Promqueens




Minns ni att antm-deltagarna som vann en deltävling fick göra ett uppslag i Seventeen? De fick visa balklänningar och såhär blev resultatet.


Yesterday





Två bilder från VIP-kvällen igår. Emilia som jobbade sin första dag hos oss och som även jobbar på MAC sminkade mig och det blev en sotning. Kände mig rätt ovan med så mörka ögon men hon var jätteduktig och hennes sminkväska gick inte av för hackor.
Idag är jag trött. Jättetrött. 

Nu blir det Key Account Managing i skolan, so catch you later!


Go bananas!




Ikväll är det VIP-kväll på Nova Lund mellan 20-22, det kommer finnas superbra erbjudande i varje butik. Dom flesta butikerna har 20% eller mer och dom första besökarna får en goodiebag ( i varje butik.. ) WICKED!

Hos oss på Topshop får ni 20 % och världens bästa shoppingupplevelse såklart. :P


King of the sea








Efter Marc Jacobs visade diadem med längre nitar har det nu dykt upp kopior i kedjorna blandannat hos oss på Topshop. Jag vet inte riktigt, jag skulle känna mig som Kung Triton..


Bike me up!






Jag förstår mig inte riktigt på cykelbyxefenomenet. It's kinda makes me gag.

Vad tycker ni?


Fall in love again





Klänning och jag har funnit varandra. Tack världens bästa Magnus som gav mitt ett presentkort så jag kunde köpa min magiska klänning! Den har låg rygg och en stor rosett som inte går att fånga riktigt på bild.

Pure happiness!


SJP NYC






Sarah Jessicas nya parfym SJP NYC doftar fruktigt och somrigt men är aning för svag enligt min nos. Det känns som doftar på jordgubbar men det är något som gör att man inte riktigt når till doften. Som jordgubbarna blivit spolade under väldigt mycket vatten.. Flaskan ser ut som ett lapptäcke av härliga sidenscarfs, men om jag letar efter en jordgubbsdoft hade jag nog hellre lagt pengarna på Ralph Lauren Wild.


SATCMANIA




Såhär såg SJP ( hann skriva carrie och radera ut det ) innan Sex and the city-eran. Igår var det ett program om SATC 2 filmen på tv och Sofie Farhman som var värd, lyckades förväxla karaktärerna från de riktiga personerna och Kim Catrall som spelar Samantha fick rätta henne.. Inte lätt. Dom har ju blivit sina karaktärer.


Bustimustiwusti



Den här underbaringen är min nu. Den löser problemet med axelbandslösa klänningar med låg rygg eftersom den är skuren ända ner till midjan där bak. Och att den är söt som socker och ingår i Lindex bröllopskollektion gör den bara ännu finare!


Hello!



Idag kände jag för en lite mer fixad frilla vilket slutade i att Magnus sa "tjena drottningen" när han vaknade. Kanske inte riktigt den blåblodiga känslan jag var ute efter, snarare en Audrey Hepburn på äventyr. Får lite magont när jag ser att min hårfärg var fin imorse och så har jag spenderat eftermiddagen med att slinga och tona om det till en kallare nyans. Bye Bye Golden Praline and Hello Ashbrown!

Men men, blev väldigt naturligt fast jag egentligen var ute efter att bli ljusare..Notera att färgen askblond blir mörkbrun. Konstigt språk det där färgspråket. Har lärt mig att namnet blond på hårfärg betyder ljusbrun. Skumt. Tur att man klipper ut scraps till frisören annars hade det blivit helt tokigt.



 


Bare





Mina favoritkändisar caught on camera helt a natural. Åh, jag tror jag dör för miss B.


Out of control








Tog ut studierna i solen idag efter skolan, men brände väldigt snabbt både näsan och armarna.
Wicked! 


