Say I do!

large product image



Vill du gifta dig i sann Carrie Bradshaw anda? Nu finns Vivienne Westwood klänningen Carrie bär i filmen ute på Net A Porter, den blir den för €6,774.

Make a commitment to looking sensational on your big day and say 'I do' to Vivienne Westwood Gold Label's champagne silk wedding gown - you're guaranteed to love and cherish it for a lifetime. As seen in Sex and the City Movie.

Leona!


Det är perfekt när man hittar en kändis som har liknande färger som en själv för då kan man googla henne för både smink och hårideer. Jag har hittat min perfekta, Leona Lewis!


So what?



Just because I can't go on
Just because I die when you're gone
And just 'cause I think of you in bed
Don't let it go to your head

So what if I write your name
Cause you're always on my brain
In a heart I paint it crimson red
Don't let it go to your head


Snow Bunnies!




Awiwi, Haraku lovers har kommit i vinterupplaga och deras namn är så himlans sött : Snow Bunnies!
W.A.N.T!


You rock my world!



Jag har aldrig varit ett större fan av leggings men nu när det kommit roligare varianter så är jag lite mer pepp. Dessa från topshop skulle jag faktiskt kunna tänka mig bära till en styling som denna. Förresten så kan jag inte vänta förrän Wera Wangs Rock Princess släpps i Sverige.

Cupcake!






Håll i mig innan jag svimmar. Jag tittade på Sex and the City filmen igår  och fastnade än igen för den helt ljuvliga cupcake väskan som Charlottes lilla flicka har till bröllopet, och på Net a Porter dök den upp, med den mindre fabulösa prislappen på  €5,027.82, HOLY CRAP! Väskan är av Judith Leiber, men , jag tror jag hoppar om jag inte vill ha ett lån tills jag dör och hundratusen år till efter det. It's still drop dead gorgeous though..

Winter!





Vintern på Topshop ser som vanligt utomordentligt härlig ( och opraktiskt ) ut. Jag älskar den hallonrosa kappan ( ingen värme för fem öre ) med volanger som vi har i butik och även de superduper fina skoletterna ( med fragil lackklack och mocka ). Så hur ska jag göra? Kappan är som gjord för mig, med långa skinnhandskar och fina svarta boots.
Mitt kontrakt varar en vecka till sen kommer jag bara jobba extra på Topshop eftersom min skola börjar den 14 september. Jag känner att jag borde passa på att handla just på jobbet eftersom jag inte kommer vara där mycket sen.
Vad tycker ni om jackan? Är den inte helt, helt underbar? Som en bal på slottet.


Magnus



Smokey!





Åh vad fint det är med blå sotning till bruna ögon. Här på snyggaste tjejerna i världen ( enligt mig ) Kim Kardishian och Beyonce Knowles. Smokin!

yes, yes you are




SUPER!





Har nyss upptäckt med Karins förtjänst att Nelly.com har riktigt snygga och prisvärda skor. Nästan alla ligger runt 500 lappen och där finns massor med finingar att välja mellan. Är de någon som testat och vet om det är väldigt smala i storleken?

Butterflies




You know my life hasn't always been this good, but sense I met you

I'm starting to feel this butterflies and they whisper things to me, things to tell you that will make you smile.

And it's just those things baby, those things that keeps my eyes shining.


Bake me a cake!









Jag är absolut ingen hejare på att baka men är fascinerad av alla vackra och ursöta saker som kan skapas, en blogg jag ofta tittar in på är http://bakerella.blogspot.com som är helt ljuvlig. Hon skapar fantasiland under sina skedar och måttkoppar. Ni måste spana in henne, för hur underbar är inte cupcaken med apan på? IEK!

Bang Bang




Älskar pistolskorna som Chanel gjorde. ÅH!

AnnaLynne Mccord






Carrie & Big

 







Var hemma hos Emma igår och bläddrade i tidningar hon köpt i NY och så kom det här magiska uppslaget fram. Carrie och Big tillsammans precis innan filmen släpptes. Åh vad fina de är. Like a dream come true.

