TangledGrow it out

Slitage, värme, styling eller helt enkelt ditt DNA påverkar hur långt ditt hår kan bli. Det har kommit fler produkter på marknaden som säger sig snabba upp hårväxten. RevitaLash, Neulash och liknande märke som hjälper ögonfransar och ögonbryn att växa snabbare säljer stort. Men hur gör vi med håret på huvudet då?

Förutom Silica, hårkontroll och b-vitamin som man kan köpa i hälsokostbutiker så har Ricinolja fått stor uppmärksamhet. Ricinolja är egentligen ett laxerande medel som säljs på Apotek och hälsokost butiker. Ricinolja sägs hjälpa håret bli starkare och växa fortare och det finns massor med forum med tjejer som tror starkt på detta och visar före och efter bilder, sen kan man tro vad man vill. Ricinolja kostar 40 kronor på apoteket och är en tjock och seg olja som du smörjer in håret med innan läggdags eller låter verka 30 minuter innan du tvättar håret. Man använder detta två gånger i veckan och håret sägs växa upp till flera centimeter i månaden men det är väldigt individuellt. Mitt hår kändes väldigt lent och glansigt efter en behandling men det är absolut inget för människor som inte gillar kladd.

Förutom ricinolja finns det väldigt bra håroljor i butiker som säljer indiska eller afrikanska skönhetsprodukter. I Malmö kan du köpa hårolja på Instyle och Dark & Bright. I lund finns det en butik som säljer indiska matvaror på Mårtenstorget men de har även indiska håroljor och underbara inpackningar för torrt hår.

Lee Stafford har en produkt som heter Hair Growth Treatment som finns på Åhlens. Den säljer som smör och ingridiens som heter Anelgine, ett protein som effektivt stimulerar hårets metabolism. Applicera krämen mellan shampoo och balsam och låt verka. Kostar cirka 70 kr.


Utöver detta så hjälper det att massera hårbotten vilket ökar blodcirkulationen och hjälper håret att växa. Dessutom försvinner det avlagringar och fett från hårbotten som hindrar håret från att växa fritt. Precis som att borsta naglarna med nagelborste så hjälper detta att snabba upp växten.


Lovely Long Locks, Here we come!


Kommentarer
Postat av: Destiny

sv ; aw det är du med :) sjukt grym blogg! kram

2011-04-02 @ 11:37:44
URL: http://lowoncrack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0