Åh!



Det är underligt och farligt för min ekonomi att topshop precis som vanligt vet hur de ska få mitt hjärta att dunka. En stor hösttrend är kollektionen Post War som är inspirerad av efterkrigstiden i USA, tänk Aviator och Pearl Habour. Freaking Fabolous, färgerna är beige, navy, rött och svart. Här är ett mer femtiotalsinspirerat kollage med en galet skön topshop, favvo ruffleskorna och den så maffiaeleganta stråhatten. Snälla, rara, vet någon var man kan hitta stumpbyxor med söm bak? Jag var inne på fina fina fina Agent provecatur men där kostade ett par flortunna, ömtåliga strumpisar 300 danska.
Help a pour girl !
Love

The edge of love




Sienna Miller och Keira Knightly ser vi i en ny film som kommer med höstmörkret, den heter The edge of love och utspelar sig i det urvackra fyrtiotalet. Sienna och Knightly spelar poeten Dylan Thomas kärlekar och lär få en att spilla en tår eller två, minst av dom vackra kläderna. Jag drömmer om tider då män var välkammadebar hatt och fickur, en tid då  kvinnorna bar frasiga kjolar, böljande vågor i håret, röda läppar och livet var dekandens och skönhet.
Sjömän med uniformer, armar klädda av pinupp tatueringar eller ankare, långa kärleksbrev över atlantet och mormorssmink och coco chanel. Stärkelsestrykta kjolar och spetsdukar i köket. Trenchcoats och raspiga LPskivor. Den sträva rösten från en jazzsångerska på en soulklubb. Listan kan göras lång..
Den här filmen är den enda anledningen till att jag längtar till hösten.
En tid då vita leggings, massproducerade gina tricot kläder, svälthets och marykateolsenparishiltonlindsaylohan noja låg långt bortom horistonten.

Åh om bara för en timme och fyrtiofem minuter och kladdiga sf popcorn..


Go get em!


 
50% off på Marc by marcs musballerinor, den glittriga varianten, på Issue om någon är sugen. =)
Annars är Company i köpenhamn en guldgruva just nu, 50% på massor med Marc skor och Miu Miu kläder och väskor.
Go get em girls!

I just came here to party



Rihanna Top Ten at Ten på MTV!
She's hot y'all. Här i carrieinspirerad outfit, är så sugen på nitskärmet Miss Bradshaw bär till nästan alla sina outfits i filmen. Någon som vet var man kan köpa ett ? Please tipsi me!



Lovely



Trots åska, dunder och hällregn så har jag haft helt fantastiska dagar. Onsdagkvällen blev rosaskimrig med mat och vin på Lilla Torg och Satc filmen som gjorde mig besviken. De älskvärda rappa skämten var förbi  såsom Carries karaktäristiska funderingar  om livet, men filmen var ändå okej men jag hade kanske för uppskruvade känslor?
Miranda förblir den mest älskvärda och äkta karaktären för mig, och Charlotte såklart.
Vad händer med Samantha egentligen ? Slutet missade jag i panik över att mitt tåg hade gått och nästa inte gick förrän mycket senare i natten, trist men sant. Trots allt var det en fin kväll och film, men serien når en helt annan klass för mig.
Torsdagen var jag i Köpenhamn med min fina syster och vi spenderade hela dagen med shopping, matnjutning och fnittrande. Idag träffade jag min fina tilda från Indiska och så ät vi bananas crazy goda bagels och luktade på parfymer på Åhlens city. Senare mötte jag upp med bästis tinny för att gå på ansiktsbehandling som var så skönt att man lämnade tid och rum, nu är jag hemma igen och hopp in i dushen sen är det Herkules med topshopgirls som gäller. Underbara lediga dagar, i helgen är det jobb igen. Men det är ändå skoj och är utvilad efter uberlyxiga dagar!

