Yummi



Har en ny kompis i doftsamlingen och det är Britney Spears Midnight Fantasy.
Doftnoterna är svarta körsbär, framboise, plommon, orkidee, mysk, bärnsten och vanilj.
It's yummy!




Wie



Denna månaden har jag köpt några saker jag verkligen älskar, kjolen med sort K kommer från Zara och har det perfekta materialet och två dragkedjor snett över höfterna. I love it I freakin love it. Blusen har funnits länge på H&M trend men jag har inte slagit till förrens nu, den är supertjusig på och så romantisk och fin. Klännigarna till höger är från jobbet och den svarta är genomskinlig upptill och nere vid kanten, den går att förändra i oändlighet och är väldigt snygg med skärp, den andra är en puffig skapelse med lägre rygg och underbar lila färg.
Inga höstvarma plagg direkt , men vad gör det om tusen år. Byxor och annat praktiskt aint workin for me, så är det bara.



Watkins



I senaste numret av ELLE kunde man köpa Liselotte Watkins illustrationer, screentryckta på papper.
Över tusen kronor styck kostade illisarna, och jag tänkte hey, visste vill jag stödja konsten men då det redan fanns åtta screentryckta bilder i ELLE så kändes det hela ganska fånigt. Men klart jag ville ha Watkins på väggen, så uppe är fyra underbara bilder som nästan var gratis, ramarna kostade mig tjugo kronor styck så kalaset gick på 80 kronor.
Och tjusigt blev det!

Höstmys!


Min lediga måndag tog jag tillfället i akt att gå runt på stan och köpa lite höstigare accenter till mig lägenhet, okej , det blev fortfarande rosa, grönt, lila och silver med men lite djupare färger.. =) Lyktan är så mysig och kommer från Indiska, dom stora lyktorna i gammeldags silver kommer från världens mysigaste Lavendel Fields i Lund, ligger bredvid Lagerhaus och är en guldgräva om man gillar fransk stil. Fatet på mitt lilla soffbord är lila och på detta har jag köpt ljus i guld och olivfärger. Mys! Nu när jag precis kommit hem från jobbet och lagat hemmagjord potatismos och falukorv i ugn är det helt underbart att krypa upp med tända ljus. Mm, önskar topmodel kunde börja nu..

sparkly



90's at it's best

Though chic



Somehow unexpected gorgeous makeup.

Hot Boy



The King of Beats

Yummi Skin




I have this thing för bodylotions och krämer som luktar ett helt bakeri, choklad, vanilj, lemonpie, sockervadd, u name it, men i Sverige finns det inget utbud alls av detta. Nästan vart man än åker i Europa eller USA så hittar man dessa mysigheter i antingen drugstores eller tillochmed affärer som är inriktade bara på detta. Vad har vi här förutom Body Shop där det finns ungefär tio stycken dofter på bodybutters och dessa är inte så spännande alls. Och Sephora shippar ju inte till Sverige, har ni tips? För mina krämer från andra sidan atlanten är slut och jag vill inte dofta Nivea.
Help me <3

Stuck



So stuck on you

Dita !


Wanna dress like Dita? Now you can - in private.
Burleskstjärnan Dita har launchat en limited kollektion för Wonderbra. Underkläderna är inspirerade av gammeldags hollywood glamour, såklart.

"Lingerie shouldn't be something you just put on for your lover; you should do it for you,"
"It's not about seducing men, it's about embracing womanhood."

Visa ord från en råsnygg och smart kvinna. Kollektionen hittar ni blandannat på Asos.com.


Raw


Wicked


A little cat
 in a wicked hat

Gwen



Råsnygg poster för Gwens parfym L.A.M.B som är doften till hennes relativt lyckade klädmärke med samma namn.
När jag är slut på inspiration så går jag in på youtube och tittar igenom alla videos som finns med Gwen, hon är så karimatisk och videon till Cool är en stildröm då hon är brunett.  Check it out!


Dita



J'adore Dita

Curiouser and curiouser




I wonder if I've been changed in the night? Let me think. Was I the same when I got up this morning?
I almost think I can remember feeling a little different.
But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?'
Ah, that's the great puzzle!


