Pistol!



Nilsons har lånat design av Acnes Pistolboots i år. Superfint skinn och mer än hälften så dyra. I like em.

Autumn!



Egentligen längtar jag inte efter hösten eftersom mörker är det värsta som kan infinna sig i min värld.
Men vissa kläder ger en den där känslan om en varmorange höstdag i Central Park med en fin man och en gosig golden retriver vid sin sida. Den där dagen som inte finns i verkligenheten men är så hårt inprintad i våran vision av hösten. De säger att man förtränger och blockar bort svåra saker som hänt, kanske är det människans sätt att få bort 20 timmars bläckmörka nätter, försenade bussar och iskalla vindar.. Man skulle levt i en katalog.

Carrie again!




Saker jag längtar efter:

Börja utbildning på IHM
Blahnik för H&M
Coco Chanel filmen
SATC 2  filmen
Höstmodet
Förändringar
Ny energi
Ta körkortet

Boots!







Kanske inte direkt Marcisarna, men sisådär tjugo gånger billigare. Bytar jag ut snörena fyller dom nästan hålet i mitt hjärta. Yes! 449:- på Din Sko.



Layin Bed



Idag känner mig mig avsevärt bättre, en ledig dag igår bestod av pysslande. Läste först en ut nästan hela Eclipse boken, vill inte att dom någonsin ska ta slut,  hittade fyra nya lipsmackers smaker på stan. ( yes, I bought 'em all.. ) På eftermiddagen tittade jag till jons och karins nya kattungar som var sötare än sötast. På kvällen var jag med magnus och idag känner jag mig som en människa igen. Back to work though.

HM!






När H&M HOME kollektionen släpptes trodde jag nästan det var ett skämt. Sakerna var intetsägande, färglösa och väldigt daterade. Men nu, nu, nu.. jag tror jag svimmar. Rosettkuddarna, Liselotte Watkins illustrationerna, plädarna, paljettkuddarna..  Men när får du leveransen om du beställer nu? Någongång i mitten på Oktober, fy skäms HM. Ett av världens mest framgångsrika företag förutom i postordern då man beställer vårkläder får man dom när de första snöflingorna börjar falla. Det är ett skämt. Time to step up the game.

Sleeping Beauty ( Zombie)





Såhär kände jag mig när jag vaknade imorse, tio timmar senare inte sådär jätte rosig längre. Semesterlediga shoppare,  rockmusik på repeat, högar av kläder på golven, megaleverans, stress, långa dagar, personalbrist.. allt detta har satt sig som knutor i min nacke och färgat in mörkblå månar under mina ögonlock. NU behöver jag semester, eller åtminstonde åtta timmars sömn.
Sängen nu. Bye lovies.

Malibu Barbie Dream House



Welcome!



I Malibu finns det här helt fantastiska Barbie huset, finanskrisen gapar med sin frånvaro. Titta över spisen, dockorna som bildar en cirkel. Jag vet inte vem som designat huset men med tanke på att det ligger Fendikuddar i soffan och Loubutin skor i garderoben måste det vara ett designsamarbete.. Jag älskar detta.
Vill bo här på vintern, få en färginjektion och lyckorus utan dess like. Undrar om Magnus skulle godkänna detta som honeymoon destionation? Naaah..





Ljuskronerna är prydda med barbiehår i massor..




Emma hade iallafall velat bo här med mig, eller hur babes?






Skisserna





Soooo looovely...

B!





Till Barbie's 50 års jubilieum var det många som ville fira henne, Loubutin bytte ut sin röda sula mot rosa och Kartell har gjort en ny design på sin Ghost stol. OMG. Finns i Alessi butiken i Malmö!

Diane forever




saknad




Kreta 07



Kreta 09

Som jag saknar Kreta där enda tankarna gick till att pussas med magnus och hur härligt havet kändes runt min kropp. Nästan magknip av saknad.

M!

 



Jag gillar verkligen flaskan till Mariahs parfym M, så himla fin. Men jag undrar varför hon har sneakers på sig på reklamaffishen, känns absolut inte lika glammigt som hon brukar göra saker..


Check!




Jag gillar verkligen den rutiga skjortan, öppen över ett ribbad linne eller instoppad i antingen tighta eller vippiga kjolar.
Massor med varianter kommer in på topshop i sommar och höst, jag slår till på dom klassiska skogshuggar färgerna!

Down under

I hoped that I was fainting, but I didn't loose consciousness. The waves of pain that had only lapped at me before now reared high up and washed over my head. Pulling me under. I did not resurface.

