att hon bad honom vara kreativ rådgivare för hennes turne. Han tackade ja och förklarar samarbetet såhär:

"Sasha Fierce is another aspect of Beyonce's personality. She is Fierce on stage and Beyonce in real life. I tried to understand these two sides with my own perception of both aspects."
 


Summer!



Kokosnötolja, glass i solen och härliga fester. Jag kan knappt vänta, och jag hittade världens finaste bikini på Gina tricot.
Jag vet inte hur länge jag velat ha just en sådan, den är röd med stora vita prickar och pinupformad, I love it so much!
Annars är här tre superduper fina mer i havanna stilen, från roxy och net-a-porter. Älskar den gula men det är ingen hit för de där små svarta skalbaggarna älskar ju gult, not nice.
Skepp a hoj!

Zzzz!



Hjälp, överallt kliar det och mitt huvud känns som det väger femdubbelt mer än kroppen så att jag gå vikt som en ostbåge och jag är sömnigare än guldlock hos björnarna eller sleeping beauty efter stickit på törnnålen. Jag tycker om dig ändån våren, men pollen klarar jag mig utan. Atjooo!


Beautiful

Diane von Furstenberg Spring 2009 Ready-to-Wear

Diane von Furstenberg Spring 2009 Ready-to-Wear

Färgexplosion i  favoriten Diane Von Furstenbergs vårkollektion,
himla fina hårband. Som små regnbågs älvor.


Inspo





Flätor, flätor, flätor, världen har gått flätknäpp. Men fint som smör är det, känns verkligen som Lauren Conrad i The hills har bidragit rejält till hysterin. På gott och ont, mest på gott:)!

Smell me!




De flesta är skeptiska till kändisparfymer men jag får aldrig så mycket komplingar som när jag bär just det. De är lättomtyckta med söta och lätta doftnoter och förutom Britney's Midnight Fantasy bär jag gärna Paris Hiltons Heiress som uppfattas som en doft av melon men är egentligen en kombination av passionsfrukt, persika, champagne och apelsin.
Hjärtat i doften innehåller en exotisk och mystisk blomsterkombination av jasmin, tiareblomma, tropisk ylang ylang tillsammans med kraftfull kaprifol. De torra basnoterna uppenbaras när luften retas av en härlig blandning av varma och sensuella inslag av viol, vetiver, tahitisk tonka och ljusa träslag. Perfekt till sommaren och finns otroligt billigt på mkt professionella och snabba parfym.se 169:- för 30 ml. Yummi Yummi!


Hanny likes




Jag gillar verkligen Audrina från the hills, hon är ingen klassisk skönhet men så galet snygg ändån. Hennes hår, hennes smink.. och Kim gör lika fina chokladtoner och lyckas utmärkt.  Yummi!

Spring Bird



Äntligen är våren här på riktigt och jag är galet förälskad i alla färger som påminner om glass och tropiska frukter.
Jag vill ha chokladbruna ben och stort lockigt hår nu, cocos doftande armar och ett stort leende på läpparna!
Gimme!

Dreams



Hängande vaser i trädgården, så himla fint. Detta kombinerat med lite ljuslyktor i träden skulle göra en helt underbar syn.
Längtar efter patriciervilla drömmen med rosenträdgård och punchverandra nu.
<3

Party 2night!



Efter jobbet idag så åker jag till min storasyster för vin, god mat och dans på efterlängtade kärleksklubben ( oldschool hiphop, dancehall & rnb ). We're gonna have so much fun, klädd i kjol från topshop, örhängen från topshop, topp från urban outfitters och skor från Fendi ( jokes, de blir topshop skor ikväll ).
Woho, party purrfect ya'll!

Wiieee!



 Beyoncé & Tyra makes my heart go boom. De är riktiga förebilder, de förtjänar sin framgång
och är inte kända på någon annans namn eller på någon mans förtjänst. Och så är de snyggast i hela universum.


Tyra forever!



Jag vet att det är lika ok att säga att man älskar Tyra Banks som att man älskar Blondinbella. Hursomhelst , jag älskar, älskar älskar Tyra, hon må vara lite egenkär men kvinnan har all rätt i det. Inte bara är hon hur skön som helst och kan bjuda på sig själv, visa att hon bär Spanx i direktsändning ( ni vet de cykelbyx liknande brallorna som trycker in allt på kroppen som lutar åt söder upp till norr ), hon konfrenterar de människorna som kallar henne fet, här visar hon sig i samma baddräkt som media explotera henne i och kallade henne just, fet. Jag finner det hela very amusing, för både både i amerikansk, afroamerikansk och latino jämförelse och mått är hon smal. Jämför man med Nicole Richie eller Paris Hilton eller Lindsay Lohan? JOKES, dessa människor har haft / har problem med både droger och sin självkänsla och ser trist nog förjävliga ut. Jag förstår inte hur man kan finna en olycklig/osund människa snygg och attraktiv, jag tycker att skönhet sitter i leendet och utstrålningen hos en människa, som står för sig själv.
Och det roliga är att vi tjejer kämpar efter att bli så smala just för andra tjejer för we all know att guys föredrar oss som vi är födda att vara och just att man kan vara smal efter sin egen kropptyp, men att en päronformad figur aldrig kan bli en rak eller äppelformad och att du kan vara precis lika smal om du är en 34 eller om du är en 38 eller 40. Framförallt, om du inte själv tycker du är fierce och äger rummet hur ska någon annan tro på det då?
Damn girls, it's all in your head. You're fabolous, and you know it.




