UFFI!

Idag har jag kört på körskolan, varit på promenix, prövat ögonskuggor, räknat matte, skrivit ansökningsbrev, lagat pestolax med spenat, varit och handlat, tvättat fönsterna, postat brev, varit på promenix två, städat, sorterat, målat naglarna, varit och handlat, gjort fruktsallad, kollat på tyra banks show och den rätta för rosing. Läst ungefär 6 stycken cosmopolitan och fyra Marie Claire, färgsorterat mina toppar. Jag är fortfarande pigg. HJÄLP.

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Åh, jissanes! Dela gärna med dig av din fantastiska energi Hanny! Den hade verkligen behövts hos mig här i Växjö..

Puss

2009-03-31 @ 22:03:41
URL: http://www.metrobloggen.se/magnifique
Postat av: Rebecca

Det är nog en yrkesskada att färgsortera sina kläder, det gör jag också.

2009-03-31 @ 22:18:15
URL: http://fallaway.blogg.se/
Postat av: Lova

Hjälllp! :D

2009-03-31 @ 23:09:02
URL: http://stilas.blogspot.com
Postat av: tinny

u are my super women. Ja! Jag tycker faktiskt att det är stor skillnad. Och i längden är det inte dyrare eftersom de räcker så sjukt mkt längre, jag behöver ta en klick schampoo stor som en krona bara, med vanligt schampoo tog jag nog det fyrdubbla för att få det skummigt, samma med balsamet. Det känns mkt mer "äkta" mjukt, alltså att det återfuktats i hela hårstrået,inte bara att det lämnar en glatt hinna som billigare balsam gör.



Ja, det finns massa olika för olika hårtyper, finns nog t.o.m med för just lockigt hår. Ja, jag köpte just det paketet för färgat hår, som ger mjukhet och glans. Schampoo, balsam och värmekräm som man tar innan fön/locktång osv, för 299 kr! :) Så leta efter ett sådant 3-paket så får du mest för pengarna! :) puss!

2009-04-01 @ 09:14:38
URL: http://cerone.blogg.se/
Postat av: Victoria

energikick eller kanske energirik :D! känns som jag har gjort vääldigt lite.. ;)

2009-04-01 @ 19:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0