Rasberry



Den här hallonröda klänningen köpte jag i April, den är superhärlig i materialet och går att kombinera både till fest och vardags. Jag köpte även en svart som har fått åka med på äventyr ett flertal gånger, den röda får nog vänta att bli kompis med mina bara ben tills dom blir lite mer färg!



So happy I could die



Idag har värmen kommit till Lund och min kropp har passat på att bli förkyld. Äsh, det går nog över med lite vattenmelon, man måste ju kunna chocka in kroppen i sommarläge nu. Kanske hänger vädret på kroken då också! Vem vet!


Miss Universe!



Miss Universum 2009



Deltagare i Miss USA 1950

Säga vad man vill om skönhetstävlingar men alla kan nog hålla med om att det är en rätt galen industri. Tävlingen Miss Universum grundades av badräktsbolaget Catalina 1952 men ägs numera av miljardären Donald Trump. De deltar i tre ronder, bikini, valfri medhavd aftonklänning och intervju.

De som får allra mest poäng, kvalificeras till finalen, där samma ronder sker. Vinnaren i Miss Universum skriver kontrakt och anställs hos Miss Universe Organization och får en prischeck som är en årslön motsvarande $175 000 och en krona som värderas till $250 000, som innehåller 800 diamanter, 120 havspärlor, motsvarande 18 karat. Vinnaren får även bo i skyskrapan Trump Tower i NY.


Visste ni att dagens Miss Universumkandidater väger 20 kilo mindre och är 20 centimeter längre än det var på 50-talet?


Maybe it's just all in my head





Jag har extra jobbat sen högstadiet och det här är första gången jag får känna på att vända kronorna pågrund av att jag väljer utbildning före att knega så att säga. Hur banalt det än kan låta, och det är säkert livsuppfyllande att känna av pengars värde och etc.. Cut that crap.
Det är jobbigt. Mycket jobbigt.

Det finns en klänning som jag tittat på sen i höstat, som jag lagt i HM.com korg flera gånger men ångrat mig av storleksånger. Det är en klänning som jag terroriserat HM:s alla butiker runt om skåne med, men den har inte funnits att finna. Tills igår såklart. Igår av alla dagar när jag hade 36 kr på kontot.

AJ.

Jag berättade det här för min man i hopp om att se smärtan och medkänslan i hans ögon, men ingenting hände..
Inte ens ett uns av reflektion av den där enorma tomheten som förföljde mitt pickande lilla klänningshjärta.

It's just all in my head? Den där klänningen som fulländar en känsla och en situation. Den där klänningen som kan fullända en hel sommar. Den där sommaren kan man döpa till " sommaren jag bar den blommiga klänningen med låg rygg och en rosett"..

Men inte. Det här blir en rosettklänningslös sommar.

Och jag gråter modeblod.





Kiss and Run






I helgen har jag varit på supermysigt knytkalas hos grannen och jag bakade kladdkaka med nonstops. Sen har jag jobbat på Topshoppis och varit på barnkalas. Lyckades snooza två timmar för länge imorse. Inte bra.
 Jag behöver sol och ljus. NUU!


Explode


Thought you said



I wanna set you on fire so I don't have to burn alone.
Maybe then you could see where I'm comin from.



Floramania



Fann det här otroligt vackra skönheterna på Indiska idag när jag skulle kika på Jade Jagger kollektionen som dock inte alls var min smak. I love love love this dresses, den vänstra vill jag ha med min jeansjacka och mörblå naglar och den högra med rosa nagellack och min skinnjacka.
Hur jäkla fina? Är dessa/denna något jag ska satsa på när ekonomin växer till 299 :- ?

Vilket tycker ni bäst om?


Springtime








Barbie Que?



Igår var en perfekt söndag! Magnus och jag åkte till min syster som hade en grillfest. Otroligt god mat, lamm, tigerräkor, mashmallows, korvar och vattenpipa avslutade helgen på ett alldeles utmärkt sätt.
Idag är jag trött. Jättetrött. Först Topmodel, sen bums i säng.