Hello Sailors!



Om det hade varit lika varmt som det ser ut idag hade jag lätt burit den här lilla sailoroutfiten. Ah, well får väll vänta tills värmen kommer på riktigt.
Ahoy Sailors!

Dreams



Den här bilden satte igång hela mitt intresse för romantisk inredning, har kvar den på datorn trots att jag såg den 2004.
Blekrosa siden, de svarta träet till kristallkronan och de vita väggarna. Galet hur en bild kan ge så mycket spår för det här är princip vad min smak handlar om.. och det vita vitrinskåpet och de staplade modetidningarna.. åh.


Garden Party







Jag längtar efter sommarfester i trädgårdar, varför inte knyta i rosor runt servetterna och servera ananansdrink med klirrande isbitar i?  Ni behöver ananasjuice, socker, citronjuice och till dekoration rosmarin och lavendel. När natten blir gryning så somnar ni bara i en hängmatta och vaknar med tusentals myggbett.:) Men drickan var god!

Spring Decoration













Jag älskar våren, det finns ingen bättre högtid. Det får mig att minnas min barndom på landet då jag och min syster kunde börja springa barbenta, vi gick långa rundor i bokskogen och solen lös in mellan bladverken. Allt var så ljust och fint , speciellt påskäggen med den stora fluffbollen runt, ni vet de i gummiband med fjädrar,  det kunde man sätta i håret och allt var så himla fint. Och så visste man att snart kom pionerna, löjtnantshjärtanen och kvällar att leka indianer i solnedgången på stranden. Åh, påsk. Gör ni något särskilt? Jag ska jobba men hinner med både utgång med min syster och träffa lite av familjen, mysigt. Har redan hunnit få påskägg av bästisen och en vit kanin med rosa rosett runt halsen, den fick jag av min syster.. :) Härliga vår!


Robzor



I wanna give it up för the one and only robzor som är min bästis människoliknande varelse till pojkvän.
Hehe, skämt och sido, han har fått smeknamnet crazy little monkey ears av mig för att han studsar runt som en apa när han är arg och säger roliga svordomar. Men istället för att skapa negativ spänning av sin ilska tycker alla ( jag ) bara han är jätteskojjig. Sen brukar han mobba mig här på bloggen och i verkligenheten också för den delen.. men jag gillar inte honom mindre för det, för han är världens bästa monkey ears och så klär han sig crazy nice! Check him out http://robin.nordgren.in/

Bambi




Flying High





Kanske månadens, årets, evighetens vackraste annons. Dior Cherie sätter prick på varenda punkt som kittlar mina nerver, en frasig klänning, ljusblå himmel, paris och pastellfärgade ballonger.

Barbie never goes out of style




Live



I could so live here, sitta i soffan och kisa ut mot en stor rosenträdgård och bara njuta av tystnaden och ljuset.


MIIHK!!



I got a lil bit overexcited när jag hittade lipsmackers på Lindex.. Sockervadd, vanilj, jordgubbe eller kiwi.
Äsh, I'll have all please.


A scent of strawberries!



- Är det du som luktar jordgubb?

Min nya granne försöker connecta med mig!



Ahoy!



Sailortema, coca cola, tjocka ögonfransar och brunt vågigt hår. Perfektion.
Rachel Bilson "Summer" för Agent Provecateur.

Smack Smack



Världens bästa läppmojs är utan tvekan Lip Smackers. I USA var jag i himmeln, här fanns det tusentals smaker, sockervadd, kolasnören, you name it. Jag köpte på mig ett lager men de tog en bitter dag slut och jag har inte känt mig riktigt hel sen dess. Till min sanna lycka fann jag att de säljs på Lindex, inte direkt samma utbud men det är iallafall Lipsmackers:)! Kiss Kiss.

Feelin Playful!



Feelin playful. Limitid kollektion har släppts med Marc Jacobs Daisy, man får tydligen söta klistermärken på köpet, värt alla pengarna känns det som! ^^ Örhängen från Moschino, heels från Fendi, finfina convers. Såhär vill jag se ut idag, med en glass i handen och en vind av Daisy efter mina studsande steg.

Damn u chris!