Heels, hatt, väska och nyckelberlock: Topshop

September





Den här septemberdagen återspeglar min sinnestämning. Vaknade tröttare än då jag la mig, antagligen pågrund av min förkylning och allt känns som i ett töcken. Vill bara sova under täcket men då fastigheten ska göra om våra balkonger och därför tagit min extranyckel och säger säg kunna droppa in när som under hela veckan så kan jag inte slappna av, jobbar sent idag också. Gnäll, gnäll, gnäll.  Till finare saker, på onsdag är jag ledig och ska göra köpenhamn med Kickan, very mysigt helt enkelt.  Sen på kvällen blir det besök hos favvis och sen besök till min syster där vi gör oss redo för att se Timbuktu på Debaser. Ouh, onsdag nu.

Klänning: Toppis
Boots: Håkansson

Update: Fy skäms på mig som klagar på tristess i en värld som denna. Please forgive, Jag saknar solstrålarna bara.

Dollparts








Heels: Moschino
Dress: Betsey Johnson

I wont fall



I'm really a cat you see
& this isn't my last life at all.

Frozen Sunday



Efter en lördagkväll hemma, vilket inte skett på väldigt längre men nu är jag riktigt down with the cold. Halsen kliar och ryggen gör vansinnigt ont, men jag vaknar till en fantastisk höstsol och om jag fått bestämma själv hade jag helst gått i bokskogarna på österlen och vandrat fritt med mina tankar. Istället får jag vandra på jobbgolvet idag.
Alltid kul, men inte direkt lika fridfullt.. Finfin väska från Chloe, halsband från Marc och resten är div från Net-a-porter.
Have a fab sunday babes

Åh!



"Well, if Mohammed doesn't come to the mountain.."
Mr. Big

Titta! Klänningen jag bloggade om tidigare i veckan stirrade mig mitt i nosen på min höstpromenad. Den är plommonlila och helt underbar.
Thank you God.

Black


The bride who wore black



Vogue Nippon

When I wake up in my make up



Vad ska man göra när man vaknar sent en väldans regning lördag om inte se på Breakfast At Tiffanys. Det är en av mina favoritsaker med att bo ensam, jag får titta på mina favoritserier och filmer om och om igen utan att någon blir irriterad, kan ligga och dra mig flera timmar i soffan och bara dricka kaffe, rita och titta igenom alla magasin jag sparar allt för länge. Då saknas det ingenting. By the way, visste ni att det finns en blogg som bara handlar om Audrey?

http://fabaudrey.blogspot.com/


Wishlist



Hösten är kall, mörk och regnig. Därför behöver vi krakar i norden något som verkligen ljusar upp tillvaron den här mörka tid. Gemensamt för alla verkar dessa saker vara gott vin, grytor och långa middagar med vänner. Filmer och biobesök, varma skumbad med tända ljus och bra böcker. Men det ytliga är verkligen väsentligt det med, för vem klarar hösten med stil utan the perfect black skirt 1. Miu Miu, för vem klarar rusket utan ett par riktigt snygga boots? 2.( Topshop 1399:-).
En riktigt gosig stickad kofta 3. Chloe räddar vilka ruskdagar som helst, ett par riktigt glassiga high heels 4. Heels Roberto Cavalli får vem som helst att glömma vardagen, och på hösten brukar nätterna vara som mest disco.
Toppar morgonlyxen gör en kryddig och varm doft, här en tyngre och farligare Daisy 5. Marc jacobs Daisy än den vi känner sen tidigare.
Nu härdar vi ut mörkret darlings, och vi gör det med stil.



Flawless



This woman is just .. perfect.

Guide Me



Memories guide me from yesterday
Time will reveal my destiny
So why should I fight
What's right for me?


Luella, sigh.

Luella Spring 2009 Ready-to-Wear

Luella B Spring 09

Nu har vårkollektionerna börjar trilla in på style.com och prinsess-siluetten med långa ben och vippig kjol verkar hålla i sig för fulla muggar. Verkligen inte mig emot, jag vill ha den bakelsen. Och skorna.. och äntligen har huvudbonader fått ett finger i spelet. Släpp lös det feminina. So lovely.


With you



With every kiss, with every hug
He make me fall in love

Damsel in distress


hazy



When you're in my world
everything turns into haze

Gnagare


En liten illis sen i somras dagen till ära. Jag och lovade pratade om våra karaktärer och vilket djur man mest är lik och jag blir alltid ekorre, hamster eller mus. Så här är en liten teckning jag gjort av en gnagarkvinna.
Chic?