Kjol: Topshop
Skinnkavaj : Miu Miu
Skor : Prada

Lollipop



"Shawty say I look like a lollipop
Fancied by the wrapper
Say she wanna lick the rapper"

Lil Wayne  Lollipop

petals



Darlings, where you at, no comments at all =(

Idag ska jag klippa mig på lunchen, har märkt att lockarna börjat studsa ut som fjädrar i en madrass, olika långa och olika stora. Måste få lite pli på dom rackarna. Imorgon så ska jag, bästis tinny, syster erika och nathalie se SATC i Malmö, kanske ta en  liten drink innan och ha världens bästa girlnight. Torsdagen blir ljuvlig med köpenhamn besök, löning, rea och världens bästa stad, dit åker jag med Ikis. Fredagen ska jag på spabesök med tinny och det känns redan som världens bästa torsdag och fredag.  Trots jobb både lördag och söndag på Debaser på lördagkvällen..
Snart France också!
Excited!
=)

Mistress



What am I for valentine?
An old forgotten concubine?

Klänning : Topshop

Through decades



Asos har roligaste virtuellaprovrummet!
That's hot!
( Jag är 80's även med håret, overkill hey )

Topshop



Luella, Miu Miu, Prada, säg ett modehus som inte vill leka fantastivärld i sommar.
Topshop är som vanligt inte sena, kolla bara på mimmi och Mickey diademen.
Det lila skulle lätt platsa på mitt fantasiproppade lilla huvud, till en svart liten klänning och lila höga klackar med en liten nitclutch i kontrast. Mums. Gimme more!

Diadem: Topshop
Cirka 449:- kronor

Take me to france

ASOS Cap Sleeve Stripe Skirt Mini Dress

ASOS Rose Border Print Prom Dress

& If you listen really carefully you can hear these dresses whisper "take me to france hanny, take me to fraance".

Klänningar : Asos ( världens bästa nätkedja )


Fifi

[luellaSML.jpg]

Fifi är världens bästa<3
http://fifi-lapin.blogspot.com/

Midsummerdream


Om jag hade kunde lagt in bilderna från erikas kamera hade ni förstått, där vi bor är som en nordamerikansk 1700-tals saga. Upp till herrgården leder en lång allé med höga kullar och dalar på sidorna, där är det hästar och när allen tar slut ligger det vita huset som är fyra våningar. Runt om huset ligger det ett flertal stugor, varav vi bor i en som påminner om kittlar, trasmattor och stärkta vita dukar. Här finns stall och resturang och hundar och kisar. Nere vid sjön ligger en bastu, ett utehus, en brygga och tre små ekor. Igårkväll rodde vi runt där medans solen gick ner och hästarna betade, och det känns helt taget ur Price and prejudice eller en annan skönlitterät bok som utspelar kring sekelskiften. Ikväll ska det badas nere på bryggan.. skönt att inte bry sig om utomvärlden för några dagar. Önskar jag hade frasig långklänning och spetsparasoll. Annars är allt så himla bra. Till midsommar gjorde jag Heidifläta med prästkragar i på mig och Erika =)
Undrar hur många insekter som bebodde sig i vårat hår. Blä, men det är väll det som är en del av charmen på landet antar jag. Insekter och dekadens.

 =)

Arrived


Utsikten från mitt fönster..

Nu har vi sovit en natt i småland djupa skogar, både jag och alex var lite rädda för mörket igårkväll. Här är jätte vackert och det är så fint på stugvis. Trasmattor i alla dess färger och gungstolar och kakelugn, sjön utanför fönstret är inte heller dålig. Den ska det minsann badas i! Nu doftar det nybakade bullar och magen kallar.
So long darlings!


Midsummer in småland



Vädret har en enorm påverkan på min hälsa och mitt humör och igårkväll så lockade varken bloggar, Next på mtv eller vaniljglass å jordgubbar. Jag hoppades på det bästa eftersom jag nu, om en timme, åker till småland och firar midsommar med min familj. Men mycket riktigt vaknade jag klockan tolv och sen blev toalettstolen mitt sällskap all night long, bläbläblä. Men vad finns det att göra? Jag tänker inte missa den här dosen av ledighet som man så sällan får ta njuta av, så det blir att svälja en eller tre alvedon och så får mitt resesällskap hoppas att jag håller mitt maginnehåll för mig själv i bilen. ( Förlåt för diverse äckliga tankebilder ). Jag blir dessutom förvirrad av såna här destinationer, vad bär man på landet i småland om det är kallt? Jag äger inga "hålla sig varm" kläder. Auff. 
Jag längtar iallafall, hoppas kroppen orkar. Ska packa lite ritblock och böcker om vädret sviker, btw, är  det fel att ta med sig datorn?

