Meow

 

Dina naglar växer ca 1mm per vecka så om du tar hand om dina naglar kan du på cirka en månad få vackra och långa naglar. Regelbunden vård av dina naglar och nagelband förebygger problem med pruckna naglar som skivar sig.

Till naglarna behöver du en olja, det fungerar ungefär som balsam gör för ditt hår och hjälper din nagel bli flexibel och hållbar.

Peta inte naglarna med en skarp metallfil utan rengör under naglarna med en nagelborste, detta stimulerar även naglarna och hjälper dom växa fortare.

En handkräm med bra kvalité gör underverk. Sen vi var små och min mamma jobbade på Unilever så har jag använt Vaseline Handcare som stärker naglarna, ser stora resultat efter kontunerlig användning av den här handkrämen. Den kostar cirka 40:- på Ica eller liknande.

Klipp och riv inte dina naglar, det skapar infektioner och irritation som för det första gör väldigt ont och för det andra skadar din nagel.

Ha gärna nagellack, det skyddar naglarna men försök och inte byta oftare än två gånger per vecka så du inte torkar ut naglarna.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0