Alice in Wonderland



The Duchess

If everybody minded their own business, the world would go around a great deal faster than it does.



Check me out!



Gillar skogshuggar skjortan, passar till det mesta i höst och är otroligt skön. Köpte den på jobbet ( Topshop ) och den kostar runt 500 lappen om jag minns rätt.

Så att han förstår.




Smile





Masterpiece!



Jag gillar ögonskuggor med skimmer, speciellt som bas för andra ögonskuggor. Så jag blev happy när jag fann att Max Factor har lanserat en krämögonskugga med den rätta lystern. "Använd den som soloskugga och du får en mjukt genomskinlig färg som håller rekordlänge. Använder du den som proffsen gör - som bas under matchande puderskugga - så får du samma fenomenala hållbarhet plus ett helt otroligt färgdjup och extra lyster kring dina ögon. Dessutom har Masterpiece Colour Precision Eyeshadow en hypo-allergenisk formula och är oftamologiskt testat - den funkar alltså utmärkt även för de mest känsliga ögon och kontaktlinsbärare"
 Purfect!


Perfume!



Kändisparfymer tenderar till att ha väldigt tjusiga flaskor tycker jag. Gillar verkligen Jessica Parkers formgivarstil.
Lovely passar perfekt på sminkbordet med sin vintage look och Covet är bara så cool att man dör lite. Har ni någon flaskfavorit?


C-c-c-oraline!




Efter att ha tjatat på Jon i flera veckor om att jag vill se Coraline så såg vi den igårkväll. Jag höll på att kissa på mig, ärligt talat. Den var så creepy. Det hjälpte inte att regnet föll och åskan dånade resten av natten. No more skräckisar för en fegis som mig, animerat eller ej.

Girly Day




Idag behövde jag extra mycket energi och glädje så jag bestämde mig för att träffa Karin och shoppa i Malmö. Karinisos köpte allt fint man kan tänka sig och bestämde sig för att göra naglarna i en nagelsalong på hansa. Personalen hade otroligt kul åt våra vägnar och pratade på sitt språk men det var väldigt tydligt att de fnittrade åt oss, kanske för att vi fnittrade så mycket och oo:ade och aa:ade. Medans Karin fick naglarna fixade så gick jag och köpte band och berlocker i pärlshoppen och såhär blev resultatet med mina armband och karins naglar. Vad tycks? När vi gick sa tjejen som hade salongen att vi gjort deras dag så vi måste varit väldigt sällsynta i vår fnittersort i den salongen. :)

Nu är jag sömnig deluxe. Nights darlings.

Update

Hej sweet darlings, som ni nog förstår ligger bloggen på hyllan tills vidare. Har bara behövt semester från den, kommer om några dagar eller så.
Love Hanny

Skräck, vampirer, ...


Skräck, vampirer, rufsiga frisyer och raspiga hitchcook filmer inspirerar Topshop till hösten. Jag gillar spetsklänningarna och tröjorna med skrik på "EEEK!" men skulle nog bara bära en bit i taget. Stephanie Meyer ( Twilight ) nörden som jag är så är jag så klart lite tagen med storm ändån. Älskar att Topshop skapar fantasivärldar kring kläderna och inte bara plagg. Förra årets Wonderland kläder slog dock alla förväntingar, på tal om det, har ni sett trailern till Tim Burtons Alice in Wonderland? :)


Kisses




He kissed me. I thought there was an earthshake, all went blurry. Then I realized it was me trembling.

Love it!





Lisbeth Dahl har en hel sagovärld av vackra saker. I Sverige är det inte helt enkelt att hitta återförsäljare men i Köpenhamn finns det flera konceptbutiker, en av dom är Lisbeth Dahl butiken vid Tivoli, som även söker personal.
Hur fint hade inte det varit? Varendra pryl hade jag sålt som om det vore liv och död. Titta bara på grodan, spegelaskarna och parfymflaskorna. Som hämtat ur en blekt pastellfärgad sagobok. Love it.

RSS 2.0