Lazy


Efter några otroligt splurgy veckor med stockholms tur, frisörbesök och utgång varje helg så kände jag att det var dags för en helg där jag gör nada. Har slagit läger hemma hos mina föräldrar men en förkylning som medgäst.
Två väldigt lata dagar med inredningstidningar i massor och just har mamma bakat en underbar äppelkaka och höstsolen lyser. Saknar bara att sitta och rita lite och drömma om nästa köpenhamn strutt.
Jag vill ha dessa skor från marc jacobs so bad, din sko har tydligen gjort en kopia men det är ju av fejkskinn, aka, plast.
Dit och pröva bums när jag fikar med kusinerna imorgon. Chloé parfymen var den jag stod och velade mellan på taxfreen, då det blev Covet, den doftar lite som Daisy marc j fast lite mer åt värmd mjölk hållet. Som mannagryn innan den börjat stelna, det här lät ju underligt men den doftar underbart.
Nu ska jag dyka ner i de konglige teaterns eventschema och lite annat livsviktigt.
puss<3


Edge of love


Kan knappt vänta tills The Edge of Love når biodukarna. Ett romantisk
drama i fyrtiotalsmiljö. Poeter,kajal och blommiga klänningar. Det blir inte bättre än så.

Knockoff


Halloween back in the days

But I did a Miu Miu back in 2005, Miu Miu is a freakin Hanny knockoff.
Boooo!

Fell so deep



Play!


Det mesta i modevärlden handlar just nu om att leka eller att leva ut sina fantasier. Miu Miu satte cirkuskarusellen i rullning med sina harlequin mönster och paljetter och topshop hängde snabbt på. Promskirt har exploderat och siluetten har gått från tight ala monki, till så vippigt och prinsessigt som möjligt. Vogue, Elle, Vanity Fair alla har postat modereportage med cirkus/wonderland tema. Topshops största trend i höst är just Wonderland som kännetecknas av paljetter, harlequin mönster, starka färger och knasiga hårprydnader. Just play.

Svart klänning: Miu Miu
Skor: Miu Miu
Paljettklänning, hårprydnader och tee: Topshop
Modell:
Fifi Lapin ( gillar att låna henne till mina kollage ), tjejen som balanserar på skon är från en pressbild från topshop.

Fab



Hårprydnader är grejen just nu, vi har olika varianter på topshop. Och jag vill också vara 50talshemmafru/ghettofab men jag får aldrig till det. =(

Rihanna





Hur kan man inte älska Rihanna? Hon är precis som en Bratz docka gone wild.
Uppträder gör hon just nu på MTV med sin nya låt Disturbia, det verkar som alla vaknat med störtförkylningar just den här vackra lördagsmorgonen, inklusive mig. Så vi får se vart kvällen leder en..

Love




Everything I am, she's my improved.
& won't let you fall girl





Autumn



Underbara boots från Chloé, precis i stilen vad jag letar efter. Lack, läder, stickat, vävt.. texturerna är bra mycket roliga om hösten än på sommaren. Fast egentligen vill jag ju alltid ha sensommar, men allt måste ha sitt slut.
Och hösten erbjuder tid till eftertanke, mys och köpenhamndagar.
Åh.
Jag tror jag är lite kär i hösten ändån.

Bonnie & Clyde




Only time we don't speak is during "Sex and the City"
She gets Carrie fever, but soon as the show is over
She's right back to being my soldier

Is it you?



Jag älskar denna stilen, lång midjehög kjol med vidd, höga klackar, tight topp och böljande hår.

Butterflies


But I get butterflies
Water in my eyes
When I think of you
I could break in two



Purple

Bottega Veneta Bottega Veneta

Finaste sminkningen hos Bottega Veneta

Colder



The sun is getting colder

Blink Blink



I höst gör Viktor & Rolf en begränsad kollektions upplaga av lösögonfransar för märket Shu Uemura.
Cirka 900 kr per stick, so blink responsibly!

Yearbook



Så igår hade jag en fin dag med Nadja på stan och senare gick jag till frisören för att fixa håret. Jag hade ingen aning egentligen om hur jag ville ha det men jag ville bara göra något. Så hon tog färgen på mina toppar och slingade håret i den färgen, it turned out fine! Anyhow, jag är glad att jag inte sportar några av dessa stilar. Om du själv vill se hur du skulle se ut i din yearbook 50-70 tal så kika in här http://yearbookyourself.com/

Red Lipstick









 

Scary


Jag får nästan kalla kårar av att se Frances Bean, för mig är hon som ett spöke, en fantom. Tänk dotter till Cobain och Courtney Love. Det är kusligt.

