BowJag har ända sen jag var liten haft en tendens att inte kunna köpa praktiska plagg, mamma blev tokig när jag i skobutiken valde sammetsballerinor med rosetter istället för leksäkra skor. Jag var dock mer intresserad av att leka drottning av frankrike än att leka pirat, himla knasigt. Den här tendensen har hängt i sig och många klänningar i min garderob får aldrig tillfälle att användas men dom är så fina att jag inte kan motstå dom. Som den här med krämfärgad spets, bustierformad överdel och en stor svart rosett i midjan.

I love.

Förresten idag är en big day för mig.


Independent Woman p. 1Är i en fas i livet där jag mest av allt skulle behöva ha mina tankar konstant underhållna av glada vänner, vackra saker och god mat. Men influensa som varat i över en vecka håller mig i sängläge med mina tankar, nästa vecka har jag uppkörning och jag hoppas det går vägen så jag slipper sitta bak i bilen resten av livet. Även om det är superchict att göra det..

"The most important relationship in life is the one you have with yourself"
Diane Von Furstenberg


SunlightDet här är min definintion av en vacker kvinna, sen kommer den skönheten i många storlekar och färger.
Men det ljuva i klänningen, skorna, håret och miljön. Så himla vackert.


PuffBehövde en vit skjorta till en företagspresentation idag och kommer nog behöva på min praktik på Skånemejeriers huvudkontor också, en liten puff på ärmen gör den mer personlig. Great! 198:- på världens bästa H&M.


Amber and Kanye

Suit up!Hello lovies, den här morgonen är jag otroligt sömnig och måste verkligen piggna till för vi har presenantation för företaget vi har gjort ett projektarbete för. Jag hade nog blivit piggare i den här Alexander Wang outfiten, that's for sure!


Stars


Båda bilderna är tagna med min nya Canon. Den är toppen, speciellt morgnar man hittar stjärnor över hela taket.


Jag har tänkt en del på hur mycket tidigare upplevelser färgar ens liv. Rättare sagt så tänker jag alldeles för mycket, och när Samantha säger till Carrie : "Honey, you look back so much you should have a relationship rear view mirror." så vet jag precis hur det är.

Man faller ofta tillbaka i samma mönster, skapar sig en rädsla för en smärta man varit med om förr, innan den ens har visat sig. En enda liten tendens till det minnet sätter igång reflexen i kroppen och återkallar just den hemska känslan. Kanske är det viktigaste att kunna förlåta, faktiskt av rent egoistiska skäl. Släppa och lära sig av sitt förflutna om du blivit bränd, först när man försonats med det någon gjort mot en kan man gå vidare och bli fri. Fri att våga möta en människa på nytt utan en massa emotionellt skräp som ligger i vägen för det mötet. Alla möten och relationer som man går in i och ut ur under livet gör en rikare som människa, inte fattigare.


Moschino Maison


Hej gorgeous ladies! Är inte det här någon av de vackraste/härligaste hotellrummen ni någonsin skådat?
Det är Maison Moschino hotell i Milano och rummen är uppdelade efter olika kategorier och var kategori har ett flertal rum i stilen. Kategorierna är Classic, Deluxe, Deluxe Gallery, Prestige, Prestige Gallery och till sist sviterna.

Jag hade valt kategorin Classic för hör bara här vad rummen heter: Little Red Riding Hood,  Life is a bed of Roses, Clouds, Shadows, The Sweets Room, The Ribbon, Wallpaper, Ivy and Sleeping in a Ballgown.

Kreativiteten i de 65 rummen på Maison Moschino är inspirerade av sagor och drömmar. Rummen är tänkta att tala en optimistisk berättelse om en fantasivärld som kommer till verklighet.

Hemsidan är http://www.hotelphilosophy.com/design_hotel_milan_maison_moschino-776.html

Här vill jag bo med bästa vännen. Jag dör för sånt här, dör.
Allt är feminint ut i varje liten vrå.