Bella New Moon


Easy Breezy!





Sminkjätten Covergirl startades 1958 i Baltimore US. Huvudtanken var att låta modeller på tidningsomslagen bära deras make-up och från början hade linjen bara sex produkter att erbjuda. Efter Marc Pritchard kom på den väldigt kända frasen "Easy, Breezy, Covergirl" så blev Covergirl ett av det största företagen i USA. Idag sponsrar det blandannat  " ANTM Americas Next Top Model och har musor som Queen Latifah och Rihanna. Här ovan är en reklam från början av historien till hur deras reklam ser ut idag. Easy Breezy!

Eat Me!






Today I'm wearing


Adriana Lima!



Oh, my freakin god, she's flawless.

Dress of the week!


Release me



Foto: Nadja www.nayjay.blogg.se

Ungefär en gång varje år kapsejsar min kropp, immunförsvaret brakar och jag blir aldrig frisk igen. Nu har jag haft influensa i mer än fem veckor, och hemma från jobbet har jag bara varit i två dagar då alla är utflugna på semester finns det ingen som kan ersätta. Nu ska jag äntligen fått tid och möjlighet att ta mig till doktorn så får vi se. Känns som jag missar hela sommaren med det här megapoopet. Jag är knäckt som en torr kvist under en elefantfot. Release me freaking bakterier!



House of Harlow











I våras lanserade Nicole Riche sin kollektion House of Harlow 1960, som är klart inspirerad av hennes forna stylist Rachel Zoe..hon säger själv att inspirationen kommer från 60-talet och afrikanska smycken. Smyckena säljs på Kitson och ligger mellan 100 och 1000 kr. Jag gillar verkligen hårsmyckena fast de är finare på raka hår.
Hursom, good work richie!


PEEP!



Jag är ju så galet förtjust i Marc Jacobs bootsen som ni vet, och med ljus och lykta har jag försökt hitta ett par liknande eftersom marcisarna inte går att finna i butiker eller online längre. Har några ett par så hook me up. Nu har Topshop iallfall fattat lite vinken ur om ett par riktigt snygga boots ska se ut, så nu till galenskapen. Peeptoe. Vintersko.  VA?!
Tror ni en skomakare kan klä igen hålet?


Twinkle!!



Det glittrar överallt i butikerna nu, jag gillar paljetter men i lagom mängd. Och varför inte klä ner dom som Topshops London stylist gjort här ovan? Riktigt fint med mjukisblazern över, som vi har i flera färger! Perfekt när man vill vara dressad men ändån mjukisgosig!

Royal !





Vem behöver ens undra varför jag finner Royal Cafe vara världens finaste tillhåll? Förutom sagovärldskänslan serverar dom Smushi, en mix av sushi och danskt smörrebröd som sägs vara mycket värt att pröva, och visst ser det supersmaskens ut?

Harry Potter and the Half-Blood Prince New York Premiär





Harry Potter and the Half-Blood Prince premiären har precis ägt rum i New York. Emma Watson var galet snygg i Proenza Schouler. Michelle Trachtenberg bar Topshop kavaj och var riktigt snygg förutom den väldigt tveksamma väskan.
På Onsdag nästa vecka ska jag på Sverige premiären, awiiwi!

Ven







Ven var underbart och kändes som en dagslång Pripps Blå reklam, med bryggor, minigolf, hus med blommiga trädgårdar och spetsgardiner i fönsterna, känslan av där bakas sju sorters kakor med kaffe till varje eftermiddag kändes mkt troligt. Ekorna kluckade och längs dalväggarna låg vita getter. Vi åt på ekologisk resturang där jag och erika blev lika chockade över att dom inte serverade Coca Cola, vi blev helt ställda, vad dricker man då? Jo, hembryggd äppeljuice med citrus och kanelsmak. Massor med gott var det. Dagen var helt enkelt en stor dos av svensk sommar och känslan kommer att sitta i länge.

A Mad Tea Party




Makes me go purr. Åh vad jag längtar tills Alice i Underlandet filmen kommer ut, starring Johnny. Kan inte bli bättre.
Undrar vem som ska spela Alice?


Update : Mia Wasikowska. Tack Jonis:)


Wang .





Vera Wang släpper en ny utgåva av sin Princess parfym som var helt underbar i flaska och form men dessvärre inte lika underbart i doften. Nu kommer det en höstigare version som heter Rock Princess med noter av hallon persika,, ros och jasmine och även lite kokos. Låter verkligen som någonting för mig, men det återstår att se. I hope I'll get impressed.