Paperbag



Den här väskan passar mer min ekonomi än 2.55:an i lammnappa. Jäkla studentliv.

Summerchoices



Jag tröttnar aldrig på blommor men tycker det känns roligare att blanda med ett par gladiotsandaler utan nitar i år. Jag hoppas också att kedjorna tar in bustiers som inte är underkläder, en figursyddtopp med kupor som går att matcha hur man vill utan att det ser ut som just en bh. Gillar också skinnvästen som komplement till kavajen vid utgång i sommar!

Vad tycker ni?


Transform me



Att dom ens har mage att photoshopa Jessica Alba..


Oh No


Smize!





Regn, rusk och blåst.. När jag tittar tillbaks i bloggarkivet satt jag på stranden redan i April. Kommer sommaren komma pangboom eller är tanken att det ska vara vår i Juni? Vill ligga ute på innergården med mina bästaste grannar och läsa cosmopolitan och prata världsligheter. Istället är klockan 06.57 och jag ska iväg till skolan på lektion om Företagets Säljplanering sen ska jag och tre classmates iväg och träffa ett försäkrings och konsult bolag som vi ska göra ett uppdrag för.

Hursom ska jag försöka smiza mig genom dagen trots grådaskigheter!

SMIZE: Smile with your eyes


Stronger



Hittade den här i garderoben vikt under några linnen. Sweet dude! Om bara värmen kunde komma nu. Har varit på JC på en illaplanerad VIP kväll med Elin Kling, Columbine och Signe. Jag var inte alls imponerad.
Topshopsvip kvällar är en annan league! Och jag är inte alls ute efter att såga någon men när jag ser vissa ovan nämnas smala ben som knappt orkar bära eller lyfta platåskorna är jag glad för mina muskler som orkar bära klackarna nätter och dagar utan ett minsta bambiskak.
 PEW!


Prom!



Tyra Banks

Tyra Banks säger att hennes bal slutade på en drive-in och var i säng redan vid elva och att den där klänningen som skulle vara så chic öppnade sig och visade lite för mycket under hela kvällen. Min var trevlig men jag minns inte att maten var särskilt god eller så mycket annat positivt tyvärr, det var så mycket känslor i gymnasiet på alla plan så jag minns inte så mycket av själva balen för jag hade tankarna på någonting annat.



Jag var väldigt nöjd med min snäckformade väska, kändes lite sådär härligt sjöjungrufint.



Jag valde svart och gammelrosa som färgtema och en 40'tals inspirerad frisyr. Hade valt annorlunda på hårfronten idag men jag gjorde mig ordning lite på måfå hemma en timme innan balen, inta alls likt mig faktiskt.
Men jag gillade mitt koncept:) Det har gått fyra år sen min bal nu, helt galet.


Skönhet




Snygg, vacker, fin. Det här med skönhet är inte helt lätt att definiera har det visat sig. Jag tycker ordet vacker är något man inte ska slänga ur sig om man inte menar att personen är exceptionellt fin i just DINA ögon.

Jag tycker väldigt få människor är väldigt vackra, inte för att det inte finns massor av rent visuellt perfekta människor, utan att det finns få människor som verkligen är vackra inifrån och ut. Något av det mest avtändande som finns för mig är människor som alla förväntas tycka är supersnygga., eller ännu värre anser sig själv vara värdiga särbehandlig pågrund av sitt utseende. Det blir bara så trist och så platt.

Vad gör personen speciell för mig om alla andra tycker likadant?

Jag tycker om saker som bryter mönstret, kanske ett par lustigt små öron, eller en gullig näsa, eller ett ostyrbart hår eller ögonfransar som böjer sig på ett personligt sätt.

Jag tycker negativitet, trångsynthet och hat gör människor otroligt fula. Det är glädje, ödmjukhet och ett och annat sött personlighetsdrag som gör människor fina tycker jag.