<3


SarahSarah Jessica Parker fångad av Peter Lindberghs lins. Hur vackert? Jag älskar henne. Jag förstår inte hur många kan tycka hon är så fruktansvärt ful.  Skönheten jag ser sitter någonstans i hennes röst, leende och ögon. Och självklart i det underbara håret. She's amazing.


Kiss"We kissed for a long time, but it wasn't hot and heavy. It was warm and searching.
To people searching for something they lost, but didn't really know how to find."


90210


B & SMina favoritsystrar i hela världen är Solange och Beyoncé. De är så unikt vackra båda två.
Im stunned. Vem finner ni vara vackrast?


weather for leatherToday: Tenta i Key Account Management och projektarbete i samma ämne därefter. Nu när jag är hemma är det körkortsteori istället, men vad gör det om tusen år när jag är ledig nästa helg och redan är pepp! Plus att min kjol är så underbart mjuk och härlig i materialet. Åker inte upp, åker inte ner men fortfarande figursydd. Den är från Sisters Point!  Och nu är det tydligt att hösten har kommit, när strumpbyxorna krävs för att klara dom höstkalla dagarna. 


Powerpuff GirlHello lovies! Köpte en klänning på jobbet men är osäker på om axlarna är för puffiga.
Vad tycker ni? Like or dislike?


Just golden light shining through

I watch the birds fly south across the autumn sky
and one by one they disappear

I wish that I was flying with them,
now you're not here


HeartVart ska all kärlek ta vägen om den inte får plats i hjärtat? När den expanderar så mycket att kroppen börjar skälva av tryckvågorna? Var fanns den innan och hur kom den till? Hur kan kärlek bara försvinna? Någon man sagt att man älskar blir en efter tid en person vars existens man är likgiltig till? Det tycker jag är läskigt.

En rädsla över att inte längre vara viktig.
En rädsla över att bli bortvald.
Lämnad ensam kvar med all kärlek.

När kärleken blir för stor för min kropp så förlorar jag fotfästet. Då ber jag om en stadig grund, något att hålla fast mig i. Löften.

Lova att alltid älska mig.
Lova att aldrig älska någon annan på samma sätt som du älskar mig.
Lova att aldrig lämna mig.


Löften jag vet aldrig kan vara förevigt och skrivas i sten. De ger inga garantier, tar inte bort svartsjukan och allt det där andra hemska som kommer med för stor kärlek. Men det ger en trygghet för stunden.

Med alla känslor kommer dessa tankar som tynger mitt sinne. Men innerst inne vet jag att mitt värde inte kommer i relation till andra, utan mitt värde ska finnas för min egen skull.

Och sen en sak jag lärt mig, att hur många gånger du än blivit bränd så måste du våga riskera att bli sviken igen.

Du måste våga låta dig älska och bli älskad. Det är ett väldigt högt pris att betala.

Men det är så, så värt det.HeaderHar gjort en ny header till bloggen, vad tycker ni? Lite höstigare och tjusigare! :)


It's friday night & I'm feeling 'aight.
Den här fredagskvällen som jag studerar till Key Account Managing drömmer jag om dessa underbaringar. Jobbar på Topshop hela helgen så det får bli att spendera kvällarna till att vässa kunskaperna. That's life! Studiefria helger väntar på mig i horisonten :P Längtar alltid till jobbet när jag inte jobbat på ett tag. Åh, alla dessa kläder och dom glada kunderna är underbara! See u there?
 

Meow


Älskar detta nattlinnet från Topshop, perfekt att vara hemmachic i. Sånt älskar jag.


Where did u get that?
I love this girl.
L.O.V.E Hon är fantastisk i mina ögon. Bloggen heter http://www.wheredidugetthat.com/


You and I - Nothing!

När jag är sjuk tittar jag alltid på boxen, och speciellt det här klippet. Det får mig att gråta varje gång.


Today I'm a mess


Kollage av mig och underbara klänningar från Net-a-Porter

Har världens tyngsta förkylning hängandes som ett grått moln över mina tankar och min kropp. Kroppen är så hemsk tung och huvudet dunkar och halsen bränner. Idag är ingen bra dag förutom att solen lyser underbart vackert..

RSS 2.0