Kanye 4-ever



Jag antar att de flesta av er har sett Kanyes senaste video Love Lockdown och hur hans senaste musik varit präglat av en helt annan sorts känsla en de förra. Jag fick höra från en vän att hans mamma gått bort, och hans mamma följde ju med vart han än gick, awards eller liknande. Så jag trodde det var därför, men det finns många spekulationer.
Hans senaste video visar att Kanye sitter i ett vitt rum, och sen finns det en annan värld där det finns mer primitiva krigare och mellan rummen står det halvnakna kvinnor.
Jag tror det handlar om konflikten mellan självkontroll och egna primitiva instinkter. Själva tanken många tror är med videon är att Kanye egentligen är homosexuell men måste kämpa mot sina egna känslor, keep his love lockdown.
Den gamla världen representerar att kvinna-man är det enda sättet och framtiden att kärlek kan vara med än det primitiva heterosexuella, det kan var mer än att bara skaffa barn. Rymdskeppet representerar då det med utvecklade sättet att se på kärlek och han kämpar mellan vad som är rätt och fel mellan dessa världar. Se bara på den sista texten som är understruken.. Hm. Det är ju inte precis ovanligt att människor måste dölja eller förneka sin kärlek pågrund av andra människors bild av hur kärlek ska vara, mellan kön, hudfärg, subkulturer eller annat. Det gör mig så jäkla förbannad.
Om vi skalar ner oss så är vi precis likadana, det är samma blod som rusar i våra kroppar.


"I can't keep myself and keep you to"

I'm not lovin you, way I wanted to
What I had to do, had to run from you
I'm in love with you, but the vibe is wrong
And that haunted me, all the way home

I'm not lovin you, way I wanted to
See I wanna move, but can't escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else don't have to know



Kommentarer
Postat av: kariiinooososa

Keept it up! du är makalös. /Love K

2009-01-13 @ 14:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0