Förresten, drömjobbet för mig vore att designa dessa flaskor, att skapa reklamen, känslan och personligheten kring en parfym.  Dock är jag inte lika intresserad av att skapa praktiska tetra förpackningar för mejeriprodukter osv. Kan man kanske läsa skönhets industridesign? Would be so awesum.

Cykla på Ven




Idag ska jag på cykeläventyr på Ven. Frilufta? Tro det eller ej. Bildbevis kommer. Dit ska jag med min finfina familj så det blir mysigt hursom, fast det blåser rejäla vindar. Ciao amici!

Åh.


J'adore!






Här är världens finaste Marilyn tillsammans med Lindsay som efterliknar henne. Bilderna med Lindsay är för Vogue.



Raindrops



Himmeln blev lika grå som min kjol nu men det gör inget för jag ska jobba tills stängning idag. Influensan sitter fortfarande i och min kropp skakar vid minsta ansträngning, det håller mig inte ifrån att vara happy dock. Nu måste jag sticka så arrividerci tutti frutti!

Feelin Blue





Oceanblå ögonlock, Do or Don't? Vad tycker ni?


One Night Only!











Jag älskar filmen Dreamgirls. Beyonce, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, behöver jag säga mer? Ovanpå allt detta kläderna och sminket, och musiken. Soundtracket spelar jag alltid när jag städar eller fixar med något. Världens bästa.

Tinny på äventyr!






Min bästis Tinny och hennes fina Robin är i Brasilien på äventyr tillsammans med paret Lina och Per. Om ni vill följa deras resa spana in antingen Robins blogg eller Linas blogg.
http://robin.nordgren.in/ 
www.linaochper.blogspot.com


Jacobs!




De ger fortfarande en underbar smärta i mitt lilla hanna hjärta. Want.


Body of a godess




Talk about beach body.

Fierce!



Vad tycker ni om paljett leggings? I kinda like em, till klubbande med högklackade skor eller som min favoritbloggerskas mer rockiga stil. Här hittar ni hennes blogg http://karen-wheredidugetthat.blogspot.com/ . Andra favoriten är http://luxenoir.blogspot.com/

Båda älskar topshop kläder, såklart man älskar dom då. Kul att se olika styling versioner av plaggen man har i butik med. Check em girls out!

Suck!



Där borde jag ligga i en månad eller så..

Suck, dubbel och trippel suck. Min influensa har varat mer än en vecka nu och än håller den i sig. Inte bara blir kroppen stressad av solskenet utomhus utan att jag inte har annat val än att jobba då alla är semester utflugna. Jag har sån muskelvärk, yrsel och hosta att det är vansinnigt. Solen påminner mig om att allt är förgångligt, att solen lyser här och nu, kom och insup dess strålar när du har chansen. Jag har fått nog nu, försvinn från min kropp nu, dumma dumma influensa.

Princess of Magic












Hermonie i Harry Potter spelas av Emma Watson och blir bara mer och mer vacker. Eller har det kanske att göra med Vogues styling team? Här är iallafall underbara bilder från Teen Vogue. Om två veckor är det premiär för Halvblods Prinsen. Som jag längtat.



Get Dolly!



Hösten är guldtiden på topshop, då nya trender växer fram och det är som julafton varje dag då varorna kommer. Min absoluta favorittrend för hösten är Manhattan Dolls, fodral klänningar i starka färger som magenta och  turkos. Accessoerna går i metallic och allt är så sexigt och snyggt och gör livet som en 24 h coctailfest. Hur bra är inte det?

Tortelito!



Godaste lunchen är spansk omelett, tortelito! Nej, så heter det inte men det låter sött. Hursom, koka nypotatis medans du vispar ihop ägg med mjölk och varvar ned valfritt innehåll, jag har rödlök, svartpeppar och fetaost men det är super-smask med cottage cheese, bladspenat, champinjoner, you name it. När potatisarna har kokat så steker du dom lätt i pannan sen häller du över din äggblandning, låter steka och skivar ost på toppen. Mättande & Mums!

Those things that keeps my eyes shining



All this peace has been deceiving
I need some wind to get me sailing


Den här bilden påminner mig om hur mycket jag älskar att leva. Att ni som ser allt det vackra i världen istället för det fula har väldigt mycket närmare till skratt & lycka. Man ser vad man vill se, och man skapar sin egen lycka.


RSS 2.0