Pretty Days






Jag har behövt en liten nedvarvare från vardagen och har varit på Make Up Stores visning med Emma på Grand Hotell. Det var otroligt fina sminkningar och musiken och det ryska temat gjorde sig otroligt bra under Grands kristallkronor. Igår var vi i Malmö för lite shopping och vi gick in och dregglade lite hos Laura Ashley och Thomas Sabo blandannat.

Thomas Sabo tar lite väl stora summor för sina små berlocker som dock inte är mindre bedårande för det. Tror jag tippade av lite när jag såg denna Bambi berlock. Den här i ett fint armband..

<3




( näst finast i kollektionen :) )


Asos/Moschino



Asos vet hur man hänger ikapp med de större modekisarna. Här är Asos variant av Moschinos rosettklänning. Som en liten julklapp isig. :)


Peek In



Hur fint är inte Topshops julfönster i år? Love it. Önskar vi kunde få åka på besök på Topshop i London, har aldrig varit där. Har ni? :)


Little dolls









Smycken från Servane Gaxotte. Så fina att jag får gåshud men ligger på nästan 3000 per halsband, för den med guldbyxor och riktigt bra smak hittar ni dom på kyssjohanna.se. Smyckena präglas av Gaxottes lekfullhet där utgångspunkten för designen är dockor från barndomen, men med en modern tolkning och en mörk underton.

Just as I like it.






Angels



I år var Victoria's Secret änglarna futuristiska och showen öppnades med Black Eyed Peas. Undrar när dom visar det på tv i Sverige, men tur så kanske i slutet av sommaren nästa år..

Här är lite backstage bilder, älskar robotsaken längst ner:).




Under My Umbrella/ New job!








You can stand under my umbrella-eh-eh-eh.

Idag är vi lediga från skolan så jag passar på att tvätta och städa då jag jobbar i helgen. Har förresten fått ett till jobb förutom Topshop där jag kommer jobba under hela julen, det är en nyöppnad inredningsbutik i stan ( i lund ) som heter Udda Tina och har blandannat Lisbeth Dahl och Cath Kidson. Ska bli hur himla kul som helst! Så ni får handla era julklappar där^^

Ikväll ska jag se 500 days of summer med Jon, men om det börjar regna innan dess ska jag gå och hyra Totoro.
Har ni sett Hayao Miyazakis anime filmer?





In need ( well ) of a smashing party dress!




Min fina pojkvän fyller 25 och ska ha stor fest nu i början av December och jag vill gärna hitta en supernice klänning. Problemet är att det inte finns så många som inte alla redan sett. Jag gillar den här från H&M Exclusive men samtidigt är den hård och tjock i materialet och de flesta har sett den. Får hålla tummarna på att det dundrar in något på Topshop, har ni några tips annars?


There's one in all of us



Where the wild things are har en efterlängtad premiär nu i November, sagan som blivit filmatiserad är baserad på Maurice Sendaks populära barnbok.

Filmen handlar om en ung pojke som heter Max. Iklädd sin vargdräkt busar han lite väl mycket en kväll och hans mamma skickar in honom på sitt rum, utan kvällsmat.  Därinne fantiserar han ihop en hel värld, han tar en båt och seglar till vildingarnas land som är en ö med stora monster som han tämjer med hjälp av sin magiska blick och blir deras konung.


What not to love?


She's that girl



Som grädde med sötlakrits - yummi!


Jag har varit borta ett tag för tentorna kommer innan dom ens har gått på IHM och influensavaccinet gjorde mig enormt trött. But you know what? Im back!



Baby Doll!



Make Up Stores Höstkollektion är söt som kakdeg! Love it, Love it, Love it! Nu i slutet av november har dom visning på Grand Hotell här i lund, det kostar 75:- och ni anmäler er hos make up store om fler är sugna. Champagne och snittar och massor med smink, hur bra låter inte det?
Love it!
 


Lillimilli



Lilly Allen är Karl Lagerfeldts musa vilket är ganska otippat val av honom, men det har ju blivit hur bra som helst. I december numret av ELLE är det en intervju med henne och hon är fotograferad av Karl, ursnyggt!

& this bag is totally cute!


Dear Santa



Jag vet att det bara är November men jag har redan börjat drömma om Julklappar. Jag knåpade ihop en önskelista till Nordpolen så de hinner knåpa och pyssla lite i verkstan. So Dear Santa, here it goes:

1. Marc Jacobs Daisy / YSL Parisienne / Victor & Rolf Flowerbomb / Britney Spears Circus

2. Eftersom min snart 7 år gamla kamera har färre pixlar än en kameramobil från 2002 så önskar jag mig en Ixus med lite större ambition att se allt det vackra i min värld.