Jag vet inte hur jag ska ställa mig till frågan om Chris Browns misshandel mot Rihanna.
Jag älskar/älskade ju Chris, ritade små hjärtan över hans i:n och hade en mapp med Chris på datorn poserandes med hundvalpar och såvidare, övade att skriva signaturen Hanny Brown i min dagbok. Nej, men ni förstår.
Jag älskar hans musik och hans stil, vad gör man nu? Stupid Chris, du har förstört allt.
=(

In my head

Hello my lovies, gick upp i gryningen imorse för att gå på min körlektion klockan åtta, helt otroligt att jag kom upp överhuvudtaget. Efter detta gick jag en härligt promenad i stadsparken, blommor överallt och svanarna la sina nackar runt varandra när det flöt runt i dammen. Solen är så härlig att det inte är klokt. Mina tankar snurrar då mina dagar är fyllde av att plugga upp matte på komvux, ta mitt körkort, jobba, söka nytt jobb och framförallt engagera mig i mina ansökningar till hösten som är väldigt viktigt för mig, jag blev så besviken förra året när jag inte kom in på Malmö högskola men det känns ändå som det var meningen för jag har verkligen fått tid att tänka på vad jag vill bli och göra.
Jag har helt och hållet bestämt mig för att gå en KY-utbildning, yrkeskvalicifierad utbildning då man får mycket företagskontakt och snabbt kommer ut i yrkeslivet så mina två absoluta mål som jag både vill så galet mycket är hudtereapeut i Landskrona eller företagsäljare på den kända skolan IHM. De båda är så olika, men jag har stort intresse för båda faktorerna, men båda är baserade på både personligt brev, personlig intervju, betyg och massa massa tur och flyt. Högskolan i malmö söker jag mest som backup. Jag vill, vill, vill nu.
2009 började olyckligt med många downs, jag behöver ups nu och chans att bevisa vad jag går för, för mig själv och ingen annan.

Sunday



Idag är jag härligt (?) söndagstrött, benen värker av allt dansande och huvudet av ja ni vet.
Men efter en härlig frukost med min bästis, storasyster och pappa så mår man lite bättre och ikväll ska jag bara mysa med min kärlek. Himmeln verkar ha svalt solen, spotta ut den igen, vi behöver den. Kom tillbaka!
Hoppas ni har himla fin söndag ni med, med eller utan dansvärk i benen.


Awiiwi





Jag och min syster studsar runt på Lunds gator idag, efter fix i stan har vi legat på gräsmattan med Elle, cosmpolitan och  frukt . Nu ska vi göra oss ordning, så inte mer blogg för idag.
PUSS<3

Sitting in my room




Ciara!




 
Man I think I'm in love with Ciara! Dear Lord, she's purrfect!
Har ni sett hennes nya video never ever? Åh.


IH!



Hello girls! Min fredag var himla fin, först tog jag en promenad i stan och handlade, sen gick jag hem och solade i bikini på balkongen! Vem kunde ana det? På kvällen jobbade jag sen träffade jag några oldie but goldie friends och drack vin på Herkules uteservering. Lovely! Kallt blev det men de insisterade. Idag kommer min bästis och min syster för tjejkväll och party, innan dess ska jag och storasyster vara i parken och lapa sol och systersprat.
Do I have to tell you Im happy? Well Im h-a-p-p-y is hell.

Summerdreams


Djungle Fever!



Min hud skriker efter sommarens färger, turkost, cerise, grön, you name it! GIMME!
Jag älskar bronzig hud, svarta lite lösa klänningar höga klackar, vilt hår och härliga ögonskuggor,
och förstås en härlig drink i handen, gärna med ananas eller cocos..eller mynta och lime.
Mmm!

Springfever





Coco about cocoabutter



Palmers Cocoa Butter Formula Jar 100g


Det allra bästa för både min kropp och mitt ansikte är Palmers Cocoa butter. Förutom att det doftar choklad så jämnar det ut märken, ärr och tonar huden. Kroppsmöret fungrerar också utmärkt efter man solat eftersom den återfuktar på djupet och lugnar då du brännt dig, vilket gör att du får behålla din solbränna mycket längre. Om man inte behöver lika mycket fukt som mig kan man använda den som nattkräm på händer och fötter. Kostar ungefär 100 kr eller mer beroende på var du köper den, malmö är bra mycket billigare än lund eftersom utbudet där är större.
Couldn't live without it.

I love you boo!




Melon och pannacottaglass i solen, promenad i parken och bagels på min favoritställe. Allt detta med världens mysigaste sällskap. En helt perfekt dag. <3

A little breeze of spring





I mitt hem är våren alltid välkommen.

Baby Doll!







Finally we meet again, nu är jag hel i kropp och själ. Min första parfym någonsin som jag också blev kallad efter: Baby Doll. Efter sju år träffas vi igen and I'm so happy I could stop breathing! 50 milliliter av nostalgi, bilder som dyker upp, musik som hörs i öronen, allt kommer tillbaka. Det är magi i en helt ljuvlig flaska..
h-a-p-p-i-n-e-s-s.

Glamorous



Nu ska jag susa iväg i min rosa cabbe med sjalen susandes om axlarna, nej, i verkligenheten är det min fina kronancykel som tar mig till skolan, men den är inte så dum den iheller faktiskt. <3

RSS 2.0