Jag älskar att min syster har tre födelsemärke runt sitt ögonbryn som ser ut som orionbältet, jag älskar att min bästa vän Tinny har världens mjukaste öronsnibbar och spetsiga amorbågar på läppen istället för runda, jag älskar att min pojkvän har ett födelsemärke bakom örat, jag älskar att han har världens minsta näsa , att han har fräknar som man vill äta upp en för en. Jag älskar allt det där jag ser som jag vet att kanske inte alla andra lägger märke till , det gör det mer vackert för mig.


Breaking News!



Nu har Topshop smink kollektion släppts i butik! ( inte i sverige )

Jag är lite tveksam till det när jag ser det rent visuellt. Är inte helt såld på varken färgerna eller förpackningarna, något jag verkligen hade gillat var om det gjorde en sminkkollektion till varje klädkollektion. För visst gör sminket en helhet precis som accessoarer..


Drybrush me!





Ahoy Sailors! Nu börjar jag min torrborstningskur som inte så många verkar tro på, except moi.
Så nu torrborstar jag kroppen med en naturhårsborste, nerifrån och upp, börjar med benen och sist tar man ryggen, på magen ska det vara cirkulerande rörelser mot hjärtat.

Detta ska upprepas varje morgon i tre månader! Efter borstningen dushar jag och smörjer in mig med babyolja, så är man mjuk som en miumiu väska!
Perfeeekt. Återkommer med ev. resultat..


Feeling Blue!



Finally några roligare dagar och lättare ämnen i skolan, ekonomin behövs verkligen varvas med någonting mer lättsamt som praktisk försäljning som vi börjat med nu. Det är riktigt trevligt faktiskt!
Efter skolan åkte jag hem till Lund och fikade med Tinny och hennes vän och sen hittade jag ett par dunderbra ljusa jeanshorts på H&M. Jag shoppade även pelargonier på vägen hem, som står på balkongen och vinkar lite in till mig nu. Fybubblan vad det blåser friska vindar.

Kan det vara slut på halsont och förkylningsjojo nu?


It's a circus!







Gårdagens photo shoot i ANTM befann sig i Las Vegas på Cirque De Soleil. Min favorit den här säsongen är Laura. Vem tror ni vinner eller vem vill ni ska vinna?


Yearning for your touch






Candy Apples



För er som gillar DKNY Delicious Apple så finns nu en ännu sötare nyhet från märket: Candy Apples! Parfymen finns i tre olika dofter,  Sweet Caramel, Ripe Raspberry and Juicy Berry.

Delicious Candy Apple Sweet Caramel ~ with apples, pears, marshmallow, jasmine, lily of the valley, violet leaves, caramel and vanilla.

Delicious Candy Apple Ripe Raspberry ~ with apple, lime, peony lily and cola accord.

Delicious Candy Apple Juicy Berry ~ featuring currants, lychee, pear, blackberry, rose, apple blossom and sandalwood.


Den lila doftar ganska tungt och jag tycker absolut den röda eller den gröna doftar bäst, men orginalet doftar avsevärt bättre och så är det plastiga flaskorna ett ganska stort minus, hade inte velat ha den framme..
Apple blossom som också släppts nyligen doftar däremot riktigt gott :)!


Forever







Vilka dagar det har varit, så mycket skratt och så mycket tårar på några få dagar tar mycket krafter.
Igårkväll blev en sen kväll på akuten med min sjuke man och nu har han åkt in igen.
Tror mitt hjärta faller i tusen bitar när han har ont.
Love him forever and always.


Fuzzing



Dagen efter valborg är jag inte så jättepigg på att jobba måste jag säga. Blev ett konstigt avslut på min valborgskväll igår, men nu får jag försöka samla krafterna så ses vi på Topshop!

Klänning från Topshop och jeansjacka från H&Ms barnavdelning.


RSS 2.0