Could you?





But before I go I look at you one last time
 I look at your lips, I know how soft they can be
Did they know what they wanted the times they kissed me?

Don't torture me this way

Honey, I'm home!

Tinny Ohlsson & Hanna Sjöström
 
Lönt att man tog med sig nio klänningar då man alltid behövde ha jackan på sig. Well, well.

Nu är jag tillbaka från vår lilla mini weekend i Stockholm och det har gått så fort att det är helt absurt. 09.35 lyfte planet från Malmö, efter stressig sminkshopping på Taxfreen. Jag stod skakigt och velade mellan Covet by Sjp eller Flowerbomb V&R då tiden var knapp till jag skulle boarda ( det blev Covet ). Väl framme möter jag Tinny på Arlanda och vi tar expressen in till stan och taxi till lägenheten vi hyrt för helgen, den låg precis vid Drottninggatan så det var underbart med gångavstånd till shoppinggatan. Fel trapphus gick vi in i och våra 17 kilos (!) väskor bars upp och ner fem våningar i olika hus.När vi väll installerat oss och Tinny var klar på sitt möte var klockan tre och vi begav oss på stan där vi lite stressad avverkade butikerna neråt. Det var så mycket man ville kolla på och man hann verkligen ingenting på våra två dagar.. det började störtregna och vi var hungriga och trötta så vi käkade på Max ( vi som skulle ta lugna fikor i höstsolen ). Urban Outfitters är favvisen och här köpte jag en rosa klänning med en axel som jag tittat på flera gånger, spetstopp och tubtopp i varmrosa. Rosa, rosa, rosa. Det är inte medvetet måste jag påpeka. Hem ick vi när butikerna stängde och vi var så trötta sen vi gått upp halv fem på morgonen och fort genom halva landet, men vi hade bestämt oss för en runda på Stureplan så det fick det bli. När klockan slagit två gick vi hem och la oss för att vara pigga dagen efter men vaknade nästan lika trötta, dock inte shoppingtrötta. Vi träffade våran fina vän Marina som pliktroget följde med oss på våra rusher och vi hann se en modevisning på NK. Efter shoppingen gick vi till The Muffin Bakery och åt tre gigantiska muffins med filtar runt oss, Sthlm var iskallt! Hela besöket stod jag och velade på ett par fantastiska skor på Zara, och då menar jag freaking fantastiska ljusrosbeiga med en stor kotte på vardera fot. Men då jag aldrig köper några praktiska plagg utan året runt prioterar klänningar och ballerinor så blev beslut inte lika lätt då det nästan kostade 1000 kr. Men när jag väll bestämt mig, tio min innan stängning så fanns inte mitt Visa kort i min plånbok, panik. Rotar fram kvitta från Urban Outfitters då vi visste med oss att dom har en maskin som är dömt att glömma Visa kortet i och där ligger det, 3 kilometer från stället vi då befinner oss och de stänger om 8 min. Så vi springer, springer och springer i duggregnet och hinner precis en min innan de stänger. Puh.

På kvällen möter vi upp tinnys bror och dricker vin för att senare åka till söder , möta upp Marina och hennes vän och gå på den thailändska resturangen som alla pratar om.

Det var så mysigt med färglada lampor överallt i taket, syrsor och fuktig luft. Broar med vattendrag under med enorma, levande, guldfiskar. Det var så, så mysigt. Väntelistan var lång men klockan tolv fick vår mat, supergott! Vi gick ut en liten runda på söder men vid tre svek våra fötter oss och vi tog taxi hem till lägenheten. Så igår vaknade vi och åt brunch med pannkakor och tog en sista spurt på Zara där jag went a little crazy. Snart var det dags att bege sig till flyget =( och vi hade inte hunnit se varken gamla stan, söder på dagen eller något utanför city. Jag får komma snart igen Sthlm! Det var en fantastisk helg men jag dog nästan lite av kärlek då jag kom hem till min lägenhet, I love it here, det är min oas och sthlm eller Köpenhamn är aldrig långt ifrån. Så this is wrap, jag har saknat er.

Puss.




RSS 2.0