3. Bambilampan från Miss Juniversum i Malmö. I want it soo bad!

4. Oopsi, sorry mr Claus! Jag glömde fyran på bilden!

5. Blendingbrush från Make up Store Nr. 114

6. Allessis underbara små köksvarelser.

7. Wonder Powder Make up store eller något från Baby Doll kollektionen.

8. Lancomes singelögonskuggor i fina färger

9. Disney Classics Movie Collection

10. Snow Bunnies från Harajuku Fragrances


Sailor Moon



Det här kommer ni älska! <3


Love is not abuse



Alla har vi hört om Chris Browns misshandel mot sin flickvän Rihanna. Misshandel i en kärleksrelation fick plötsligt ett ansikte och många hade åsikter om hur det gick till och vad som är rätt och fel. Ungdomar i USA säger att de inte känner sympati för Rihanna för att hon "måste ha utlöst våldet" eller gjort någonting som verkligen retat upp Chris. Det är helt absurt.

Enligt min åsikt så finns det aldrig en ursäkt till en man att slå en kvinna, även om kvinnan först slår. Självklart har alla rätt att använda självförsvar men bara till att stoppa våldet mot sig själv och aldrig längre.

Rihanna och Chris satt i bilen och körde då dom argumenterade om sms Chris hade fått på hans telefon av ett gammalt ex, Chris körde bilen till sidan höll fast Rihannas ansikte, slog henne och bet henne i halsen. Rihanna anmälde misshandeln och det är nog ingen som missat bilderna som polisen tagit av hennes sönderslagna ansikte.




 På grund av bland annat känslor av skam och skuld väljer kvinnan ofta att inte anmäla dock som tur är anmälde Rihanna Chris Brown. Kvinnor som utsätts för våld inser inte alltid själva att de är utsatta för misshandel och de ser inte mönstret i en upprepad misshandel. De tror att varje våldstillfälle är en engångsföreteelse. För dessa kvinnor handlar det om att överleva psykiskt. Det blir till slut många engångsföreteelser.


Vad som verkar vara stark kärlek kan ofta vara svartsjuka, känslan av äganderätt och besatthet. Att säga saker som "Om du lämnar mig så tar jag livet av mig", "Om du lämnar mig vet jag inte om jag kan kontrollera mina handlingar"  är inte sunda uttalanden i ett förhållande.






Här är intervjun med Rihanna som handlar om misshandeln, vad som hände och hur hon känner nu.

Jag älskade Chris Brown, nu mår jag bara illa.



The mean reds


Holiday Issue








 
Asos.com har släppt sin holiday issue som finns att läsa digitalt på deras hemsida. Helt ljuvliga bilder och allt finns att köpa på deras hemsida. Hur fin är inte klänningen här nere i hörnet? Som en jul påfågelskrud.

Tog vaccinet mot svininfluensan vid lunch idag och nu mår jag som jag mår..

:'(


Cookie Crafting








I USA dekorerar man det mesta, blandannat kakor till alla möjliga tillfällen och former. Man använder vanlig smördeg sen sätter bara fantastin gränser, hade velat ha en cookie craft kväll här hemma med massa olika strössel. Kanske en fin klänning av silverkulor på en pepparkaksgumma, eller fina snöflingor i pastellfärger.

Någon som är on :)?


Barbie Doll




Good morning pretty ladies!
Jag hoppas den här videon räddar en söndag från grå tristess precis som den gjorde för mig.


Katy Perry







Gotta love her <3

Circus!





Britney har släppt en ny doft i succe linjen Fantasy, den här heter Circus och har en rätt märklig färg men verkar dofta smaskigt om man tittar på doftnoterna. Kanderat hallon, aprikos, godis och vanilj är några av ingridienserna i denna doftkaka.

Yummi!


A fashionpirates treasures



Jag använder inte så mycket smycken eftersom de försvinner jämt, mitt favoritsmycke är mitt marc jacobs päron annars så gillar mest silversmycken med rosetter eller annat sött. Här är några favoriter jag hittat på internet.

Juicy Couture, House of Harlow, Topshop och Disney Couture.


Bake a cake


Cake Spy



Bakerella

Jag är så förtjust i alla små saker som gör vardagen till en finurlig saga så det är kanske inte konstigt att jag älskar just bakbloggarna där en hel värld öppnar sig, har tipsat om Bakerella förr men ni har väll inte glömt titta in där? Här är dom topp tre, bästa, finaste, vackraste, underbaraste bakbloggarna någonsin:

www.cakespy.com

http://www.bakerella.com/

http://www.cupcakestakethecake.blogspot.com/


Sen har min fina bästis och hennes bror startat en blogg om mat. Kristoffer är kock och Tinny är otroligt nog bara självlärd, ni finner deras mumsigheter på www.syskonmat.blogg.se


RSS 2.0