Day/NightAsos är en guldgräva för den som älskar klänningar. Här är mina absoluta klänningar just nu, i prisklass från 400-800. Helt överkomligt:)


VS 09Jag tror det var få av er som missade Victoria's Secret Fashion Show igår. Tyckte ni om showen? Jag saknade det mer romantiska igår, det var väldigt mycket 90-tal för min smak. Jag tycker också att man kunde göra så mycket mer av själva programmet, hur kommer det sig att saknaden av sminktips är total? Jättetrist, det är ju halva grejen! Hursomhelst, här är lite bilder hur det verkligen ser ut backstage, bilden längst upp till höger visar sprayfoundation som alla modellers kroppar täcks med. Kan kännas rätt tryggt när ens kropp ska visas i closeup för hela världen, här fluffar man också på skimmer med det stora rosa puffarna, därefter sys mängder av löshår in i modellernas eget. Enorma mängder.

Har ni någon favorit bland änglarna? Jag är lite in love med Chanel Iman så valet för mig är inte svårt.Chanel Iman


New Years
Lite såhär tänkte jag se ut till nyår imorgon, klänningen är från Topshop.
You like it or hate it, jag var lite skeptiskt först men sen blev jag kär i den när jag insåg hur Carrie den var på.
:)


2009
Peter Philips, creative director på Chanel släppte ner modellerna på catwalken i jadefärgat nagellack, det kom i produktion och blev en monsterhit och ligger på Ebay för uppåt tusen kronor i dagens läge!
Jag firade min födelsedag med vänner och kanske världens finaste tårta!Jag och Emma blev fotograferade av Nadja, vårsolen sken och allt var sådär ljuvligt som livet är ibland.Obama blev vald som president och vi hoppas att det här blåser USA i en bättre riktining.


Magnus fortsatte förändra hela min vardag och mitt liv till det bättre. Det superbra bättre.
Gjorde årets bästa köp, den här blommiga klänningen och den ljusröda korallklänningen med öppen rygg.Var på Kreta med Magnus, sträckläste böcker och hade det så underbart att jag får gåshud av tanken. Och så åt vi Sovlaki, massa Sovlaki.Chris Brown lost me forever med misshandeln mot flickvännen Rihanna.Sen kom hösten..

Efter en fram och tillbaka arbetslös vår, med strötimmar på Topshop, kämpande med matte på komvux så kom jag in på min utbildning som företagsäljare på IHM business school och framtiden visade en positiv kurva igen.
Sen har allting rullat på så fort att jag inte hunnit med bloggen, tyvärr, två jobb och en heltidsutbildning har tagit upp hela mitt vakna dygn. Ett så här händelsefyllt år har jag nog aldrig haft förr.

Är ni nöjda med ert 2009? Hur ska ni fira nyår:)?


Merry ChristmasÖnskar mig och bloggen! Hoppas ni får det helt underbart idag, jag firar med Magnus och hans familj. Mamma och Pappa är i Danmark och firar julafton på ett sagoslott och Erika firar i Afrika. Här är en av bilderna som jag fick skickat till mig från henne imorse, och just den här gjorde mig så varm i kroppen.Så God Jul allesammans och massor med kärlek.


Sonia RykielSonia Rykiel Pour H&M: ni har alla sett den störtfina kollektionen, men har ni sett modevisningen?
I'ts beyond gorgeous!
A black little star


Jag har hittat en klänning till Magnus fest, den första jag kollade på men inte köpte följt av många butiksbesök men allting var gjort i mjukismaterial vilket jag inte är så superglad för. Visst är den söt :) ?

Har köpt strumpbyxor på Lindex med söm back och rosettlängst ner, lovely, nu är det bara jakten på ett par örhänge som är kvar. Vad tycker ni passar till? Större kristallörhänge eller ett bara ett par pärlörhängen?

Help me pretty ladies <3


I see heaven when he looks at me
You can see my heart beating, you can see it through my chest.
KeysSöta nyckelskydd lyser upp vilken dag som helst, har hunnit slita ut två apor från Urban Outfiters och en snart en liten anka. Vill ha varmkorv varianten, hur söt som helst!


DressesModcloth.com får mina tårar att strömma av lycka/sorg för att jag inte kan ta på allt vackert, få det bli mitt eget och skapa min egen sagovärld. Varför finns inte kläder som dessa i Sverige?
Tror jag går under av allt det vackra.


Friday!Nu är det fredag älsklingar! Vad ska ni göra ihelgen? Någon som börjat handla sina julklappar ännu?


Christmas tree

Nu har jag en julgran som lyser så fint här hemma, jag vet att det är tidigt men har hellre julgran tidigt innan jul än efter för då har jag redan tröttnat. Magnus och hans mamma ordnade julgransleverans hem till mig och mamma hade köpt julgranskulor till mig i Köpenhamn, formade som små bambirådjur och mörkrosa glaskulor. Hur fint som helst. Tack älskade ni!


Venom


Nu finns DuWops Twilight kollektion ute på marknaden. Blev otroligt besviken på New Moon-filmen så jag är lite avpeppad, men produkterna ser riktigt tjusiga ut! Jag hade aldrig burit ett svart läppstift, men ett riktigt mörkrosarött till detta hade varit underbart. Och åh gud vilken vacker tjej.


A cup of tea on my finger


Her lips tasted like a maccaroniieHelena Rubensteins vinterkollektion har tagits fram med Pierre Hermé, en känd fransk konditor och doften och smaken av macaroons är just vad läppstiften bär på. Mumsigt!


RSS 2.0