Glad midsommar allesammans och hoppas att ni är friska och krya !

Tunika : Net a porter
Shorts : Topshop
Shoes: Christian Louboutin

The cool kids



First of all, jag skäms över den dåliga ( urkassa ) uppdateringen men Miss Hanny har varit på full rulle genom dagarna.
Hursomhelst så var jag, lovisen, christoffer och eddy och såg The Cool kids igårkväll på mejeriet. Aldrig hört dom förut men tydligen är dom big i US och eftersom det var Hiphop det handlade om och en väääldigt cute boy på planshen så var jag tvungen att gå, trots att kroppen stretade emot lite. Jag är så glad att jag gick, vi hade galet, galet kul. The cool kids were freakin awsome, musiken var flippinfreakin god, de körde oldschool och fick verkligen med sig publiken och lär oss gå upp och dansa och hade konserversationer. Så ska det vara! Efter spelningen så bjöd the big guy oss på öl och sen dansade jag och lova tills vi blev två blöta hannis och godis.
I LOVE THE COOL KIDS!

It's Hot!


       

Jag har många favoritparfymer och samlingen är rätt så schizofren, men min favoritdoft för utgång är absolut Ralph Lauren Hot, eftersom jag mest bär doften då jag går ut och partajar så vet jag att något riktigt kul är på gång då den används.  Hot är en en ung och sensuell doft med toner av mandarin, mandelblomma, orkidé, kaprifol, vanilj, choklad och färsk mjölk.  Men jag tycker mest den doftar kolasnören, väldigt sexiga kolasnören. Och det är ju bra. =)
Vilken är er utgångsfavorit?

It's love



Om tiden inte blir för knapp så åker jag även till Ayia Napa i sommar
och jag packar väskan med mina finaste klänningar, ett lätt sinne och massa fruktiga läppglans.
Mums. Klänningen till höger från Miu Miu är en dreamer och semesterglada ögon glittrar finast i turkos ögonskugga från Lancome. .
Om ändå sommaren kunde vara oss trogen året om..




When time goes by





Där hennes hjärta hade funnits, fanns nu ett timglas med sand och den silade neråt.



 


  

Tres chic


Om en månad är jag i frankrike. doftar på rosor och lavendel, vandrar på kullerstensgator med kameran i handen.
I can hardly wait, mon amour.

Klänning: Matthew Williamsson
Baddräkt: Mellissa Odobash ( net a porter )
Väska: Okänt märke från gossipgirl inspelningen
Sandaler : Miu Miu

It's vogue

Gårdagen var en underbar dag, stranden med kusinen glass och årets första bad som var så galet härligt och pånyttfödande. Kvällen blev vin och väldigt god mat med mamma och efter en skön natts sömn så har vi nu ätit frukost med jordgubbar, ägg, rostebröd och allt som är så härligt med svensk sommar.
Ute skiner solen och värmen är redan påtaglig trots att klockan är strax efter tio, jag vill inte till jobbet nu. Varför är inga dagar heliga längre? Det tycker jag är sorgligt, men på Söndag ska det njutas igen.
Kiss Kiss



Aye Captain



Jack Sparrow
: No, no! More wood! Big fire! I am chief! Want big fire!

Shoes, blazer and hat : Topshop
Scarf and tee: Alexander Mcqueen

Errrrr!


Gossip girl





Ni glömmer väll inte ge ett bidrag till Gossip girl tävlingen med kanal5, Malaco och Elin Kling? Bästa gossip girl outfit vinner. Här är mitt bidrag. You know you love me, xoxo Gossip Girl Hanny

Freakin amazing


 
Cherish yesterday
Live for today
Dream of today


Clothes : Topshop
Heels: Bottega Veneta
Bags: Net-a-porter





RSS 2.0