Things that make my smileDå och då i vardagen inträffar små händelser som får mig att le med hela hjärtat. Som idag på tåget när jag hörde en liten konversation mellan en dotter och en mamma.

Dottern: Mamma, vad är det sötaste djuret du vet i hela världen?
Mamman: Jag vet inte, någon hundras kanske..vad tycker du själv?
Dottern: En snigel!
Mamma: Aha..
Dottern: Eller förresten.. du och pappa! Fast ni är kanske inte riktigt är några djur.. * funderar *

With you
About a girl

Pamela Love är en smyckesdesigner som bor och arbetar i New York. Hon började att designa sina egna smycken när hon aldrig fann rätt smycken till plåtningar och idag finns hennes smycken att köpa världen över. Pamela säger sig finna inspiration i vetenskap, naturen, astrologi och religion. 


fragments


At lastFinaste, finaste bambi. Äntligen min.


See u at workPsssst! Ville bara påminna er om att idag är dagen när vår stora rea startar på Topshop.


Look what I found in my stockingUnder julgranen fanns den här underbara parfymen från Juicy Couture. Vilda bär och mandarin, kaprifol, gardenia och jasmin. Ambra, katsuraträd, vanilj, sandelträ och bränd mandel.

My mummy knows what I like.


Merry Christmas lovies


Tro det eller ej, men Justin Bieber designade i år en kollektion för Nicole by Opi som bestod av starka och glittriga färger. Kollektionen heter One Less Lonely Girl, the perfect-for-the-high-school-dance färgerna har fått namn efter hans hitlåtar: One Less Lonely Glitter (lavendel), Prized Possession Purple (grape), Give Me The First Dance (silver), Me + Blue (mörk blå), OMB! (bright red), and Step 2 the Beat of My Heart (heart-shaped glitter).

De må vara politiskt inkorrekt men sen Will Smith varit min celebrity crush så länge jag kan minnas så måste jag ta med hans dotter Willow Smith som släppte låten Whip My Hair i år.Lady Gaga. Just because. Gaga släpper även en parfym som kommer till butik runt 2012 och den sägs heta Monster.Glugg mellan tänderna är grejen. Här Georgia May Jagger.Stort hår. Här från Topshop Unique.Sist men inte minst, Topshops sminklinje.


That's a wrap, det här var mina skönhetsfavoriter från 2010. Hope you'll like.

God jul älskade och finaste läsare.
Treausure map


Några nykomlingar till min smyckesbox:

 Lövhalsbandet, karusellhästen, blomörhängena och det frostiga ringen är från Topshop, hjärtanen är från Vero Moda och fjärilen är från Accesorize. Karusellhästen är min absoluta favorit.


WishlistHär är några vackra saker jag drömmer om. Det mesta förutom den prickiga klänningen som är från Victorias Secret finns på Net a Porter och klänningen från Ted Harness kostar sisådär 11 100 så jag får nog hoppa den som nyårsklänning i år och alla kommande år..


ComplicatedSometimes I love you, sometimes it's you I cant stand.
Most times I wanna kiss u and other times I wanna punch you in the face.
drop dead gorgeous

 
Fann den här tjejen på bloggen http://vanessajackman.blogspot.com/. Håret, läppstiftet, de mjuka beige färgerna, naglarna och smyckena.. Allt utom kjolen älskar jag.


Cut meBok med paperdolls från modcloth.com <3


SnövitMin lägenhet har blivit ett litet zoo för sagofigurer och antal kaniner och bambis här inne blir fler och fler. But I love it, absolutely love it.


dress upDet här är klänningar jag drömmar om att bära till jul och nyårsafton. Från underbara modcloth.com


TrolltygJag älskar sagoillustrationer, här av John Bauer. Man kan säga att det är rätt skrämmande bilder för ett barn om man jämför med Disney's färglada och enkla teckningar. Troll, älvor och spöken. I like.


Winterland


Förra helgen spenderades i Köpenhamn som var ett iskallt vinterland/shoppingparadis. Jag år smörrebröd, drack öl och glömde helt att testa min affärsdanska som vi lär oss i skolan. Äsh, allt var så vackert.


Part of the list
Things like a funny little laugh, the way you smile or the way we kiss.


hurry down the chimney tonightPerfekta online läsningen är Asos Magazine. Bilderna är helt underbara och se bara på skorna på bilden.
D.I.E


Elsas värld

Igår så talade Sofie Fahrman om sin nya bok Elsas värld som är en uppföljare till hennes första bok Elsas mode.
Topshop, Redken och finaste Yves Saint Laurent stod för piffen den kvällen och goodiebagen kunde man verkligen inte klaga på. Wonderful.


RSS 2.0